- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Merhaba kızlar. Benim dershaneden bir arkadaşım var, 8 senelik arkadaşım eskiden çok yakındık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama şimdi okuldu vizelerdi falan derken pek vaktim kalmıyor evlerimiz de çok yakın değil sık görüşemiyoruz 2 ayda bir falan anca. Her neyse görüşemiyor olsak bile mesaj bile atmıyor artık doğru düzgün, yani baktım en son ben mesaj atmışım nerdeyse 1 ay olmuş. Geçen sene doğum günü vardı benim de sınavım vardı ertesi gün hatta burda gitsem mi diye konu açmıştım fedakarlık yapıp hediyemi alıp gitmiştim kaç senelik arkadaşım ayıp olur diye.. Çok yakın bir arkadaşı da vizem var diye gelmemişti, o da işte artık ben de ona göre davranıcam gelmedi bile falan filan demişti şimdi bakıyorum o kızla can ciğer kuzu sarması sürekli görüşüyorlar canım kardeşim bebegim bilmem neler fotoğraflar falan tuhafıma gidiyor yani, bir de insan ister istemez karşılık bekliyor yani o kız onu önemseyip gelmemişti bile şimdi ondan iyisi yok. :) O ise benim doğum günümü mesajla kutladı. Daha doğrusu ben doğum günümde şehir dısında olacaktım, ama birkaç gün öncesinden kutlayalım falan diyebilirdi. O hafta yine bütün arkadaşlarıyla görüştü bana demedi bile görüşelim onceden kutlamak istiyorum falan diye. Neyse. Şimdi doğum günü yaklaşıyor yine kutlarsa beni çağırcak elbette. Ama gitmek istemiyorum kırıldım son zamanlarda her arkadaşıyla görüşüp bana görüşelim dememesine. Bilmiyorum baya bozuluyorum tavır koymak istiyorum. Açık açık da demem, kıskanç durumuna düşücem çünkü. Nasıl yapabilirim?