iyi geceler kızlar,sorunum şu ki bizim bi arkadaş grubumuz var , arkadaşlarımın hepsini seviyorum .
Ama bir tanesi iyi değil ruhsal anlamda oturmasını kalkmasını bilmiyor , ağzı bozuk şakacı , arkadaşlarımın arkasından konuşuyor ama bunu öyle zamanlarda yapıyor ki hepimiz bir arada biri hariç o kişinin arkasından alay ediyor şaka gibi, eşi için bile bu tutumu aynı, neden sabrediyoruz bilmiyorum .Yanında asla konuşamıyorum lafımı kesiyor sadece benim değil hepimizin, bir yere gideriz oradaki birini diline takar.Çok çok baskın bir karakteri var.
Off çok yoruluyorum yanında ve ben bu insanlarla her gün karşılaşmaya mecburum .
Lakin güzel huylarıda var herkesi arar sorar organize eder , dozunda yaptımı eğlenceli.
Ben çok sıkıldım artık , arkadaşlarıma söylemeyi düşünüyorum iyi değil yanında zihnen yoruluyorum ağzımı bile açamıyorum çoğu zaman onu dinliyoruz,nasıl söylerim onu bilemiyorum işte.
Onu da üzmek istemiyorum kötü biri değil çünkü ama onu tedavi ettirecek konumda da değilim .
Arkadaşlarıma psikolojisinin iyi olmadığını ve artık kafamın kaldırmadığını söylemeyi düşünüyorum ama vicdan yapıyorum bunu söylemem kötü bir şey mi sizce.Amacım dışlamak değil, toplu olarak iyi olmadığını bir psikiyatriye gitmesini tavsiye edebilmek .