güvenme o arkadaşına sırlarını verme ,ağzı gevşek insanlara sır filan vermem ben yerinde olsamYa hanımlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama arkadaşım yeni tanıştığı erkek arkadaşlarına benim hayatımdan ilişkilerimden çok fazlaca bahsediyor.Artık sabrımn taştıgını hissediyorum.güvenerek söylediğim şeyleri başkasından duyunca çok sinirlendim bugün.
Ne yapmalıyım?abartıyor muyum?
hiç abartmıyorsun da bunu bile bile ona tekrar tekrar güvenip sır vermen yanlışYa hanımlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama arkadaşım yeni tanıştığı erkek arkadaşlarına benim hayatımdan ilişkilerimden çok fazlaca bahsediyor.Artık sabrımn taştıgını hissediyorum.güvenerek söylediğim şeyleri başkasından duyunca çok sinirlendim bugün.
sende ona anlatma o zaman cnm ''anlatma sırrını dostuna o da söyler dostuna'' diye boşuna dememişlerYa hanımlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama arkadaşım yeni tanıştığı erkek arkadaşlarına benim hayatımdan ilişkilerimden çok fazlaca bahsediyor.Artık sabrımn taştıgını hissediyorum.güvenerek söylediğim şeyleri başkasından duyunca çok sinirlendim bugün.
Ya hanımlar ben mi abartiyorum bilmiyorum ama arkadaşım yeni tanıştığı erkek arkadaşlarına benim hayatımdan ilişkilerimden çok fazlaca bahsediyor.Artık sabrımn taştıgını hissediyorum.güvenerek söylediğim şeyleri başkasından duyunca çok sinirlendim bugün.
Ayni sebep yüzünden bir arkadaşımla görüşmeyi kestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?