• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma görücü gelecekmiş kaçmayı düşünüyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinize gelin kimseyi burda yalancılıkla suçlayamazsınız.Kimse sizin emir eliniz ya da oyuncağınız değil inanmıyorsanız yorum yapmaz geçersiniz.Saygımı korudukça haklısınız dedikçe tepeme biniyorsunuz herkesin bi haddi sınırı var.

Hahaha tek eksiğin bu olsa keşke seninde 🤣
Ben yanlış yapıyorum evet bunun farkındayım ama akıl almak için girdiğim sitede kimse beni babasının uşağıymışım gibi zorbalayamaz ben saygımı korudukça alttan aldıkça ağıza alınmayacak kelimeler eden kişiler var.Yemin ederim öyle yapanları tek tek savcılığa veririm tazminat öderler.

Konuya açıklık getirirsem kızla instagramdan tanışmıştım pandemi zamanı o zamandan beri arkadaşım ama hiç görüşemedik görüntülü harici bana anlattığı olayı ss attım dediğiniz şu çirkin ithamlara bak ben şizofrensem iyi ki de şizofrenim zorba değilim en azından karşımdakinin kalbi olduğunu biliyorum.

Ben yanlış yapıyorum evet bunun farkındayım ama akıl almak için girdiğim sitede kimse beni babasının uşağıymışım gibi zorbalayamaz ben saygımı korudukça alttan aldıkça ağıza alınmayacak kelimeler eden kişiler var.Yemin ederim öyle yapanları tek tek savcılığa veririm tazminat öderler.
Beğenmiyorsan konu açma yavrum hadi git şimdi pembe günlüğüne ağlayarak yaz

İlk seni savcılığa vermezsem bana da Ceycey demesinler saygınızı iyice aştınız.Umarım yaşattığınızı yaşarsınız saygısızlar.
Sizin nezdinizde şu sitede sizi savcılığa vereceğim dava açacağım yazan herkese yazıyorum, böyle yazıyor yazıyor sonra arkasında durmuyorsunuz savcılığa vereceğim, avukatımla konuştum dava açıyorum cümleleri blöf olarak kalıyor.

Herkesin yasal haklarını kullanma özgürlüğü var ve yeri geldiğinde kullanmalı.
Hakaret eden, şeref ve onurunuzu rencide edenleri dava etme hakkınız var, bu sebeple yargıya başvuracağını söyleyen herkes rica ediyorum ya hakaretinden vb rahatsız olduğu kişi hakkında yasal hakkını gerçekten kullansın veya korku salacağını zannederek blöf olarak böyle sözler sarf etmesin.

Hanımlar sizlerde inanmadığınız konuları makaraya almak yerine yazmama hakkınızı kullanabilirsiniz, uyarı almak yerine yazmamakta bir kural biliyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X