- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Neymiş dost diye birsey yokmuş.Hayatta gercek olan tek şey ailedir.Hiç bir sırrını kimseye anlatmayacaksın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bi de hayatını yoluna koydu diyorsunuz ya. Bir laf var ya hani yavuz hırsız ev sahibini bastırır diye aynen öylesiniz.O da pişman yalan söylediğine. Ve yaşı daha çok genç hatalarının farkında şuan daha bilinçli biri oldu
Aslında tam olarak öyle söylemedim. Konu tamamen beyin fırtınası tarzında saçma bi muhabbetti ve bi şekilde oraya geldi. Ben de dedim ki kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama o mevzudan hiç hoşlanmam hatta yapan bir arkadaşım vardı dedim ve sonradan fark ettim afedersiniz ne halt yediğimi. Sevgilim de anasının gözüdür sıkıştırdı durdu sürekli kim kim kim diye o dimi dedi ben de evet dedim
Yorumları okumamışsınız anlaşılanBeyin firtinasindaki muhabbete bak
Söylerken bile arkadaşınızı yerin dibine sokara örnek vermişsiniz.
Namus bekçisi sevgiliniz de sizinle niye öyle muhabbetlere giriyor o şerefli ya.
Size yapılan en büyük ah o karaktersizle hala sevgili olmanız.
Aslında arkadaşınıza iyilik yapmışsınız hem sizin gibi birinden hem sevgilisi olacak karaktersizden kurtarmışsınız.. kızın verilmiş sadakası varmış.
Ama siz kendinize yanın, o sevgilinizle geleceğiniz çok vahim gözüküyor
Demek ki sevgiliniz sizinle anal birliktelik yasamak istemis ki,arkadasinizi one surup kendinizi puru pak namuslu ilan etmissiniz "ben hic hoslanmam"diyerek.İnsallah o kiz sizi affetmis olma hatasinin farkina varir da yuzunuze bile bakmaz bundan sonra.Aslında tam olarak öyle söylemedim. Konu tamamen beyin fırtınası tarzında saçma bi muhabbetti ve bi şekilde oraya geldi. Ben de dedim ki kimin ne yaptığı beni ilgilendirmez ama o mevzudan hiç hoşlanmam hatta yapan bir arkadaşım vardı dedim ve sonradan fark ettim afedersiniz ne halt yediğimi. Sevgilim de anasının gözüdür sıkıştırdı durdu sürekli kim kim kim diye o dimi dedi ben de evet dedim
Ayrı olman güzel, bu adam başkalarının özel hayatını deşen birisi bence. Bir erkeğin ağzına yakışıyor mu ya bir kadın hakkında konuşmak. Çok terbiyesizce. Bu tarzda insanlarla sonra yakınlaşırsın bisey olur; aradan zaman geçtikten sonra sen nikahsız benle şunu şunu yaptın diye yüze vurur..Görüyorum zaten bence işin başı o ketenpereye getirdi biraz ve şuan ayrıyız
Demek ki sevgiliniz sizinle anal birliktelik yasamak istemis ki,arkadasinizi one surup kendinizi puru pak namuslu ilan etmissiniz "ben hic hoslanmam"diyerek.İnsallah o kiz sizi affetmis olma hatasinin farkina varir da yuzunuze bile bakmaz bundan sonra.
Pek öyle bir durum değil. Konuda geçen herkesin birbiriyle önceden az buçuk tanışıklığı var. Arkadaşım daha önce biz bu çocukla sevgili değilken onun evine gelmiş garip hareketler yapmış o yüzden sevmiyorduArkadaşlarımın cinsel yaşamı hiç bir zaman umrumda olmadı hatta sevgilileri ile ilgili meselelerde kararlarına hep saygı duyarım, arkadaşım diye her şeyini anlatmaması çok normal.
Sevgilin midemi bulandırdı ona neyse başkasının özeli olan bir mesele, onun ne haddine başkasına duyurmak.
Hiç masum düşünemiyorum kıza durduk yere nefret beslemesi çok saçma.
İçinden "Ulan bu kız benimle de birlikte olur mu ki bir kere yapan bir daha yapabilir" düşünmediyse ben bir şey bilmiyorum
Sana ne belki öyle seviyor maşallah ne iyi arkadaş sen iğrenç buluyorsun diye kimse yaşamayacak mı bide gelmiş burda utanmadan anlatıyorsun rezilBekaret var ama başka türlü yahu işte. Ama oğlana elime erkek eli değmedi tarzında anlatmış oğlan duyunca şok olmuş konu cinsellik değil yalan söylemesi
SevmiyorSana ne belki öyle seviyor maşallah ne iyi arkadaş sen iğrenç buluyorsun diye kimse yaşamayacak mı bide gelmiş burda utanmadan anlatıyorsun rezil
Ya tamam sana ne seviyor sevmiyor yapmış bir hata sen arkadaşı olarak çok güzel yüzüne vurmuşsun sana madalya takmak lazımSevmiyor
İsteyen sevişir ya siz sevişemiyorsunuz bastırıyorsunuz diye millete kin gütmeyinYorumları okumamışsınız anlaşılan
Sevmiyor
Ayni seyi sizde yasamissiniz. Size iftira atilmis zor zamanlar grcirmissiniz ki daha iyi bilmeniz gerekirdi ama siz size yapilani unutmus baskasinin ozelini ortaya dokmussunuz. PesPek öyle bir durum değil. Konuda geçen herkesin birbiriyle önceden az buçuk tanışıklığı var. Arkadaşım daha önce biz bu çocukla sevgili değilken onun evine gelmiş garip hareketler yapmış o yüzden sevmiyordu
bence arkadaşınıza yanlış yapmışsınız o size güvenip anlatmış siz onun özelini paylaşarak kötü şeylere sebep olmuşsunuz ve eskisi gibi olamazsınız bunu ne sen ne o unutabilir.Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldısen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne