Arkadaşım

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Nasıl saçma bişey diyebilirsiniz. Ama benim için sorun oldu bu sizle paylaşınca rahat ediyorum. Yorumlarınız tarafsız çünkü.
Benim 20 yıllık arkadaşım (kız) benim erkek kardeşimin karısı ile aynı sitedeyiz. Benim evim birkaç blok daha ilerde. Biz işlerimizden ayrıldık arkadaşımla daha çok görüşebiliriz dedik. Benim yengem olan kadın da öyle dangır dungur patavatsiz bir kadın ki ben mecburiyet dışında görüşmek istemiyorum kendisiyle. Ama benim arkadaşım her gün her gün onda. İnadına diyeceğim ama öyle biri değil. Onunda sevdiğim yanları var diyo. Yenge okadar bencil bi kadinki yalnız kalmamak uğruna hep pasta börek yapıp çağırıyor onu. Bizimki de böyle ucuz bişeye tav oluyor. Bosvereyim diyorum ama face de paylaşımlar çok sinirimi bozuyor.
Nasıl bir tavır almalı kime tavır yapmalı bilemiyorum
Berbat bir şey bu duygu. ((

Sende görümcemi gördüm. Sakın faceten laf falan sokma aman diyeyim. Böyle şeylere takılma. İsteyen istediğine gitsin.

Off arkadaşları sahiplenmek filan.Senden habersiz nefes de almasın isterseniz

Programini daha onceden yap. Programlariniz disinda kiz arkadasina karisamazsin. Demek ki iyi anlasiyorlar onlar. Ucuz mucuz borek , kek yapan olur da beni cagirirsa ben de giderdim.

Daha çok görüşmek için mi işlerinizden ayrıldınız anlamadım
Bence işe girin bırakın kanka olsunlar görüşsünler.
Ha işe girmicem diyorsanız da sizde kek pasta yapın siz çağırın.
Hatta yengenizi de çağırın.

Cok sacma seye takilmissin
Arkadasin istedigiyle görüsür istedigiyle paylasim yapar
Yani bunun neyine tavir yapacaksin anlamadim

Programini daha onceden yap. Programlariniz disinda kiz arkadasina karisamazsin. Demek ki iyi anlasiyorlar onlar. Ucuz mucuz borek , kek yapan olur da beni cagirirsa ben de giderdim.
İşin zor tarafı bende yeğenlerim için gitmek istiyorum arada. Ama hep beraber oldukları için ben sonradan dahil oluyorum falan. Ya çok basit oldum farkındayım ama bizim gelin herşeyime hep ortak. Arkadaşımı bile alacak benden. Kendisinin hiç arkadaşı yok. Hepsi arayı açmış bunla.

Şekerim prim gunlerimiz doldu. Zaten ayriliyordum isten
Cok sacma seye takilmissin
Arkadasin istedigiyle görüsür istedigiyle paylasim yapar
Yani bunun neyine tavir yapacaksin anlamadim
Tabiki istediği ile görüşsün zaten. Ama bizim gelin çok fena çok. Onun amacı dedikodu.

Bu soyledigine sen inaniyor musun. Hepsi arasini actiysa senin arkadasini nasil elinden alabilir.

Bu kadar gicik olmazsan sen de seversin bekli. Sevmesen de en azindan yegenlerini gorursun. Kendine set cekme.

Bu soyledigine sen inaniyor musun. Hepsi arasini actiysa senin arkadasini nasil elinden alabilir.

Bu kadar gicik olmazsan sen de seversin bekli. Sevmesen de en azindan yegenlerini gorursun. Kendine set cekme.
15 yıldır hayatımızda bu kadın. Tek bir kırıcı laf demedim kendisine. Sevilecek bir yanı olsa ilk ben severim.

15 yıldır hayatımızda bu kadın. Tek bir kırıcı laf demedim kendisine. Sevilecek bir yanı olsa ilk ben severim.

Arkadasin sevilecek bir yanini bulmus demek ki. Kimse kek korek icin hoslanmadigi birinin yanina gitmez. Ben bile.

En azindan arkadasina karisma.

Off arkadaşları sahiplenmek filan.Senden habersiz nefes de almasın isterseniz
Ahh cnm yaa. Okadar çok şey varki anlamak için. Yazmak zor. Sonuç o bencil gelin hanım arkadaşımı benden uzaklaştırmak peşinde. Kendisi yalnız kaldı çünkü. Bizimki de buna fırsat veriyo.

Okadar takipteki ondan önce program yapamıyorum. Denedim. O köşeleri kapmış. Yordu beni bu yarış

Ahh cnm yaa. Okadar çok şey varki anlamak için. Yazmak zor. Sonuç o bencil gelin hanım arkadaşımı benden uzaklaştırmak peşinde. Kendisi yalnız kaldı çünkü. Bizimki de buna fırsat veriyo.
Bırak versin yav araları gene açılır elbet. Tez muhabbet tez ayrılık getirir derler...

Arkadasin sevilecek bir yanini bulmus demek ki. Kimse kek korek icin hoslanmadigi birinin yanina gitmez. Ben bile.

En azindan arkadasina karisma.
Evet haklısın. Peki benim tavrım ne olsun sence?

Arkadaşınızı mı paylaşamıyorsunuz? Çok garip geldi bana. Ne olur ki samimi olsalar? Siz abinizin eşini sevmiyorsunuz diye arkadaşınız da mı sevmesin. Arkadaşınızın yerinde olsam çok rahatsız olurdum tavrınızdan.

Ayrıca abinizin eşine, sırf misafir davet ettiği için bencil demeniz, arkadaşınızın pasta böreğe tav olduğunu düşünmeniz ikisi için de iyi bir arkadaş olmadığınızın göstergesi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…