• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşım..

sentinushera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
54
35
3
46
Merhabalar,
aslında arkadaşımın bir derdi var ve ben anlayamıyorum.
ona yardımcı olamıyorum da.
çok eski ve sevdiğim çok hassas ince düşünen bir arkadaşım.
ve eskiden bu yana gider gelir gider gelir bana.
bu gidişlerini çözmüş değilim. ama alıştığım için de birşey demiyor alınmıyor kırılmıyor yargılamıyorum kendisini. sorunları olduğunda kaçmayı kendisine uygun görüyor, ama her seferine özürler dileyerek bana geliyor çok özlediğini söyleyerek beni sevdiğini onu affetmemi istediğini söylüyor. e bende af edilecek birşey yok ki diyorum. kızamıyorum hiç ona.
annesini kaybetti geçen yaz. ve bütün sorumuluklar ona kaldı evde, babası ile de sorunlar yaşıyor.
çok cana yakın birisidir. böyle kırılganlığı konuşmasından bellidir adeta, ya da bana öyle geliyor gözümde değerli olduğu için.
anlatamadığı başka sorunları da olduğunu düşünüyorum ama çözemiyorum fikir de yürütemiyorum tabi ki.
her seferine facebooktan da siliyor beni. sonra dediğim gibi yine ekliyor bir süre sonra.
yıllar geçmişti üzerinden ortalıkda yokken birden çıkıp gelmişti, evlenmiş boşanmış çocuğu da olmuştu.
çekiniyordum gelmeye demişti geldiğinde.
benim her zaman kapım açıktı ona.
insanlar beni yanlış anlıyor diye düşünüyorum, birşeye odaklanıyorum çantasından para çalacağımı felan düşündüklerini düşünüyorum derdi onu bırakmıştı geldikten sonra yıllardan sonra.
sende benim gibi çok hassassın biz çok benziyoruz birbirimize der hep.
öyle çok sık gidip gelen birileri değiliz birbirimize, bende çok zaman ayıramıyorum annemi bırakıp sağa sola çok gidemiyorum hasta olduğu için. o gelip kalırdı bizde sık sık, fakat artık annesini kaybettikten sonra o da çıkamaz oldu evden. ilk fırsatta ben gittim annemi emanet edip bize kalmaya gelen akrama.
çok iyi gelmişti ona bu davranışım. hatta bir sonrakinde geldiğimde ben yemek yapıcam sizinkilere demiştim çünkü yeni yeni yemekler yapıyor ve evdekiler beğenmiyorlarmış. kimse düşünmüyor bunu demişti. çok üzülüyorum bu davranışlarına sebep ola bilecek olaylara. onu buna iten sebeplere üzülüyorum. ve elimden birşey gelmiyor. öylece kala kalıyorum. yine gitti. kimse ile görüşmek istemiyorum diye de bir mesaj yazdı bana giderken. neden çevresine mâl ediyor acaba. bana da herşeyin fazla geldiği dönemlerim oldu. ama kimseyi silmiyorum faceden. kimseye görüşmek istemiyorum demiyorum. telefonumu kapatırım hesabımı dondururum çekilirim kabuğuma. artık kendim ile alakalı bir durum olduğunu düşünmeye başladım. ama ona da ihtimal vermiyorum, yine de öyle olmasa beni silmezdi diye düşünüyorum. benden başka da arkadaşı yok aslında görüştüğü. ama dediğim gibi bizde çok sık görüşüp yazışmıyoruz. en son gidişinde seni üzmek dertlerime ortak etmek istemiyorum demişti. o neden ile silmiştim dedi. anlatmazsa zaten ortak etmez ki beni. neyse buna belki benim göremediğim bir çerçeveden sizler görüp yorum yaparsınız diye yazdım. başınızı şişirdim.

Cok ustune gitmeyin nasil rahat edecekse oyle davransin. Ama ben olsam kapisina dayanirim "bana derdini dok ulan" derim, anlatmazsa kaba kuvvet uygularim. Yok oyle derdini anlatmamak icin ortadan kaybolmak.

Cok ustune gitmeyin nasil rahat edecekse oyle davransin. Ama ben olsam kapisina dayanirim "bana derdini dok ulan" derim, anlatmazsa kaba kuvvet uygularim. Yok oyle derdini anlatmamak icin ortadan kaybolmak.
yok canım daha neler. derdi olduğunu biliyorum zaten de silmesine anlam veremiyorum devamlı

bence arkadaşın çok şey yaşamış ona biraz anlayış göstermelisin.
anlamadığım sadece beni silmesi. çok şey yaşadığını biliyorum. keza bende çok şey yaşadım ama ona destek olmaya çalışıyorum ona rağmen. insanın insana ihtiyacı var misali. daraldım kimseyle de görüşmedim. ama silmedim. o beni siliyor devamlı. artık kendimde aramaya başladm sorunu demek ki ben fazla geliyorum arkadaşıma diye düşünüyorum ama buna sebep olacak birşey de yapmadım ki, kendi sıkıntımı bile anlatmıyorum ona. sanırım o da bunu biliyor ve beni hafifleteceğini düşünüyor kendince. demişti zaten.. :(

Valla bana böyle konu basliklari inandirici gelmiyor, hani arkadasim adına actim gibi.

Valla bana böyle konu basliklari inandirici gelmiyor, hani arkadasim adına actim gibi.
ayrıca devamını okudunuz mu? sanmıyorum! okumadan yorum yapmanız yersiz olmamış mı? biraz sabırlı olup okusaydınız konunun ne olduğunu da anlardınız. sizin canınız sıkılıyor fikir yürüteyim diye geçiştiriyorsunuz anlaşılan. üzücü En Büyük KK

ayrıca devamını okudunuz mu? sanmıyorum! okumadan yorum yapmanız yersiz olmamış mı? biraz sabırlı olup okusaydınız konunun ne olduğunu da anlardınız. sizin canınız sıkılıyor fikir yürüteyim diye geçiştiriyorsunuz anlaşılan. üzücü En Büyük KK
Yoo gayet de onun adına acilmis. Neyse yorum yapmayım sen yorumumu da istemezsin.

Inancimi sorgulamani tavsiye etmem

Yoo gayet de onun adına acilmis. Neyse yorum yapmayım sen yorumumu da istemezsin.

Inancimi sorgulamani tavsiye etmem

Aynı şeyi mi okuduk acaba? Arkadaşı adına açılmış olduğunu nasıl düşündünüz, hanımefendi arkadaşının kendisine karşı olan tutumunu sorguluyor ve bize akıl danışıyor.

Aynı şeyi mi okuduk acaba? Arkadaşı adına açılmış olduğunu nasıl düşündünüz, hanımefendi arkadaşının kendisine karşı olan tutumunu sorguluyor ve bize akıl danışıyor.
teşekkür ediyorum. işte ben anlayamıyorum böyle zıtlık alakasız konu çıkartan insanları. amaçları nedir çözemiyorum. canları sıkılıyor galiba. konuda kirleniyor. teşekkürler tekrardan iyi geceler :KK37:

Bence arkadaşınıza biraz zaman tanıyın, o yine konuşabilecek duruma geldiginde arayacaktır sizi. Böyle zor bi dönemde olması çok üzücü ama sizden kaçıyorsa vardır elbet bi sebebi.. Üzerine gitmeseniz daha iyi olur bence..

Onun icin uygun bi zamanda zorlayacaksin konusacaksin. Acik acik anlatamadigi seyler var demekki. Sozde degil ozde arkadaslar zorlar. Yazdigina gore sizinki de ozde bi arkadaslik. Bu benim fikrim.

Onun icin uygun bi zorlayacaksin konusacaksin. Acik acik anlatamadigi seyler var demekki. Sozde degil ozde arkadaslar zorlar. Yazdigina gore sizinki de ozde bi arkadaslik. Bu benim fikrim.[/QUOTE
beni bir önceki sildiğinde bir süre sonra evine gittim kalktım. çok sevindi. ama şimdi tekrardan kaçması.. gitsem yine aynı şeyler tekrarlanacak. onun için zorlamakta istemiyorum. benimde sorunlarım var. annem hasta babamı kaybettim herkesin kendine göre sorunları var. ben kendimi unutup ona gidiyorum. o devamlı herkesten kaçıyor. üzülüyorum bu haline. numramı bile silmiş artık daha ne yapabilirim ki ben :( elbet yine ortaya çıkar günün birinde. yalnız bu durumu artık çözemez oldum devamlı aynı şeyler :(((

Amaaan vazgectim az onceki fikrimden. Gercekci yazicam. cani isterse geldiginde konusursun. Kimse icin yipranmaya degmez. Kirk yillik evlilikler biiyo, kardes kardesi siliyo. Hee gercekten zor durumdaysa (siddet vb) zaten farkedersin. Yardimci olursun.

Insan zor zamaninda arkadasinin destegini ister o destegi gormezse arkadasini silebilir. Burda tam tersi bir durum var. Arkadas destegi istemeyen bi insan var cok ilginc. Bide kuser gibi gidisler hic bisey olmamis gibi donusler. Bana psikolojik sorunlar var gibi geldi gercekten normal hareketler degil. Ben de arkadasliga cok onem veririm. Kirmam. Dert ortagi olmaya calisirim her zaman. Icine kapanirsa dogru zamanda ustune gider ben acarim. Ama boyle bi hareket yaparsa kizardim.

teşekkür ediyorum. işte ben anlayamıyorum böyle zıtlık alakasız konu çıkartan insanları. amaçları nedir çözemiyorum. canları sıkılıyor galiba. konuda kirleniyor. teşekkürler tekrardan iyi geceler :KK37:

Rica ederim, iyi geceler sentinushera :) canını sıkma boş şeylere.

Bir gün arkadaşını anlayabilmeni umuyorum. Bazı insanlar gizemlidir, neyi ne sebeple yaptığını çözemezsin; beyinleri biraz farklı çalışır ve çoğu şey o beynin içinde kalır. Arkadaşın böyle biri ve yaptıklarının seninle alakası yok bana kalırsa. Yaşadığı şeylerden dolayı savunma mekanizması geliştirmiş olabilir. Umarım ikiniz de iyi olursunuz :KK25:

Çok yakından tanıdığım çok sevdiğim ve ne kadar istesemde yardımcı olamadığım birini hatırlattı bana arkadasinsenelerce ona yardım etmeye çalıştım olmadi

Ağır travmalar yaşayıp düşünce bozukluğuna giden ,yaklaşmaya calistikca uçurumlar açan, kendinden başkasına zararı dokunmayan bir hastalık arkadasinizinki

Sizden yeterince ilgi gormediği için size kiriliyor ama ilgi beklemeye hakkı olmadığını düşünüp kendine cok kızıyor ve kabuğuna cekiliyor bir müddet kendini ikna ediyor sizin farketmeden onu ilgisiz braktiginiza sizde kendinden biseyler biluyor ve geri donusude bu sebepten

tekrar gidiside kafasında yenemedigi anlayamadığı anlatamadigi kisir dongu siz yardım edebilirmisiniz bilmem allah yardımcısı olsun
Çok sevgiye anlaşılmaya anlaşıldığını bilmeye ihtiyacı var

Seni anlıyorum deyin ona ozman size herşeyi anlatir

Back
X