Arkadaşım

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Merhaba kızlar. Benim dershaneden bir arkadaşım var, 8 senelik arkadaşım eskiden çok yakındık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi ama şimdi okuldu vizelerdi falan derken pek vaktim kalmıyor evlerimiz de çok yakın değil sık görüşemiyoruz 2 ayda bir falan anca. Her neyse görüşemiyor olsak bile mesaj bile atmıyor artık doğru düzgün, yani baktım en son ben mesaj atmışım nerdeyse 1 ay olmuş. Geçen sene doğum günü vardı benim de sınavım vardı ertesi gün hatta burda gitsem mi diye konu açmıştım fedakarlık yapıp hediyemi alıp gitmiştim kaç senelik arkadaşım ayıp olur diye.. Çok yakın bir arkadaşı da vizem var diye gelmemişti, o da işte artık ben de ona göre davranıcam gelmedi bile falan filan demişti şimdi bakıyorum o kızla can ciğer kuzu sarması sürekli görüşüyorlar canım kardeşim bebegim bilmem neler fotoğraflar falan tuhafıma gidiyor yani, bir de insan ister istemez karşılık bekliyor yani o kız onu önemseyip gelmemişti bile şimdi ondan iyisi yok. :) O ise benim doğum günümü mesajla kutladı. Daha doğrusu ben doğum günümde şehir dısında olacaktım, ama birkaç gün öncesinden kutlayalım falan diyebilirdi. O hafta yine bütün arkadaşlarıyla görüştü bana demedi bile görüşelim onceden kutlamak istiyorum falan diye. Neyse. Şimdi doğum günü yaklaşıyor yine kutlarsa beni çağırcak elbette. Ama gitmek istemiyorum kırıldım son zamanlarda her arkadaşıyla görüşüp bana görüşelim dememesine. Bilmiyorum baya bozuluyorum tavır koymak istiyorum. Açık açık da demem, kıskanç durumuna düşücem çünkü. Nasıl yapabilirim?

Bu hayatta dengeler çok çabuk değişir, alıştır kendini buna. Dün arkasından laf eder, bugün ölürüm O'na der. Çok fazla karşına çıkacak bunlardan. İnsanlar ya söylediklerini çok çabuk unutuyorlar, ya da bizler çok sert, dediğimizin arkasında duran insanlarız bilemiyorum. Sana ne kadar değer veriliyorsa sende o kadarını verirsin.O bana gelemdi, ben ona gitmeyeceğim şeklinde değilde, canın gerçekten gitmek istemiyorsa gitme.

Bu hayatta dengeler çok çabuk değişir, alıştır kendini buna. Dün arkasından laf eder, bugün ölürüm O'na der. Çok fazla karşına çıkacak bunlardan. İnsanlar ya söylediklerini çok çabuk unutuyorlar, ya da bizler çok sert, dediğimizin arkasında duran insanlarız bilemiyorum. Sana ne kadar değer veriliyorsa sende o kadarını verirsin.O bana gelemdi, ben ona gitmeyeceğim şeklinde değilde, canın gerçekten gitmek istemiyorsa gitme.
Aynen ya biz fazla dürüstüz bence, çevremdeki herkes böyle yani en yakınları için bile neler diyorlar sonra yine onların yanındalar bana tuhaf geliyor soğudum arkadaşlık müessesesinden :işsiz:

Çok yakın bir arkadaşı da vizem var diye gelmemişti, o da işte artık ben de ona göre davranıcam gelmedi bile falan filan demişti şimdi bakıyorum o kızla can ciğer kuzu sarması sürekli görüşüyorlar canım kardeşim bebegim bilmem neler

Şu huyda bir arkadaş, ne kadar arkadaştır tartışılır. Şimdi burada dostluk ve arkadaşlık üzerine nutuk çekmek istemiyorum ama, samimi olduğum bir arkadaşım "Canım ya vizem var" dese, "Gelme canım sen sınavına yoğunlaş, ben sana pastanı yollarım" filan derim yani.

8 yıllık arkadaş da, ne kadar arkadaş?
Kırıldıysanız, bunu açık açık söyleyin, o samimiyette değil mi arkadaşlığınız?
Kıskanç dese ne olacak yani ben de bunu anlayamıyorum işte, elin kızı bana kıskanç diyecek de kıskanç mı olacağım yani çok da fifi...

"Ya arkadaşım, ben sana bozuldum, samimiyetimize güvenerek bunu senle paylaşıyorum çünkü kaç yıllık arkadaşımsın, bir bahane uydurarak seni geçiştirmeye de gönlüm razı değil..." filan gibisinden konuşabilirsin.
Tabi değer biri midir? Yukarıdaki davranışa göre, bence değmez bile bu tip birine.

Size ayıp etmiş cidden ancak o kızla samimi olması bana tuhaf gelmedi. O an kızıp böyle demiştir, sonrasında arkadaşı gönlünü almış olabilir. Ben bazen soguyorum bir davranistan ötürü sonra gecebliyor. Onunki de anlıkti belki kaldı ki haklı da değilmiş. Doğum gününe gitmek zorunda değil illaki.
Bence siz hiç oralı olmayin. Cagirirsa da " bugün muydu bende önceden plan yapmıştım " dersiniz.
Bir de bu soğuma olduysa bence illa iyi olmak için üzülmeyin. Bazı arkadasliklar bitebilir.
Benimde çok sevdiğim arkadaşım sebepsiz yere uzak ve soğuk davranmaya baslamisti. Kendine daha samimi olduğu sık görüştüğü arkadasliklar buldu vs.
Başta çok üzüldüm. Sonra soğudum bu yaptığından sebep. Yakın zamanda "ozlendiniz görüşelim mi" demiş ancak benim içimden hiç gelmiyor artık.
O yüzden de bir ara görüşelim evet deyip cekildim.

Size ayıp etmiş cidden ancak o kızla samimi olması bana tuhaf gelmedi. O an kızıp böyle demiştir, sonrasında arkadaşı gönlünü almış olabilir. Ben bazen soguyorum bir davranistan ötürü sonra gecebliyor. Onunki de anlıkti belki kaldı ki haklı da değilmiş. Doğum gününe gitmek zorunda değil illaki.
Bence siz hiç oralı olmayin. Cagirirsa da " bugün muydu bende önceden plan yapmıştım " dersiniz.
Bir de bu soğuma olduysa bence illa iyi olmak için üzülmeyin. Bazı arkadasliklar bitebilir.
Benimde çok sevdiğim arkadaşım sebepsiz yere uzak ve soğuk davranmaya baslamisti. Kendine daha samimi olduğu sık görüştüğü arkadasliklar buldu vs.
Başta çok üzüldüm. Sonra soğudum bu yaptığından sebep. Yakın zamanda "ozlendiniz görüşelim mi" demiş ancak benim içimden hiç gelmiyor artık.
O yüzden de bir ara görüşelim evet deyip cekildim.
Yok zaten zorlamıyorum ben de artık baktım en son ben görüşelim demişim 1 aydır konuşmamışız :) ben de akışına bıraktım

Back
X