- 7 Aralık 2015
- 54
- 35
- 3
- 46
- Konu Sahibi sentinushera
-
yok canım daha neler. derdi olduğunu biliyorum zaten de silmesine anlam veremiyorum devamlıCok ustune gitmeyin nasil rahat edecekse oyle davransin. Ama ben olsam kapisina dayanirim "bana derdini dok ulan" derim, anlatmazsa kaba kuvvet uygularim. Yok oyle derdini anlatmamak icin ortadan kaybolmak.
anlamadığım sadece beni silmesi. çok şey yaşadığını biliyorum. keza bende çok şey yaşadım ama ona destek olmaya çalışıyorum ona rağmen. insanın insana ihtiyacı var misali. daraldım kimseyle de görüşmedim. ama silmedim. o beni siliyor devamlı. artık kendimde aramaya başladm sorunu demek ki ben fazla geliyorum arkadaşıma diye düşünüyorum ama buna sebep olacak birşey de yapmadım ki, kendi sıkıntımı bile anlatmıyorum ona. sanırım o da bunu biliyor ve beni hafifleteceğini düşünüyor kendince. demişti zaten..bence arkadaşın çok şey yaşamış ona biraz anlayış göstermelisin.
e pes ne diim inanmayın içiniz de inanç kalmamış demek kiValla bana böyle konu basliklari inandirici gelmiyor, hani arkadasim adına actim gibi.
ayrıca devamını okudunuz mu? sanmıyorum! okumadan yorum yapmanız yersiz olmamış mı? biraz sabırlı olup okusaydınız konunun ne olduğunu da anlardınız. sizin canınız sıkılıyor fikir yürüteyim diye geçiştiriyorsunuz anlaşılan. üzücüValla bana böyle konu basliklari inandirici gelmiyor, hani arkadasim adına actim gibi.
Yoo gayet de onun adına acilmis. Neyse yorum yapmayım sen yorumumu da istemezsin.ayrıca devamını okudunuz mu? sanmıyorum! okumadan yorum yapmanız yersiz olmamış mı? biraz sabırlı olup okusaydınız konunun ne olduğunu da anlardınız. sizin canınız sıkılıyor fikir yürüteyim diye geçiştiriyorsunuz anlaşılan. üzücü
Yoo gayet de onun adına acilmis. Neyse yorum yapmayım sen yorumumu da istemezsin.
Inancimi sorgulamani tavsiye etmem
senin algılama sorunun var sanırımYoo gayet de onun adına acilmis. Neyse yorum yapmayım sen yorumumu da istemezsin.
Inancimi sorgulamani tavsiye etmem
teşekkür ediyorum. işte ben anlayamıyorum böyle zıtlık alakasız konu çıkartan insanları. amaçları nedir çözemiyorum. canları sıkılıyor galiba. konuda kirleniyor. teşekkürler tekrardan iyi gecelerAynı şeyi mi okuduk acaba? Arkadaşı adına açılmış olduğunu nasıl düşündünüz, hanımefendi arkadaşının kendisine karşı olan tutumunu sorguluyor ve bize akıl danışıyor.
Onun icin uygun bi zorlayacaksin konusacaksin. Acik acik anlatamadigi seyler var demekki. Sozde degil ozde arkadaslar zorlar. Yazdigina gore sizinki de ozde bi arkadaslik. Bu benim fikrim.[/QUOTE
beni bir önceki sildiğinde bir süre sonra evine gittim kalktım. çok sevindi. ama şimdi tekrardan kaçması.. gitsem yine aynı şeyler tekrarlanacak. onun için zorlamakta istemiyorum. benimde sorunlarım var. annem hasta babamı kaybettim herkesin kendine göre sorunları var. ben kendimi unutup ona gidiyorum. o devamlı herkesten kaçıyor. üzülüyorum bu haline. numramı bile silmiş artık daha ne yapabilirim ki benelbet yine ortaya çıkar günün birinde. yalnız bu durumu artık çözemez oldum devamlı aynı şeyler ((
teşekkür ediyorum. işte ben anlayamıyorum böyle zıtlık alakasız konu çıkartan insanları. amaçları nedir çözemiyorum. canları sıkılıyor galiba. konuda kirleniyor. teşekkürler tekrardan iyi geceler
Hakaretine hakaretle cevap verirsem senin seviyene inmiş olurum o yüzden kelimelerine dikkat etsenin algılama sorunun var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?