Arkadaşıma kazık attım

Konu bu degil ama siz de sanirim cinsellik yasiyorsunuz sevgiliniz bu kadar muhafazakar dusuncedeyse neden sizinle bunu yaşıyor? Baskasinin hayatina karisma hakkini nerden elde etmis. Yani kendi ne ki o kiza karisiyor. Normal karsilamasi gerekirdi.
Konu cinsellik değil yalan söylemesi. Ve sevgilimin benden önce cinsellik yaşadığı bir çok kişi olmuş muhafazakar değil

Hastanedeyken kızın babasını arayıp sayıp sövdü sevgilim. İnanın çok ağladım olayların bu raddeye geleceğini tahmin bile edemedim kimin bende ne sırları vardır düşmanımın bile sırrını bilirim kimseye hiçbir şey söylemedim. Ama bu nasıl oldu inanın bilmiyorum

daha neler! ve bunlardan sonra ayrılmadın mı sen... gerçekten o adamı parça pinçik edesim geldi. ahlak bekçisi erkek bozuntusu.

Şıracının şahidi muammelesi görmek de istemedim
"Arkadaşımı sattım"ın kibarcası bu.

Önce kızın sırrını boşboğazlık edip ağzınızdan kaçırıyorsunuz, sonra "aman hakkımda yanlış düşünmesinler" diye tamamen ele veriyorsunuz.
Bildiğin satmışsınız kızı.

Konu cinsellik değil yalan söylemesi. Ve sevgilimin benden önce cinsellik yaşadığı bir çok kişi olmuş muhafazakar değil
Sevgiliniz? Sizin yaşadıklarını anlattığınız arkadaşınız baygınken? Arkadaşınızın babasını arıyor? Sayıp sövüyor?
Neden?
Sevgiliniz şerefsizmiş de siz o an nasıl ayrılamadınız?
Şok içinde okuduğum konulardan biri oldu.
Gece uyuyamamakta haklısınız.
Yazdığımı cevaplayabilir misin? Erkek arkadaşın kız arkadaşın hastanede baygınken kızın babasını arayıp sövmüş falan ya? Şunu bir açar mısın? Madem günah çıkarıyorsun tam çıkar.

Bu ne perhiz ne lahana tursuus muydu kendi her halti yer ama kiz yiyemez kafasi. İste bu cok tehlikeli.

bu adamla hala sevgili misin iğrenç biriymiş.

ben çok özel şeylerimi anlattığım insanlar ardımdan gidip anlatsa bir daha yüzüne bakmazdım açıkçası. arkadaşın affetmiş iyi ki.

Sizce sadece igrenç olan erkek arkadaşi mi ???

Sanki herkes dörtlükmüş hatası yokmuş gibide
Bir yalancı arkadaşınmış onun yalanlarını saklıyomuş gibi soylemissin
Oysa o sana sırrını anlatmış sende tutamamışşın
Hâlâ burda anlatmaya da devam
Güzel kazık tebrikler

Yazdığımı cevaplayabilir misin? Erkek arkadaşın kız arkadaşın hastanede baygınken kızın babasını arayıp sövmüş falan ya? Şunu bir açar mısın? Madem günah çıkarıyorsun tam çıkar.
O an arkadaşımla meşguldüm sevgilim kendi çapında dövücem bu kızı falan diyordu ve arkadaşımın kavgalı olduğu kızla beraber gelmişlerdi hastaneye. Siz gidin ben arkadaşımın başında beklicem dedim hayır dedi kolumdan çekti götürdü hastanenin ortasında kıza bağırdı

Kimsenin ilişkisi de özel hayatı da sizi ilgilendirmez. Üçünüz de fena dedikoducu insanlarsınız. Siz hemen yetiştirmişsiniz, sevgiliniz de aynı şekilde. Bu iki erkeğin de "Sevgilim bakire" muhabbeti yapması ayrı rezalet. Sizin de ne olduğunuzu anlatmış mı arkadaşına sevgiliniz ? Bence gayet güzel oturup meze etmişler ikinizi de. O kızın yerinde olsam size selam bile vermem. Kendi yalan söylemesi vs. onun vicdanı. Kendi karakteridir. Kendi seçimidir. Bilemiyorum çok rahatsız edici buldum.

Inşallah evlenirler o zaman ne diyeyim. Başkalarının başı yanmasın. Bu konu beni çok gerdi niyeyse.

Çünkü Türkiyede böyle konular yüzünden kadınlar hala şiddet görüyor ve öldürülüyor. Kızın babası mesela kafayı sıyırıp kızını vursa konu sahibi acaba ne yapardı

Evet kesin öyledir eminim .:işsiz:

Bu ispiyonlamanın altında "Bak bazı kızlar neler yapıyor ben ne kadar namusluyum(!) ." diye sevgili müsveddesine yaranmak var.

O an arkadaşımla meşguldüm sevgilim kendi çapında dövücem bu kızı falan diyordu ve arkadaşımın kavgalı olduğu kızla beraber gelmişlerdi hastaneye. Siz gidin ben arkadaşımın başında beklicem dedim hayır dedi kolumdan çekti götürdü hastanenin ortasında kıza bağırdı
Nereye kusayim?

Çok yazık ya... idrakyolları da yazmış en gerildiğim konulardan biri oldu gerçekten. Peki kızın babasına sövme mevzusunu yazmamışsın?

Back
X