- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
Hanımefendi, belli ki tanımadığınız bir insanı aşağılayarak ve konuşmaları tek taraflı anlama çabasıyla bir yerlere gelmeye çalışıyorsunuz; ama bu numarayı yemiyorum.bir insan baska bir insanin nezaman yemek yedigine karisiyorsa net ruh hastasidir buna onay veren kisi de ayni sekilde. kendini görmez yani.
Allah arkadasini en yakin zamanda senden kurtarir insallah. Üzüldüm onun adina.
Keske sirf menfaatinden dolayi onunla görüstügünü birileri ona söylese.
Dinleme kotani degil de zeka kotani gelistir.
Dinlemek ve duymak istemedigin kisiyle konusmak zorunda olmadigini anlarsin bir umut belki.
Kimse kolundan tutarak sana kelepce vurarak dinle beni demiyor sonucta :)
hahahaha neymis siparisi gelmis hala konusuyormus mus .. size ne yahu? sana ve ortak arkadasina mi soracak nezaman yemek yedigini nezaman konustugunu ? size ne?
begenmeyen tittirsin gitsin. alla allaa
birde kiza bencil deniliyor..
Beni tanımıyor etmiyorsunuz. Bir yerlerde mi görüştük sizinle? Karşıdaki insanın ruh hastası olduğunu onayladığımı, onu bencillikle suçladığımı, veya algı oluşturmaya çalıştığımı hangi gözlemleriniz sonucunda çıkardınız? Yahu ben bu çerçevede sizin üslubunuzdan duyduğum rahatsızlığı mizahla ifade etmeye çalışıyorum. Bu kez menfaatçilikle ve zekâ yetersizliğiyle suçlanıyorum ve kendimi bu kez bu şekilde anlatmaktan gerçekten utanıyorum. Sizin saygı ve okuduğunuzu anlama seviyenize gelmeyeceğim. Siz dünya klasiklerinin 90 sayfalık kısaltılmış versiyonlarıyla kendinizi geliştirmeye devam edin. Bu, size son mesajım.