Arkadaşıma kazık attım

Benim arkadaşım kardeşim dediğim insan eski sevgilisine döndü adam bu süre içinde evlenmiş biraz devam etti sonra yapamıcam boşanmasını da istemiyorum benim yüzümden yuvası neden yıkılsın geri çekiliyorum ben dedi nişanlım yanımda yarım yamalak gördü mesajı onu öyle bi anlattım ki kızı görse;bacım meğer sen rahibe terassaymışsın benim haberim yokmuş diye af dilerdi.. yanlış mı belki evet ama arkadaşımı çok seviyorum yaptığı ve farkında olduğu bi hatadan dolayı nişanlıma açık edemezdim onu zaten oda farkındaydı arkadaşlığımız tehlikeye girmedi.. ne bileyim sevgili bi tane arar bin tane bulursun ama dost çok zor..

Çünkü Türkiyede böyle konular yüzünden kadınlar hala şiddet görüyor ve öldürülüyor. Kızın babası mesela kafayı sıyırıp kızını vursa konu sahibi acaba ne yapardı

Hiçbir şey yapmazdı. İki gün üzülür unuturdu. Ben konu sahibinin şu an vicdan azabı çektiğine de inanmıyorum. O eski sevgili geri dönse yine siler arkadaşını.

Çünkü Türkiyede böyle konular yüzünden kadınlar hala şiddet görüyor ve öldürülüyor. Kızın babası mesela kafayı sıyırıp kızını vursa konu sahibi acaba ne yapardı
Bakın ben kızın sevgilisine söyleme taraftarı asla değildim kendi sevgilime yalvardım yapma söyleme diye aylarca oyaladım ama yok dinlemedi

Yapmayın allah aşkına biz de yaşıyorduk cinsellik

Cinsellik yaşamanız senin bu sinsi hareketinin niyetini değiştirmiyor. Bunu kendin de çok iyi biliyorsun.
Ayrıca sizin yaşadığınız cinselliği bütün ayrıntılarıyla arkadaşı biliyor bunu düşünemiyor musun?

Çok yazık olmuş kıza. Eskisi gibiyiz diyorsunuz ama kız, Eminim size içsel olarak tetikte davranıyordur. Yalancı malancı, ben olsam sizin yüzünüze bakmam. Bu arada Sevgiliniz de aşırı itici ve dedikoducu.

Bakın ben kızın sevgilisine söyleme taraftarı asla değildim kendi sevgilime yalvardım yapma söyleme diye aylarca oyaladım ama yok dinlemedi

Bu hicbirseyi değiştirmiyor. Bide kolumdan çekip çıkarttı hastaneden diyorsunuz. Siz en geç oracıkta arkadaşınızı sattınız. Şansınızdan arkadaşınızın başına daha kötü durumlar gelmedi. Hergün neler okuyoruz gazetelerde

Zannettiğiniz gibi kötü biri değilim anlatmadığım şeyler var ifşa olmak istemiyorum
Arkadaşlarım sadece arkamdan dedikodu yaptığı için çok arkadaşlığımı sona erdirdim. - Ki bu kadar özel mevzular da değildi.

Dedikodu yapan insanı kız erkek ayrımı yapmadan silerim çünkü dedikodu boş ve karaktersiz insanların işidir.

Umarim artık gereken dersler alınmış ve o sevgiliyle ayrılık yoluna girilmiştir.

Çok yazık ya... idrakyolları da yazmış en gerildiğim konulardan biri oldu gerçekten. Peki kızın babasına sövme mevzusunu yazmamışsın?
Alın benden de o kadar, gece gece stres yaptım resmen durduk yere.

Kızın babasına kadar gidiyor konu, ne kadar çirkin, ne kadar bayağı şeyler.

Konu sahibi bir de hastaneden sevgilisiyle çıkıp gidiyor arkadaşını orada bırakıp.

İki kisinin arasındaki mevzuda üçüncü kisiye birşey dusuyor
Ne biçim bir adam bu sevgiliniz
Mahalle karısı gibi ortalığı birbirine kattı yetmiyor birde öncesinde o kızla ne yaşandığı aralarında konuşulmuş
İgrencler tek kelime ile

Emin olun sizinle birşey yasadiysa onu da anlatmıştır karaktersiz

Ben kızın yerinde olsaydım değil sizinle eskisi gibi olmak suratiniza bakmazdim

Merhaba hanımlar konuya nası başlayacağım bilmiyorum benim yıllardır çok yakın olduğum bir arkadaşım var arkadaşlığına da cidden çok güvenirim ama kendi özel hayatı biraz karışık düzgün bir aile hayatı olmadığı için ilgiyi başkalarından bekleyen biri ki zaten kimseyi ilgilendirmez ama bu sebepten başını çok yakıyor ve ben arkadaş olarak hep uyardım. Daha sonra biriyle ilişki yaşamaya başladı benim de sevgilim vardı o sıralar hatta bu iki oğlan tanışıyorlardı. Benim sevgilim de pek hoşlanmıyordu bu kızdan. Bir gün ben ağzımdan arkadaşım hakkında bir şey kaçırdım ya da boşboğazlığıma denk gelmiş olabilir belki. Bu kaçırdığım konu da kızın cinsel hayatıyla ilgili bir şey. Daha sonra aradan zaman geçtikçe sevgilim beni bu konuda darlamaya başladı ben kızın sevgilisine söylicem diye. Bizi ilgilendirmez dedim o zaman sen arkadaşını uyar kendisi itiraf etsin çünkü daha önce bu konuyu konuşmuşlar ama arkadaşın yalan söylemiş ne yaşadığı bizi ilgilendirmez ama bu kız yalancı falan dedi. Sonra söylemiş sevgilisine ve arkadaşım ağlaya ağlaya beni aradı kim söyler bunu çok kötüyüm bilmemne diye içim parçalandı ama kaybetmemek için ben söyledim diyemedim. Sonradan öğrendim tabii apar topar şehrime geldi yüzleşmek için gözümün önünde düştü bayıldı 😥 sen bana bunu nası yaparsın çok güvenmiştim falan dedi hastaneye kaldırdık çok kötüydü orda bile sevgilim kızı azarladı aşağıladı. O olaydan sonra aylarca konuşmadık ve ben o süreçte o kız nasıl ağlayarak beni aradıysa ben de başka bir sebepten onu öyle aradım ve birsürü dost kazığı yedim psikolojik tedavi gördüm. Muhtemelen ah tutması gibi bi şey oldu şuan barıştık neredeyse eskisi gibiyiz ama içim hiç rahat değil. Bazıları diyor ki sen doğru olanı yapmışsın kız yalancıymış arkadaşın diye yalanlarına arka çıkacak değildin senin başına kalırdı vb. Bilemiyorum..sizin görüşünüz ne
Siz bence bilerek ve isteyerek söylemişsiniz.Boşboğazlık deil .Ne yapmaya calıştımız ben daha namusluyum o namuslu değilmi demeye calıştınız sevgılınıze arkadasınız için.Çok ayıp etmişsiniz.Ben arkadaşınızın yerınde olsam bastıgınız kaldırımdan bile gecmem.Üzgünüm ama bildiğiniz isteyerek kötülük yapmışsınız.Ayrıca size ne insanların cinsel hayatından.

Siz bence bilerek ve isteyerek söylemişsiniz.Boşboğazlık deil .Ne yapmaya calıştımız ben daha namusluyum o namuslu değilmi demeye calıştınız sevgılınıze arkadasınız için.Çok ayıp etmişsiniz.Ben arkadaşınızın yerınde olsam bastıgınız kaldırımdan bile gecmem.Üzgünüm ama bildiğiniz isteyerek kötülük yapmışsınız.Ayrıca size ne insanların cinsel hayatından.
İki kisinin arasındaki mevzuda üçüncü kisiye birşey dusuyor
Ne biçim bir adam bu sevgiliniz
Mahalle karısı gibi ortalığı birbirine kattı yetmiyor birde öncesinde o kızla ne yaşandığı aralarında konuşulmuş
İgrencler tek kelime ile

Emin olun sizinle birşey yasadiysa onu da anlatmıştır karaktersiz

Ben kızın yerinde olsaydım değil sizinle eskisi gibi olmak suratiniza bakmazdim
Bilerek yapmadım

bence yanlış bir şey yapmamışsınız. kendisi sevgilisine yalan söyleyerek kendisini kabul ettirmeye çalışmış, siz de kızın aslında çocuğun sandığı gibi birisi olmadığını ortaya koymuşsunuz o kadar. demekki önemli bir yalanmış ki ayrılmışlar, ben yakın bir arkadaşım normalde kabul etmeyeceği bir kızla sevgili olsa, vicdanen rahatsız olurdum

Back
X