Arkadaşıma çok ayıp oldu :(

İsim vermem yasakmi tam bilmiyorum internettem hacı serif cikolata Dıe gırın baya güzel oluyor oranın Herşeyi hatta not filan bile yazdırabilirsiniz.bebehiniz küçük daha unutkanlık çok olur bu donem.

Utanacak bir sey yok. Unutmanızın sebebi aslında gitmek istememenizdir. İnsan yapmak istemediği şeyi unutur. Sebebi ne olabilir derseniz ya çocuğunuzu psikoloğa götürmek sizi üzüyordur ya da çocuğunuzun Psikologunun bu kişi olmasını istemiyorsunuzdur. Belki siz düşünseniz başka mantıklı sebepler de bulursunuz.

Bu arada arkadaslik derecenizi bilmiyorum ama bence çocuğunuzun psikoloğu sizin arkadaşınız olmasın.

Bence bir pasta ile ziyaretine gidin ve özür dileyin...
Yani ne alırsanız alin iste :) ama kendiniz gidin siparisle olmasın....
Elektrik önemli nihayetinde......

Bu arada bu arkadaşinizan ücreti karşılığında bir danışmanlık alacaktınız diye düşünüyorum. Eğer öyleyse gitmediğiniz randevunun ücretini odemelisiniz. Bu işlerin standardı genellikle bu şekilde oluyor.

Kendimde psikologum. Gitmek istemediginizde bilinç altının böyle oyunları olur biliyorum. Bu beni daha çok mahçup ediyor aslinda.
Uzun yıllar önce 3 yıl kadar birlikte çalıştık. Hayat şartlarından birbirimizi çok sık göremeyiz ama bazen birbirimizi ararız. Ortak bir arkadas grubumuz var. Oğlumda görse hatirlar ancak simaen. Çok tanımadığı ve alanında ona guvendigim için arkadaşımı aradım.
Ücreti vermem gerektiğini soylemissiniz. Ben verecektim tabiki. O almak istemeyebilirdi. Cunku oyle bir yapisi var. Ancak ben ucretini odeme niyetiyle bu ise girismistim. Ama şimdi bunu nasıl teklif edebilirim ki. Hata üzerine hata yapmak istemiyorum.

Arkadaşınızın yaptığı da etik değil. Danışmanların yakın çevresine danışmanlık hizmeti vermesi etik değil yani.

Ha tabii ki yaptığı etik değil, üzülmeyin demiyorum. Ufak bir hediye alır özür dilersiniz, olur biter.

Düzenleme: arkadaşım dediğiniz meslektaşınızmış, o zaman işler değişiyor tabii.

Bugün çok güzel bonnyfood sepeti gönderdim. Öğlen yarım günü eline ulaşmış. Fakat kendisinden herhangi bir şekilde ne telefon ne de msj aldım. Sanırım bana hala kırgın veya kızgın. Haklı tabii.
Bundan sonra kendimi affettirebilmek için ziyaretine gidebilirim en fazla. Artık gerisi arkadaşıma kalmış. Üzgünüm ama napalim. Olmuşla ölmüşün geri dönüşü yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…