Öyle mi diyorsunuz. Şimdi daha çok utandımValla ben de utandim,hatta yüzüm kizardi okurken,bana ne olduysa. Yolla bence hem çiçek hem çikolata yolla bence. Keşke daha dikkatli davransaymisiniz : ((
Artık çikolata yollayacagim da hafta ici gitme durumu zor benim içinBencede hem yeni yil hemde ozur anlaminda bir cikolata gondermeniz iyi olur.
Haftaici de izin alip gidin randevunuza bir daha baska yerde ayarlamayin ayip olur.
Çok isterdim. Ama bebekle gitmeye korkuyorum. Arabada delirmış gibi ağlıyor. Kayinvalideye biraksam çok laf eder.Ben olsam güzel bir pasta alırdım ..minik bir de hediye..kendim giderdim kusura bakma derdim..
Ah nasil unuttum bir bilsem. Bende hala kendime inanamiyorumAy çok ayıp olmuş. Nasıl unutabildiniz ki o kadar uğraştığınız bir şeyi? Bebekle neden gidemeyesiniz ki? Bebekler yolu sever. Ama madem gitmek çok zor şu bonnyfoodlardan yollayın, ben çok severim.
O hafta ici çok yoğun çalışıyor ve calışma saatleri cok uzun. Benim calisma saatlerim cok daha kisa. Ama kayinpeder ve kayinvalide evde. Sagolsunlar bebegim icin burdalar ama onları idare ederken de cok yipraniyorum. Buyuk oglumun dersleri, yemegi, evin eksigi derken bir koşuşturma halindeyim. Esim ancak hafta sonu destek olabiliyor.Çok fazla işi omzunuza yüklenmiş gibisiniz peki eşiniz nerede? Arkadaşınıza bu çiçeksepeti filan gibi yerlerden sipariş edin güzel bir not ekleyip hem bebekle zorlanmamış olursunuz.
Ben olsam yenilebilen buket gonderirdim şu tarz birşey
Eki Görüntüle 2085509 anlayışın için teşekkür ederim güzel bir yıl dilerim yazdirirdim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?