Merhaba arkadaşlar. Benim derdim arkadaşımla ilgili. 7 senelik çok yakın bir arkadaşım kendisi. Bir derdim olduğunda ilk onu ararım ve o ilk derdi olduğunda beni arar. Bu arkadaşım çok uzun bir ilişkiden çıktı gerçekten sorunlu bir ilişkisi vardı ve 5-6 ay sonra başka birini buldu. Aslında eski sevgilisini tam unutamamıştı ama bu çocuğa baya bir ısındı ve ben onun adına çok mutluydum. Ama bulduğu çocuk çok ilgisizdi ve onu pek takmıyordu o da yeni bir ilişkiden çıkmış eski sevgilisini unutamıyordu. Benim arkadaşım bu çocuğa çok bencillik yaptı ve ayrıldılar. Şimdi benim sorunum şu ben bu arkadaşımın elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım aradım açmadı veya açtı ben seni sonra ararım dedi aramadı. Mesaj attım ne desem sen anlamazsın sen bilmezsin dedi ve beni hiç dinlemedi. Hatta bu uzun ilişki yaşadığı çocuğa bile mesaj atmış ben ona yaptığın saçmalık dedim o da ortada saçmalık diye bir şey yok şu anda saçmalayan sensin dedi ben de bir daha aramadım. Şimdi bana mesaj atmış yanımda olmanı istedim olmadın, sesini duymak istedim aramadın. Sen arasaydın diyorum içimden seni aramak gelmiyor inatla arasaydın dedi. Yaptığın bencillik dünya senin etrafında dönmüyor tarzı konuştum. İhtiyacın olsaydı arardın diye düşündüm ve ya aradığımda geri çevirmezdin diye düşündüm aramadım diyorum ben olsam böyle yapmazdım diyor. Ama aynı zamanda diğer arkadaşıyla dışarı çıkıyor geziyor ben de demek ki bana anlatmıyor ama onlara anlatıyor onlar iyi geliyor eğer ihtiyacı olsa aradığımda açardı, geri dönerdi veya arardı diyorum. Ama takılmış bir kere sen beni aramadın. Ne yapacağım hiç bilmiyorum tavsiye verirseniz gerçekten çok sevinirim.