- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
"Konuşarak değişmez" diyorsunuz yani... Çoğu kişi bunu savunuyor, ki haklılar. Yani, başkasının kendini izleyerek çözemediği konuları, hele de yaşlarını başlarını almışlarsa benim açmam ironik duruyor. Bilemiyorum yani. Kendimi geri çektim sadece. Birkaç gün önce bir çağrısına cevap veremedim, "müsait değilim, seni daha sonra arayayım" dedim ve gerçekten birkaç saat sonra aradım onu. Çağrıma cevap alamadım o zaman, sorun değildi. Ama attığı mesaj "şu an müsait 'dglm'" olduYaa benimde var ayni böyle bir arkadaşım, cok cok cok seviyorum hatta daha bugün telefonda konustuk, icimden ne zaman susacak acaba dedimherseyi en ince detayına kadar anlatiyor ki konudan uzaklaşıp ne söyleyeceğimi şaşırıyorum zaten konusmama firsat vermiyor ve ayrıca dinlerken yoruluyorumda. kendimi sadece hı hı hıhı derken buluyorum
Yani o kadar uzun ve detaylı konuşuyor ki ben konuşmadan kendi kendine konuşuyor saatlerce. Ama böyle bisey nasil söylenir yani ben söyleyip kalbini kıramam gelmiş 30 küsür yaşına benim söylememlemi değişecek. Insallah sen kırmadan halledebilirsin konu sahibi