Arkadaşıma kazık attım

Yazik dedim o kiza su an, ben olsam barismazdim cok rencide edici bi durum, ikisinin ozel hayati ne sizi ne de sevgilinizi ilgilendirir.

Oncesinde biseyler yasamis olsa bile bunu soylemek zorunda degil karsisindaki erkek cok mu sutten cikmis ak kasik. Ha burda ayni durumu yasadigim anlasilmasin yasamadim ama yasayana da kizmiyorum, erkekler bi zahmet once kendi pis nefislerini terbiye edip sonra namus bekciligi yapsinlar.

Bekaret mevzusu değil aslında biraz iğrenç bir konu. Anlayan anlamıştır belki. Ama kız kendini çok farklı tanıtmış
Sana ne oluyorsa
Yemedin içmedin yaranmak için
5 dk daha uzun konuşmak için anlattın

Senin sevgilinin o kızda aklı var, çocuğu gaza getirip zaten yolun yolcusu bırak faydanalım beraber diye düşünüyor

Sana ne oluyorsa
Yemedin içmedin yaranmak için
5 dk daha uzun konuşmak için anlattın

Senin sevgilinin o kızda aklı var, çocuğu gaza getirip zaten yolun yolcusu bırak faydanalım beraber diye düşünüyor
Arkadaşımın yalan söylemesiyle nasıl yaranabilirim acaba? Ben o kızı sürekli savundum sevgilim bu olayı duymadan önce de sevmiyordu. Oğlana geçmişinden hiç bahsetmeseydi haklıydı ama elime erkek eli değmedi seviyesinde tanıttığı yani yalan söylediği için oldu. Yoksa oğlan da geçmişinde bir şeyler yaşamış ve bunu kızdan saklamıyordu konu cinsellik değil yalan

Bekaret mevzusu değil aslında biraz iğrenç bir konu. Anlayan anlamıştır belki. Ama kız kendini çok farklı tanıtmış

Bekarettir, daha önce sevişti mi yiyişti mi, anal mı yaptı oral mı yaptı bunlar ve benzerleridir yani. Nasıl tanıttı ise tanıttı, sevgilinize mi düşmüş tasası?

Çocuğun ne bklar yediği sorgulanmasın, varsa yoksa kadınınki sorgulansın,bu ortamda elbette yalana baş vurabilir,üstünü kapamak isteyebilir. Dostum dediği insana söyleyince bile düdük olmuş zaten, elin 3-5 aylık tanıdığı adamına seks hayatı seceresini mi anlatacak?

Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldı 😥 sen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Sen değilde daha çok sevgilin kıza kötülük yapmış sonuçta ikisinin arasında olan bir durum başkasınıda çok ilgilendirmez.

(Kız) derken bile arkadaşına kin güdüyorsun ben samimi olduğuna inanmıyorum senin hiç birimiz pürü pak değiliz yalan söylediyse kendi hayatı bunu düzeltmek sana bana düşmez çok yanlış yapmışsın. Allah vicdan versin sevgilin ile sana.

Kiminle ne yaşamışsa yaşamış, sevgilisine ne yalan söylediyse söyledi sizene bundan. Niye başıma kalacak diye düşünecek kadar dertlendiniz. Bence siz bu kızı içten içe kıskanıyordunuz , bi yarış içindeydiniz dur ben bunun foyasını ortaya çıkarayım da sevgilim benim ne kadar namuslu olduğumu anlasın beni daha çok sevsin diye düşündünüz. Yaptığınızdan pişman falan da değilsiniz.

Sevgilinizin yaptigi ne kadar yanlis siz de nasil arkadasinizin cinsel hayatiyla ilgili ozelini agzinizdan kacirabildiniz o mevzunun aranizda gecmesi bile tuhaf kiz o durumdayken bile azarliyor o kim ne hakki var buna kiz iyi barismis bende konusmazdim

Bekarettir, daha önce sevişti mi yiyişti mi, anal mı yaptı oral mı yaptı bunlar ve benzerleridir yani. Nasıl tanıttı ise tanıttı, sevgilinize mi düşmüş tasası?

Çocuğun ne bklar yediği sorgulanmasın, varsa yoksa kadınınki sorgulansın,bu ortamda elbette yalana baş vurabilir,üstünü kapamak isteyebilir. Dostum dediği insana söyleyince bile düdük olmuş zaten, elin 3-5 aylık tanıdığı adamına seks hayatı seceresini mi anlatacak?

Çok haklısınız buna katılıyorum ki normalde böyle düşünen biriyim. Yani suçu üstümden atmak için söylemiyorum ama sevgilim tarafından çok manipüle edildim. Her gün bunun baskısını yaşıyordum. O sırada ne yapacağımı bilemedim

Bir kaç gün önce yazdım buralara bir yere.

Erkekler bunu hiç yapmıyor ama kadınlar , eşlerine / sevgililerine , arkadaşlarının sırlarını anlatıyor. Ve bu kişiler asla güvenilir değiller ve boş kişilerdir diye yazmıştım.

Ben olsam bir daha size asla guvenmezdim.

Arkadaşımın yalan söylemesiyle nasıl yaranabilirim acaba? Ben o kızı sürekli savundum sevgilim bu olayı duymadan önce de sevmiyordu. Oğlana geçmişinden hiç bahsetmeseydi haklıydı ama elime erkek eli değmedi seviyesinde tanıttığı yani yalan söylediği için oldu. Yoksa oğlan da geçmişinde bir şeyler yaşamış ve bunu kızdan saklamıyordu konu cinsellik değil yalan
Konu eskiden tuttuğu takım olsun
Fark etmez

Sen niye sevgilinle, arkadaşının hayatını konuşuyorsun?

Rezalet ya

Bir tek anlamayan ben miyim acaba :KK43:
Eşit:Bir üye yazmış şimdi okudum .Hangi amaçla bunu sevgilinize söylediniz onu anlamadım şimdi de .Bşr de o adam hala hayatınızda mı?

Back
X