Arkadaşım

tolcan

Kadere inanırım~
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
1.430
174
93
Sakarya
Merhaba arkadaşlar. Benim derdim arkadaşımla ilgili. 7 senelik çok yakın bir arkadaşım kendisi. Bir derdim olduğunda ilk onu ararım ve o ilk derdi olduğunda beni arar. Bu arkadaşım çok uzun bir ilişkiden çıktı gerçekten sorunlu bir ilişkisi vardı ve 5-6 ay sonra başka birini buldu. Aslında eski sevgilisini tam unutamamıştı ama bu çocuğa baya bir ısındı ve ben onun adına çok mutluydum. Ama bulduğu çocuk çok ilgisizdi ve onu pek takmıyordu o da yeni bir ilişkiden çıkmış eski sevgilisini unutamıyordu. Benim arkadaşım bu çocuğa çok bencillik yaptı ve ayrıldılar. Şimdi benim sorunum şu ben bu arkadaşımın elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım aradım açmadı veya açtı ben seni sonra ararım dedi aramadı. Mesaj attım ne desem sen anlamazsın sen bilmezsin dedi ve beni hiç dinlemedi. Hatta bu uzun ilişki yaşadığı çocuğa bile mesaj atmış ben ona yaptığın saçmalık dedim o da ortada saçmalık diye bir şey yok şu anda saçmalayan sensin dedi ben de bir daha aramadım. Şimdi bana mesaj atmış yanımda olmanı istedim olmadın, sesini duymak istedim aramadın. Sen arasaydın diyorum içimden seni aramak gelmiyor inatla arasaydın dedi. Yaptığın bencillik dünya senin etrafında dönmüyor tarzı konuştum. İhtiyacın olsaydı arardın diye düşündüm ve ya aradığımda geri çevirmezdin diye düşündüm aramadım diyorum ben olsam böyle yapmazdım diyor. Ama aynı zamanda diğer arkadaşıyla dışarı çıkıyor geziyor ben de demek ki bana anlatmıyor ama onlara anlatıyor onlar iyi geliyor eğer ihtiyacı olsa aradığımda açardı, geri dönerdi veya arardı diyorum. Ama takılmış bir kere sen beni aramadın. Ne yapacağım hiç bilmiyorum tavsiye verirseniz gerçekten çok sevinirim.

Tekerleme gibi olmus. Sen simdi kiz arkadasindan mi sikayetcisin,yeni buldugu cocuktan mi, yoksa ayrildigi sevgilisinden mi?

Tolcancım.. Arkadaşın, senin onun yanında olmamanı istemiş, yani öyle davranmış.. Aramışsın açmamış, dönerim demiş dönmemiş.. Belki o sürede diğer arkadaşları cazip geldi ve onlarla vakit geçirdi..
Sanırım şimdi seni özledi ve ajitasyon yapıyor.. Halbuki sen onu aramışsın..
Bencilce davranmış..
İstediği zaman gel, istediği zama git diyebileceğini sanmış sana..

Tekerleme gibi olmus. Sen simdi kiz arkadasindan mi sikayetcisin,yeni buldugu cocuktan mi, yoksa ayrildigi sevgilisinden mi?

Kız arkadaşımın hareketlerinden. İlişki açısından sıkıntısı olduğu için onları anlatma gereği duydum.

Tolcancım.. Arkadaşın, senin onun yanında olmamanı istemiş, yani öyle davranmış.. Aramışsın açmamış, dönerim demiş dönmemiş.. Belki o sürede diğer arkadaşları cazip geldi ve onlarla vakit geçirdi..
Sanırım şimdi seni özledi ve ajitasyon yapıyor.. Halbuki sen onu aramışsın..
Bencilce davranmış..
İstediği zaman gel, istediği zama git diyebileceğini sanmış sana..

Aynen öyle canım ve en nefret ettiğim davranıştır bu. Sonuçta benim hayatım ondan ibaret değil ve tek başıma bir hayat sürdürmeye çalıştığım halde onada yardımcı olmaya çalıştım ama geri çevirdi daha ne yapabilirim ki? Israrla arıcakmışım ona takmış ama ısrarla aradığım halde geri çevirdi konuşurken elim ayağım titredi ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.

Sorunu en son başladığı ilişkide çocuğun onu takmaması ve onu yarı yolda bırakması onu yazmayı unutmuşum. Yani bu yüzden kötü günler geçiriyor.

Aynen öyle canım ve en nefret ettiğim davranıştır bu. Sonuçta benim hayatım ondan ibaret değil ve tek başıma bir hayat sürdürmeye çalıştığım halde onada yardımcı olmaya çalıştım ama geri çevirdi daha ne yapabilirim ki? Israrla arıcakmışım ona takmış ama ısrarla aradığım halde geri çevirdi konuşurken elim ayağım titredi ne yapıcam nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.

Bence araya soğukluk girmiş canım.. Eskisi gibi olamazsınız gibime geliyor..

Bence araya soğukluk girmiş canım.. Eskisi gibi olamazsınız gibime geliyor..

Banada öyle geliyor ve üzülüyorum. Yapmasam aramasam tamam haklı ama elimden geldiğince yaptım ve şu anda ona çok öfkeliyim hala aramamı bekliyodur ama arayamam elim gitmez.

Sorunu en son başladığı ilişkide çocuğun onu takmaması ve onu yarı yolda bırakması onu yazmayı unutmuşum. Yani bu yüzden kötü günler geçiriyor.

Eee kotu gunler geciriyor da sana mi patliyor bunu mu demek istiyorsun. Arkadaslik dedigin sey cift taraflidir, tek tarafli olunca cikarciligina donusur. Ben olsam gorusmeyi keserdim ama sen kendin icin en iyisini yine kendin bilirsin.

Son düzenleme:
Eee kotu gunler geciriyor da sana mi patliyor bunu mu demek istiyorsun. Arkadaslik cift taraflidir, tek tarafli olunca cikarciligina donusur. Kendin icin en iyisini yine kendin bilirsin.

Hayır anlatamadım sanırım tam olarak. Kötü günler geçirdiği için ben onu sürekli aradım ya cevap vermedi ya sonra ararım dedi aramadı. Şimdi de bana sen beni aramadın yanımda olmadın sana ihtiyacım vardı diyor. Aradım geri çektin kendini diyorum olsun yine arasaydın ben seni aramak istemedim ama sen yinede ara diyor. Onun gözünde şu anda vefasız bir arkadaşım ben ama öyle değil aradığımda açmayan o. Ve ben şimdi ne yapmalıyım diye soruyorum.

Hayır anlatamadım sanırım tam olarak. Kötü günler geçirdiği için ben onu sürekli aradım ya cevap vermedi ya sonra ararım dedi aramadı. Şimdi de bana sen beni aramadın yanımda olmadın sana ihtiyacım vardı diyor. Aradım geri çektin kendini diyorum olsun yine arasaydın ben seni aramak istemedim ama sen yinede ara diyor. Onun gözünde şu anda vefasız bir arkadaşım ben ama öyle değil aradığımda açmayan o. Ve ben şimdi ne yapmalıyım diye soruyorum.

Kacan kovalanir hesabi... Kactigi zaman kovalamani istiyor ama bilmiyor ki o bir tek , erkek ve kadin icin gecerli, senin icin degil. Seni bos yere sucluluk psikolojisine itiyor. Arkadasligini bir sure kes anladi anladi, anlamadi arkadasligini kesmeye devam edersin.

Kacan kovalanir hesabi... Kactigi zaman kovalamani istiyor ama bilmiyor ki o bir tek , erkek ve kadin icin gecerli, senin icin degil. Seni bos yere sucluluk psikolojisine itiyor. Arkadasligini bir sure kes anladi anladi, anlamadi arkadasligini kesmeye devam edersin.

Sanırım en mantıklısı bu teşekkür ederim cevap için.

Amaan, aramissin iste kac kere. Daha hala israrla daha cok arasaydin da, bilmemne de... Arkadasinin derdini anlayamadim. Ego mu tatmin etmek istiyor acaba. ariyorsun, konusmak isteyen insan konusur yani, beni israrla arasaydin ne demek oluyor...
Arkadasinin ya psikolojisi bozuk, cok fazla ilgi bekliyor. Ya da biraz karakter yoksunu. Artik sen daha iyi tanirsin.

Tavirlari hep boyleyse, ben hic ustune dusmezdim. Boyle insanlarin oyuncagi olmaya gerek yok. Ne istedigi belli degil. Ama psikolojisi bozuksa, daha onceden boyle hareketleri olmadiysa o baska, o zaman biraz ilgilenirdim sanirim.

Amaan, aramissin iste kac kere. Daha hala israrla daha cok arasaydin da, bilmemne de... Arkadasinin derdini anlayamadim. Ego mu tatmin etmek istiyor acaba. ariyorsun, konusmak isteyen insan konusur yani, beni israrla arasaydin ne demek oluyor...
Arkadasinin ya psikolojisi bozuk, cok fazla ilgi bekliyor. Ya da biraz karakter yoksunu. Artik sen daha iyi tanirsin.

Tavirlari hep boyleyse, ben hic ustune dusmezdim. Boyle insanlarin oyuncagi olmaya gerek yok. Ne istedigi belli degil. Ama psikolojisi bozuksa, daha onceden boyle hareketleri olmadiysa o baska, o zaman biraz ilgilenirdim sanirim.

İlk defa yapmıyor ne zaman sorunu olsa hep aynı şeyi yapıyor ve ben hep kendimi açıklama yaparken buluyorum. Ben seni aramak istemiyorum ama ara demesine çok takıldım insan aramak istemiyorsa aranmakta istemez. Ben ailemden sevdiklerimden uzakta bir başıma yaşıyorum zaten ve elimden geldiği kadar yanında olabiliyorum. Artık aramak isterse arar anlatmak isterse anlatır ne yazık ki elimden gelen bu kadar.

İlk defa yapmıyor ne zaman sorunu olsa hep aynı şeyi yapıyor ve ben hep kendimi açıklama yaparken buluyorum. Ben seni aramak istemiyorum ama ara demesine çok takıldım insan aramak istemiyorsa aranmakta istemez. Ben ailemden sevdiklerimden uzakta bir başıma yaşıyorum zaten ve elimden geldiği kadar yanında olabiliyorum. Artık aramak isterse arar anlatmak isterse anlatır ne yazık ki elimden gelen bu kadar.

Cok sacma bir laf etmis de ondan. :)
Salla gitsin ya, boyleleleri egosunu sisirecek adam ariyorlar. Sen arkadas olarak ustune duseni yapmissin, aramissin zaten. O istiyor ki sen onun pesinde kos, egosu tavan yapsin. Bosver, takma gitsin. Varsa derdi, anlatsaymis. Konusmak istiyorum ama israrla sen ara ne demek. :ssz:

Cok sacma bir laf etmis de ondan. :)
Salla gitsin ya, boyleleleri egosunu sisirecek adam ariyorlar. Sen arkadas olarak ustune duseni yapmissin, aramissin zaten. O istiyor ki sen onun pesinde kos, egosu tavan yapsin. Bosver, takma gitsin. Varsa derdi, anlatsaymis. Konusmak istiyorum ama israrla sen ara ne demek. :ssz:

Elimi ayağımı titretti sinirden. Artık yapıcak bir şey yok ben acaba yanlış mı yaptım diye düşünüyordum ama yanlış yapan oymuş. Teşekkür ederim yorumun için :)

Sanki yaşlar genç gibi, çünkü bu tip sorunları ben kendi öğrencilerimde çok görüyorum da:1: Sizin için değil ama arkadaşınız için söyledim bunu.

Seninle o zaman görüşmek istememiş, şimdi de zeytinyağı gibi üste çıkıyor.
Bırak ne düşünürse düşünsün, 'Ben kendimi biliyorum, bana yeter.' de geç.

Tuhafmış arkadaşın gerçekten.Sende demedin mi kaç kere aradım açmadın ya da sonra ararım dedin aramadın diye?Psikoloğa gitsin söyle.

Back
X