Arkadaşıma kazık attım

uzuldum diyemiyorum.ne demisler cani yanan sabretsin cani yakan caninin yanacagi gunu beklesin.o sevgili kisisi de kimmis boyle seyler yapmaya hak buluyormus kendinde.ben burda sizden ziyade arkadasiniza kizdim butun suc onda.bi kere size sirrini anlatti o ama sizi asla affetmemeliydi

Arkadaşımın yalan söylemesiyle nasıl yaranabilirim acaba? Ben o kızı sürekli savundum sevgilim bu olayı duymadan önce de sevmiyordu. Oğlana geçmişinden hiç bahsetmeseydi haklıydı ama elime erkek eli değmedi seviyesinde tanıttığı yani yalan söylediği için oldu. Yoksa oğlan da geçmişinde bir şeyler yaşamış ve bunu kızdan saklamıyordu konu cinsellik değil yalan

Oglan senin neyin oluyor kardesin mi ahbabin mi ? Ne biliyorsun oglanin kiza gecmis cinsel hayatini eksiksiz anlattigini?
Kiza da kim bilir ne soyledin de sucu uzerinden attin ici temiz oluverdin affetti o da

Ben olsam bir daha sizin yüzünüze bakmam. Arkadaşınızın sırrını ne olursa olsun kimseye söylememeliydiniz. Herkesin özel hayatı sizi asla ilgilendirmez, sevgilinizi hele hiç ilgilendirmez. Siz hala bu adamla sevgili misiniz?

Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldı 😥 sen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Son cümlelere bakıyorum da kız yalan söylemişse onun problemi size neydi ki ? Vicdanınızı rahatlatmayın ayrıca erkek arkadaşınız ne hadsiz hiç sevmem böyle başkasının işine karışanları ama arkadaşınız hatalı ikinize öyle bir haddinizi bildirmeliydi ki altından kalkamasaydınız bu durumun. Ayıp ya ayıp kim kimle ne yaşamışsa yaşamış aşağılamak erkek arkadaşınıza mı kaldı bugün ona yarın size bunu sakın unutmayın.

Siz nasıl bir çiftsiniz de senin arkadaşının cinsel hayatını konuşuyorsunuz? Sevgilin hala nasıl sevgilin diyecektim tam ama anladim ki tam tencere kapak olmuşsunuz sakın ayrılmayın başkalarının başı yanmasın.

Bence daha tam tutmamış kızın ahı. Umarım üçünüzü de tutar. Muhabbetlere bak ya gece gece midem bulandı.

Midem bulandı konuyu okurken. Ciddi ciddi bulantı. Laf olsun diye değil hani.

Eski sevgilimin çük kadar beyni olmayan tiksinç bir arkadaş çevresi vardı. Hepsinden nefret ederdim ve evlilik aşamasında ayrılık kararı vermemin sebebi o çevreydi. Bir gün eski sevgilimle konuşurken en yakın arkadaşının ayrıldığı kız arkadaşından bahsetmeye başladı. Kızın abisi, kıza tacizde bulunmuş uzun yıllar. Kız bu iğrençliği sevgilisine anlatmış ağlayarak. Ve bu hıyar ağası "ben böyle bir şeyi kaldıramam" diye ayrılmış ki hayatımda tanıdığım en ishal ağızlı gevşek adamdır kendisi. Neyi kaldıramıyorsa artık bok kafa.

Velhasılı kız zaten yaşadığı travma ve bu sebep yüzünden aşık olduğu adamın terk etmesine dayanamayıp ülkeyi terk ediyor. Yıllarca tek başına yurtdışında yaşıyor. Ve o kızın yaşadığı travmayı kızı hiç tanımadığım halde tüm detayları ile ben biliyorum. Bütün arkadaş çevresi biliyor. İshal ağızlı yavşak herkese anlatıyor.

Tam 11 yıl sonra bu kızla evlendi bu adam. O kızın o arkadaş çevresindeki halini düşünebiliyor musunuz? Hayatımdan çıkmış olmasalar, evli ve çocuklu olmasam o kızı arar "ishal ağızlı bir göt ile evleniyorsun yapma" derdim.

Nefret ediyorum böyle adamlardan. Hepsi yok olsun istiyorum. O leş ağızlarında kadınların bel altı mevzuları dönüp duruyor. İnşallah hepsi kendilerini sürekli aldatan kevaşelerle evlenirler. İnşallah. Ömür boyu gizlice boynuzlanırlar umarım.

Aşırı gerildim eskiyi de hatırlayınca. Sizin için de söyleyecek çok lafım var ama sessiz kalacağım. Böyle ishal ağızlı pislikler yüzünden bir kadını o hale getirmeniz, sizin için yeterince ağır ve vicdan azabı çektirecek bir durum zaten. Bu size yeter bence.

Erkek arkadaşımın en yakın kız arkadaşı da cinsellik yaşayan biri ve bunu söyler anlatır. O kızın arkasından da konuşmuş ve şuan küsler
Bu konuya takık demek ki.. iyi düşünün bence bu kadar takıntılı bi adam sizin de bu konularda bi açığınız varsa ortaya çıkarmasın.. Benimde 5 yıllık arkadaşım nişanlısına galenia tabi 4 bin liralık koltuğa razı olur x’den başka kim alır onu o şekilde demiş ve bunu bana nişanlısı arayıp kavga ettiklerinde onun tarafını tutma o senin için bu kadar iyi düşünmüyor demişti.. o o adamın karaktersizliği ona takılmıyorum ama Benim arkadaşım dediğimin bana bunu yapmasına çok takıldım ve arkadaşlığımı bitirdim kız özür de diledi çocuğu karşıma alıp yüzleştirdi ben öyle mi demişim diye araları daha fazla açılmasın diye herkes ne söylediğini biliyor tamam ben yanlış anlamışım bi daha lütfen bizi aramayın sorunlarınıza dahil etmeyin dedim. Sonuç olarak arkadaşımı asla affetmedim bi kaç gün sonra düğünü var asla da gitmem benim onunla paylaştığım şeyleri nişanlısına yetiştiren bi insandan bana dost olmaz çünkü

Arkadaşımın sevgilisi daha bu olayları yaşamadan önce arkadaşımla olan cinselliklerini betimleye betimleye sevgilime mesajda anlatmış. Sordum bu ne saçmalık diye o öyle biri takmaz bunları dedi. Şuan arkadaşım ve oğlan hala beraberler
Madem kafaya takmıyorlar bu kız neden ayılıp bayıldı? Hastanelik oldu? Kafamda deli sorular
Madem bu kadar kafaya takılmayan sorular neden sevgiline dert oldu yalan söylediyse söyledi bu kızın aylarını etkiledi bu hiç önemli değil mi

Ne biçimsiniz hepiniz yahu?
Siz buraya "anal seks" yazmaya utanıyorsunuz da sevgilinize arkadaşınızın cinsel hayatını anlatmaya utanmıyorsunuz.

Sevgilime de dedim oğlan da bir şeyler yaşamıştır sanane diye o da konu cinsellik yaşaması değil yalan söylemesi ben bunu saklayamam oğlan evlilik düşünüyor öyle bir kızla birlikte olamaz dedi.
Sevgiliniz kim ki? "Öyle bir kızla birlikte olamaz." diye karar veriyor. Gidip utanmadan adama sevgilisinin eski cinsel yaşamından bahsediyor. Yalan söylemek cıss ama birinin sırrını ilan etmek normal öyle mi?

Arkadaşımın sevgilisi daha bu olayları yaşamadan önce arkadaşımla olan cinselliklerini betimleye betimleye sevgilime mesajda anlatmış.

Arkadaşın sevgilisi de ayrı godoş. Manyak mı bunlar birbirlerine cinsel hayatlarını betimliyor? Utanılacaklar ve utanılmayacakları karıştırmışsınız siz! Tip yekün beter olun!

Üstteki yoruma ek olarak, bu kadar ağır olmasa da buna benzer bir kazığı ben de yedim 20 yıllık arkadaşımdan. Yirmi yıl bile umurumda olmadı, hayatımdan sildim attım. Ağladı yalvardı ama asla dinlemedim.

Çünkü hayatına giren ve belki de çıkacak olan bir pipilinin boktan muhabbetine eşlik etmek için bir kadını, bir insanı, bir dostu zor duruma düşüren kişi tehlikelidir benim gözümde. Ağzı gevşek insanlar genel olarak tehlikelidir zaten. Benim için insan ilişkilerinde güven esastır. O yok olunca ne sevgim kalır ne saygım.

Arkadaşınızın yerinde olsam sizi ancak aynı durumu yaşatmak için hayatıma alırım. Belki de amacı budur. Hatta umarım budur.

İnsanların hatası sizi ilgilendirmez.
Yalancı olur,iki yüzlü olur yine sizi ilgilendirmez.
Yalanının cezasını çekecek kişi de oydu,siz değildiniz.
Siz patavatsızlık etmişsiniz ama erkek arkadaşınız tam bir karaktersiz. Bir insanı aşağılamak annesinin babasının bile haddi değilken sevgiliniz kim oluyor yahu?
Diğer insanlar da içinizi rahatlatmak için "yalancıydı zaten" falan diyorlardır ama emin olun bundan sonra kimse size sırrını vermez.

Eski sevgilimin çük kadar beyni olmayan tiksinç bir arkadaş çevresi vardı. Hepsinden nefret ederdim ve evlilik aşamasında ayrılık kararı vermemin sebebi o çevreydi. Bir gün eski sevgilimle konuşurken en yakın arkadaşının ayrıldığı kız arkadaşından bahsetmeye başladı. Kızın abisi, kıza tacizde bulunmuş uzun yıllar. Kız bu iğrençliği sevgilisine anlatmış ağlayarak. Ve bu hıyar ağası "ben böyle bir şeyi kaldıramam" diye ayrılmış ki hayatımda tanıdığım en ishal ağızlı gevşek adamdır kendisi. Neyi kaldıramıyorsa artık bok kafa.

Velhasılı kız zaten yaşadığı travma ve bu sebep yüzünden aşık olduğu adamın terk etmesine dayanamayıp ülkeyi terk ediyor. Yıllarca tek başına yurtdışında yaşıyor. Ve o kızın yaşadığı travmayı kızı hiç tanımadığım halde tüm detayları ile ben biliyorum. Bütün arkadaş çevresi biliyor. İshal ağızlı yavşak herkese anlatıyor.

Tam 11 yıl sonra bu kızla evlendi bu adam. O kızın o arkadaş çevresindeki halini düşünebiliyor musunuz? Hayatımdan çıkmış olmasalar, evli ve çocuklu olmasam o kızı arar "ishal ağızlı bir göt ile evleniyorsun yapma" derdim.

Nefret ediyorum böyle adamlardan. Hepsi yok olsun istiyorum. O leş ağızlarında kadınların bel altı mevzuları dönüp duruyor. İnşallah hepsi kendilerini sürekli aldatan kevaşelerle evlenirler. İnşallah. Ömür boyu gizlice boynuzlanırlar umarım.

Aşırı gerildim eskiyi de hatırlayınca. Sizin için de söyleyecek çok lafım var ama sessiz kalacağım. Böyle ishal ağızlı pislikler yüzünden bir kadını o hale getirmeniz, sizin için yeterince ağır ve vicdan azabı çektirecek bir durum zaten. Bu size yeter bence.
Bakın sizinle karşıt görüşte biri değilim hatta çok haklısınız burda anlatamadığım şey bunu bilerek yapmadım ve evet çok vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman uyuyamıyorum. Bu arkadaşımın sevgilisi benim sevgilime ilk çıkmaya başladığımız zamanlar lost bakire mi? Diye mesaj atmış ve ben bunu okumuştum sevgilim de ne alakası var ya kızı seviyorum falan yazmış. Çok garip muhabbetler dönmüş bu oğlan benim sevgilime kızın her şeyini anlatıyormuş oh bakire kız buldum kaçırmam asla falan demiş. Çok tartıştım bu ne saçmalık diye hep aldığım cevap o böyle şeyleri takmaz rahattır oldu. Şuan hala beraberler ve bu arkadaş grubu kızın her şeyini biliyor tam da sizin anlattığınız gibi.

O cocuk kendini namus zabıtasi mi saniyor bana gore onlari ayirmak istemis kiskanc sey cekememis demekki.Senin hakkinda bile belki dedikodu yapiyo bile olabilirler sulukler.

Aynısına benzer bi durumu ben yaşadım evimde kalan arkadaşım sürekli adamlarla görüşür yemeğe giderdi bi kaç kere uyardım bizim evden bu şekilde çıkma dikkat çekiyor ben sanıyor komşular zor duruma düşüyorum diye dinlemedi o dönemde bi sevgilisi var çocuk evlilik düşünüyor bizde tanışıyoruz abi diyordum kendisine velhasıl çocuk beni aradı x adamlarla görüşüyormuş bana doğruyu söyle dedi biraz sessiz kaldım ne diceğimi bilemedim ne öğrenmek istiyorsan sevgiline sor bütün cevaplar onda ben bilmiyorum duymadım bişeyini dedim.. sonra bu adam galenia bana herşeyi anlattı diyip kendi yalan yanlış çevreden duyduklarını anlatmış kız Benim evimde beni dövmeye kalktı sonra bişeyler oldu barıştık arada bir laf soktu sen ayırdın bizi gibisinden hep açıklama yaptım kavgayla son buldu bi kaç gün sonra mesaj atıp yine biaraya geliyoduk. Sonra birini çok sevdim onunla da tanıştırdım bende kaldığı için 1 ay içinde telefon Şifrelerimi çözüp çocukla benden gizli görüşüp ne kadar sırrım varsa anlatmış yetmemiş ses kaydı yapmış benim gevşek ağızlı da çevresine anlatmış hastanede yattım ölmek istedim neler yaşadım allah biliyor.. o kızı hiç affetmedim Allah’a havale ettim ama elin boş ağızlı adamları yüzünden şu kızlar öyle sıkıntılara giriyor ki üzülüyorum sadece..

Bakın sizinle karşıt görüşte biri değilim hatta çok haklısınız burda anlatamadığım şey bunu bilerek yapmadım ve evet çok vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman uyuyamıyorum. Bu arkadaşımın sevgilisi benim sevgilime ilk çıkmaya başladığımız zamanlar lost bakire mi? Diye mesaj atmış ve ben bunu okumuştum sevgilim de ne alakası var ya kızı seviyorum falan yazmış. Çok garip muhabbetler dönmüş bu oğlan benim sevgilime kızın her şeyini anlatıyormuş oh bakire kız buldum kaçırmam asla falan demiş. Çok tartıştım bu ne saçmalık diye hep aldığım cevap o böyle şeyleri takmaz rahattır oldu. Şuan hala beraberler ve bu arkadaş grubu kızın her şeyini biliyor tam da sizin anlattığınız gibi.

emin ol senin hakkında konuşmamışlardır. :KK9:

İnsanların hatası sizi ilgilendirmez.
Yalancı olur,iki yüzlü olur yine sizi ilgilendirmez.
Yalanının cezasını çekecek kişi de oydu,siz değildiniz.
Siz patavatsızlık etmişsiniz ama erkek arkadaşınız tam bir karaktersiz. Bir insanı aşağılamak annesinin babasının bile haddi değilken sevgiliniz kim oluyor yahu?
Diğer insanlar da içinizi rahatlatmak için "yalancıydı zaten" falan diyorlardır ama emin olun bundan sonra kimse size sırrını vermez.
Hastanedeyken kızın babasını arayıp sayıp sövdü sevgilim. İnanın çok ağladım olayların bu raddeye geleceğini tahmin bile edemedim kimin bende ne sırları vardır düşmanımın bile sırrını bilirim kimseye hiçbir şey söylemedim. Ama bu nasıl oldu inanın bilmiyorum

Back
X