arkadaşım!

[QUOli kafa, post: 44036473, member: 719826"]Cok mu aradin bu arkadasi? Ne zamandir arkadassiniz ? sacma anlatinca ne oluyor orayida anlamadim. Ama konusma tabi ki onunla. Ilk hesabini sor, sonra hayatindan cikar.

15 yillik arkadaş . benim insanlara söylemek istemediklerini söylemiş[/QUOTE]

Sen nereden ogrendin? Yoksa kendisi mi soyledi?

36 yaşındayım
Arkadaşımla ilkokul -ortaokul -lise ve üniversiteyi aynı sıralarda okuduk.
Nikah şahidi bendim.
İlk doğumunda yanındaydım.
En zor ve sıkıntılı günlerim de o hep yanımdaydi.
Yani arkadaş kelimesi çok basit kalıyordu o benim "dostum"du.
Bunların hepsi masal oldu çünkü;
O bana ait çok özel bir durumu eşiyle paylaştı ve bu çok üzüldüğü için yaptığını söyledi.
Benim hayatımda olan hersey çok kiymetlidir. Değil ki dostum herseyden daha kiymetlidir.
Ama şimdi
Yüzyüze görüşmeyeli bir buçuk yıl oldu.
Yine "tırnağına taş degsin " istemem arada telefonlasırım havadan sudan bahseder çocuklarını sorar kapatırım.
Özlüyormuyum Hayır
Uzuluyormuyum Evet

Edit:arkadaşım neden böyle davrandığımı biliyor.
Özürdilese olur mu olmaz.

Bence abartmiyorsun.artik arkadaslara guvenmemek lazim insani en iyi arkadasi annesidir.benim annem sirdasimdir her seyi anlatirim hep dogru yolar gosteriyo bana.bence sende oyle yap.insani annesindan baska arkadasi yoktur bu dunyada

Hadi kadınlara anlatsa anlayacağım da erkek arkadaşa neden anlatılır başka bir kadın onu hiç anlamam.Anlatma arkadaşına özel bir şey, hatta söyle onu bu durumu.

Bir daha hic gorusmeyin derim.Ondan bir halt olmaz.Insan gibi konussaniz da duzelmez.Eger bu duruma alisirim diyorsan da gorusmeye devam et.Benim benzer bir ark vardi.Sevgilim hakkinda hic sevmedigim bir insana sevgilimin alkolik oldugunu soylemis halbuki oyle birsey yoktu.Sevmedigim kisi bunu bana soyledi ve ben bir daha konusmadim kendisyle.Sonra milyon defa ozur diledi.Affettim ve sonra ne yapti biliyor musunuz ? Sevgilimi bir kiz arkadasina ayarlamaya calisti.Ve ben herkesi yuzlestirdim.O gun cok kotu olaylar yasandi devaminda.Benimle ugrasti ama o kadar kotu birsey oldu ki burda yazmayacagim ama kizin butun hayatini komple degistirecek sekilde intikam aldim diyim ben size.Herhangi bir siddet yok kesinlikle yanlis anlasilmasin.

Siz de sevgilisine ,eski sevgililerinden bahsedin anlasin yaptığı terbiyesizligi.

Direk ilişkini kopar görüşme benim sinsi arkadaş haberim de özelim ne var ise sağa sola üstüne kata kata dökmus uzak dur

Şimdi ufak şeyleri anlatıyorsa ileride sevgilinle arandaki çok daha özel meseleleri de anlatır...

Çok haklısınız bence, güvenim sarsılırdı benim Siz de dikkatli olun derim

Abartmıyosun hatta az bıle tepkı verıyosun ayıbını vurur yuzune arkadaşlıgımı keserdim

O kizin canina okurum!
Konusucak baska konu bulamiyormuda benim ozelimi gelmis elin ogluna anlatiyor?
Kimsin sen ya?

Zaten son bir senedir anlatmiyorum özel şeyleri ama bi şekilde konu dönüp dolaşıp bana dönüyor. Benim cevap vermeye imtina ettiğim şeylere benim yerime cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…