destek ol anlamında söylüyor yani öyle yaklaşıyor ki paraya ihtiyacı yok ama başarı odaklıSosyal medyaya tavrı kendisini ilgilendirir ama sipariş vermeye zorlaması çok rahatsız edici.
Bana bu konuda baskı yapma ihtiyacım olursa söylerim zaten, hatırlatmana gerek yok diyebilirsiniz.
maalesef aynı sıcaklıkla devam ediyor işte bu durum beni sinir ediyor bir sıkıntım olunca söyleyemiyorumSizi eklediği watsap grubundan çıkın bence sorarsa çok fazla grup var sürekli msj geliyor rahatsız oluyorum deyin. Sipariş için ise iki yolunuz var. ya sallayıp sürürsünüz geçiştirsiniz sürekli ki kendisi size gıcık olur bu yüzden ya da açıkça sıkışık olduğunuzu ve ürünlere ihtiyacınız olmadigini eğer ihtiyacınız olursa o zaman sipariş vereceğinizi söylersiniz bence bu daha doğru olur. Bu anlattıklarınıza dayanarak arkadasliginizin uzun süre devam etmeyeceğini söyleyebilirim bu arada.
keyfi yapıyor hırslı bir arkadaş bir de bunu deneyeyim demiş başarmak için ve şunu da söyleyeyim bu satış işi olmasa yine sosyal medyadan uzak duracaktı ki bu iş bittiğinde yine kapatır büyük ihtimalleTakildiginiz nokta yanlis ve cok sacma
O zamanlar sosyal medyaya karsiymis simdi degil , insanlar degisir neticede
Bende akilli telefonlar ilk çıktığında cok sacma neden aliyor ki insanlar bunu diyordum simdi elimden dusurmuyorum , ben de mi karaktersizim boyle dusundugum icin?
Ama zorla satis yapmasi yanlis , maddi durumu mu kotu? Zor durumdalar mi? Valla bi arkadasim bana boyle baski yapsa acik acik bunu sorardim , rger gercektrn zor durumdaysa butcem elverdigince biraeyler alir destek olurdum
Yok keyfen yapiyorsa da kusura bakma begenmedigim urunleri almam der kapatirdim konuyu
Hirsindan dolayi yaptigina eminseniz ilgilenmiyorum deyin acik acik , arkadas arkadasa baski yapar mi yahu cok anlamsizkeyfi yapıyor hırslı bir arkadaş bir de bunu deneyeyim demiş başarmak için ve şunu da söyleyeyim bu satış işi olmasa yine sosyal medyadan uzak duracaktı ki bu iş bittiğinde yine kapatır büyük ihtimalle
ama şuan yopunluklu olarak çocuğunu da paylaşıyorIs yapmak için sosyal medyaya bulaşmış.
Sipariş vermek istemezseniz vermezsiniz ama sosyal medyayi kullanmasını eleştirmeniz tuhaf olmus.
Ben de çocukların fotoğraflarının ya da ev yaşantısının sosyal medyada olmasını sakıncalı, tehlikeli, gereksiz bulanlardanim. Is için kullanım ise baska.
O zaman düşüncesini değiştirmiş der gecersiniz. Belli ki sosyal medyanın pohpohlama potansiyeli egosunu okşamış. Lakin ne güzel bir hayatınız var ki bunu dert etmissiniz. Kıymetini bilin yasantinizin.ama şuan yopunluklu olarak çocuğunu da paylaşıyor
"Eski düşüncelerine saygı duyuyorum bu yüzden sosyal medyada ve wp gruplarında seninle olmamanın yygun olduğunu düşünüyorum" deyip çıksan olur mu?[/QOlmaz
Olmaz gibi derin hanım kırmak da istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?