- 28 Şubat 2019
- 4.683
- 11.172
- 208
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Peki şunu merak ediyorumBilerek yapmadım
Elalemin cinsel hayatından konu nasıl açıldı öyle aniden???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki şunu merak ediyorumBilerek yapmadım
Çevremdekiler de böyle düşünüyor. Ben kızı uyardım her şeyi söylemek zorunda değilsin ama abartarak anlatma yanlış yapıyorsun burası küçük yer illa tanıyan bilen çıkar sonra daha kötü olur dedim. O ise anlatırsam bakışı değişir anlatmayacağım dedibence yanlış bir şey yapmamışsınız. kendisi sevgilisine yalan söyleyerek kendisini kabul ettirmeye çalışmış, siz de kızın aslında çocuğun sandığı gibi birisi olmadığını ortaya koymuşsunuz o kadar. demekki önemli bir yalanmış ki ayrılmışlar, ben yakın bir arkadaşım normalde kabul etmeyeceği bir kızla sevgili olsa, vicdanen rahatsız olurdum
O zaman iki seçeneğiniz var.Çevremdekiler de böyle düşünüyor. Ben kızı uyardım her şeyi söylemek zorunda değilsin ama abartarak anlatma yanlış yapıyorsun burası küçük yer illa tanıyan bilen çıkar sonra daha kötü olur dedim. O ise anlatırsam bakışı değişir anlatmayacağım dedi
üzülmeyin ya da vicdan azabı cekmeyin lütfen. cinsel hayat ve geçmiş elbette kimseyi ilgilendirmez ama sevgiliyi ve eşi gayet ilgilendirir bana kalirsa. dediğim gibi, sizin tek hatanız ağzınızdan kaçırmak olabilir, başka bir yanlışlık yokÇevremdekiler de böyle düşünüyor. Ben kızı uyardım her şeyi söylemek zorunda değilsin ama abartarak anlatma yanlış yapıyorsun burası küçük yer illa tanıyan bilen çıkar sonra daha kötü olur dedim. O ise anlatırsam bakışı değişir anlatmayacağım dedi
Bakın sizinle karşıt görüşte biri değilim hatta çok haklısınız burda anlatamadığım şey bunu bilerek yapmadım ve evet çok vicdan azabı çekiyorum çoğu zaman uyuyamıyorum. Bu arkadaşımın sevgilisi benim sevgilime ilk çıkmaya başladığımız zamanlar lost bakire mi? Diye mesaj atmış ve ben bunu okumuştum sevgilim de ne alakası var ya kızı seviyorum falan yazmış. Çok garip muhabbetler dönmüş bu oğlan benim sevgilime kızın her şeyini anlatıyormuş oh bakire kız buldum kaçırmam asla falan demiş. Çok tartıştım bu ne saçmalık diye hep aldığım cevap o böyle şeyleri takmaz rahattır oldu. Şuan hala beraberler ve bu arkadaş grubu kızın her şeyini biliyor tam da sizin anlattığınız gibi.
Engelleyemedim çünkü iki ay boyunca psikolojik baskı gördüm resmen sürekli bu konu hakkında darlandım durdum. Konuyu başka insanlara da anlatmaya başladı. Böyle aşk sevgi olmaz deyip duruyordu. Sonradan öğrendim ki sevgilim eleştirdiği şeyin ta kendisiymiş benden sakladığı tonlarca şey varmış. Kendisi erkek olduğu için yaptıklarını yanlış bulmuyordur. Bana da pek çok kötü şey yaşattı ayrıldıktan sonra bile. Yaptığım şeyi savunmuyorum dilimi tutmalıydım fakat arkadaşımız ne hata yaparsa yapsın yanında olmalıyız diyenler olmuş buna katılmıyorum. Bir insan bize uygun ve iyi biri diye arkadaş oluruz avukatlığını yapmak için değil. Keşke bu konuya dahil olmasaydım ama aşırı boş ve saçma bir anıma denk geldi. Sonrası da çorap söküğü gibi benim elimde olmadan ilerledi. Krizi iyi yönetemedimInanan herkes için bir hadisi şerif bırakıyorum buraya:
"Her duyduğunu söylemesi, kişiye günah olarak yeter"
Başta sevgilin sonra sen hatalısınız. Sevgiline söylemesi konusundan nasıl engel olamadın hiç anlam veremedim ama. Ben olsam o sevgiliden dünya ahiret davacı olurum.
Dostun için de üzüldüm.
Bundan sonra ona göre adımlarıni at. Bu bir ders olsun. Dostluklarını asla sevgililerinden geri planda tutma..
Ya sanane! Anal olsun başka şey olsun senin ne üstüne vazife! En ahlaklısın ya yetiştir hemen. Kız kesin senden güzeldir sevgilinin aklına girer mirer diye biliyordun senin malzingonun ahlak bekçiliğini kızı gözünden düşürmek için söyledin kesin.Bekaret var ama başka türlü yahu işte. Ama oğlana elime erkek eli değmedi tarzında anlatmış oğlan duyunca şok olmuş konu cinsellik değil yalan söylemesi
Sevgilim ve ben şu dünyadaki en rahat insanlardan olabiliriz. Ama bir arkadaşı böyle bir şey sorsa onu oraya gömer. Gömer ve dönüp arkasına bakmaz bile.
Bu muhabbetin rahatlıkla ne alakası var?
"Ne alakası var ya kızı seviyorum " cevabı da leş ötesi.
Bunlar nasıl muhabbetler, nasıl ilişkiler şok içinde okudum.
Yahu siz arkadaşınızın anal ilişki yaşadığını sevgilinize anlatacak rahatlığa nasıl ulaştınız?
Çift olarak rahatlığınız ve kızın sevgilisinin rahatlığı gözlemlenebilir evrenin dışına çıkmış, siz kızın yaşadığı ilişki için "pirinsip ılırık çık kırşıyım" diyorsunuz.
Prensip kalmış sanki.
Kendinizi çok hanım hatun, namuslu göstermek için anlattığınıza da adım kadar eminim.
Umarım daha çoook tutar ahı.
Ya sanane! Anal olsun başka şey olsun senin ne üstüne vazife! En ahlaklısın ya yetiştir hemen. Kız kesin senden güzeldir sevgilinin aklına girer mirer diye biliyordun senin malzingonun ahlak bekçiliğini kızı gözünden düşürmek için söyledin kesin.
Kız yaşadı belki tövbe etti sanane gevşek ağızlı mısın!
Şöyle birşey sezdim diğer çocuk için rahat deniliyor falan ama besbelli sevgilim bakire olsun ben her haltı yiyeyim’cilerden böyle bi konuda da artık sahip olmadığı kadın üstünden neyin erkeklik muhabbetine giriyorsa...Koşup her bildiğiniz sırrı o değerli sevgililerinize anlatmayıverin! Siz çok kötü birşey yapmışsınız. Dostunuzun sırrını sevgilinize yetiştirmişsiniz. Tamam çiftler arasında dürüstlük olsun da bu ikinizi ilgilendiren bir konu değil. Önce bir çenenizi tutmayı öğrenin herşey herkese anlatılmaz! Bu bir. İkincisi yukarıda bir arkadaş çok güzel yazmış. Sizin erkek arkadaşınız da iğrenç biriymiş. Namus bekçisi! Gidip kızın sevgilisiyle kızla ilgili konuşmuş ki bu yalan diyebiliyor. İki erkek sevgilileriyle olan özel yakınlaşmalarını birbiriyle nasıl konuşur! Bu ne ahlaksız birşey. Siz de tabii en ahlaklı en dürüst payesini almak için harcadınız kızı. Aferin size bravo! En temiz en saf sizsiniz o hödük sevgilinizin gözüne de girmişsinizdir bravooo!!!
Kızcağız da hala görüşüyor sizinle yazık nasıl bakıyorsunuz yüzüne.
Çevrendekiler de senin gibiyse çok normal. Arkadaşında da bir gram akıl yok belli ki hala konuşuyormuş seninle.Çevremdekiler de böyle düşünüyor.
Bunu soylemek size dusmez. Hikayedeki siz, sevgiliniz ve kizin sevgilisi hepiniz kotusunuz. Niye kizin cinsel hayatini kendinize dert edip kendi aranizda kobu yapiyorsunuz. Kizin yerinde olsam bir daha yuzunuze bakmazdim.Bekaret var ama başka türlü yahu işte. Ama oğlana elime erkek eli değmedi tarzında anlatmış oğlan duyunca şok olmuş konu cinsellik değil yalan söylemesi
Ben başta isim vermedim zaten konu arasında söylenen bir şeydi karşımdaki kişi aşırı ısrar ettiSevgiliyi geçtim, eşime dahi sinirli de olsam, kin de duysam başkasının özelini anlatmam. Bekaret bir kenara, ters ilişkiyi asla. Tanımayan, hiç tanımayacak biri neyse, isim vermeden etmeden bir mevzu olur konu geçer ama kasten yapmak...
Arkadaşınızın yanında olmak avukatlığını yapmak değildir. Sadece sizin onayladığınız şeyleri yaptığı sürece arkadaş oluyorsanız zaten samimi değilsiniz demektir. Herkes %100 sizin görüşlerinize, beklentilerinize uygun yaşamaz, yaşayamaz.fakat arkadaşımız ne hata yaparsa yapsın yanında olmalıyız diyenler olmuş buna katılmıyorum. Bir insan bize uygun ve iyi biri diye arkadaş oluruz avukatlığını yapmak için değil.
Senin o iğrenç sevgilin de o mesajları okuyup ne yapıyormuş acaba? İnsan evlilik düşündüğü birini erkek arkadaşına bu şekilde anlatır mı? O çok ahlaklı geçinen hödük sevgilinin ahlakı nerdeymiş o mesajları betimletip okurken? Seninle yaşadıklarını da o kızın sevgilisine betimliyordur. Bunu hiç düşündün mü namus kraliçesi?Arkadaşımın sevgilisi daha bu olayları yaşamadan önce arkadaşımla olan cinselliklerini betimleye betimleye sevgilime mesajda anlatmış. Sordum bu ne saçmalık diye o öyle biri takmaz bunları dedi. Şuan arkadaşım ve oğlan hala beraberler