Arkadaşıma kazık attım

Yorumlarınızı okudukça daha da sinir basıyor.
Ne berbat bir ortamınız var sizin?
Sevgilinize adamın biri sizin bekaretinizi soruyor, sizin sevgiliniz başkasının bakire olup olmadığıyla ilgileniyor. Bir de bu gerizekalılar kendilerini namuslu olarak nitelendiriyor.
Zannettiğiniz gibi kötü biri değilim anlatmadığım şeyler var ifşa olmak istemiyorum
Keşke arkadaşınızı da babasına kadar ifşa etmeseymişsiniz!

Çevrendekiler de senin gibiyse çok normal. Arkadaşında da bir gram akıl yok belli ki hala konuşuyormuş seninle.

Nedir yani arkadaşının sevgilisi koşa koşa “abi anal yapmamış kız buldum” diye gelip yetiştirmiş, sonra siz güya patavatsızlık yapıp kızı ifşa etmişsin. Ve karar merci nasıl oluyorsa senin erkek arkadaşınız olarak kızın üzerine yürüyor...

Ayrıldık diyorsun hala sevgilim, erkek arkadaşım diyorsun. Diğer bir konunda hala sevişmek istediğini söylüyorsun nasıl bir miden var?
Cinsellik yaşadık, bir şeyler yaşadık diye üzeri örtülü konuşuyorsun seks yaptık demeyi geç seviştik bile diyemiyorsun.

Anal kelimesini kullanamayacak kadar iğreniyosun ama böyle dedikodu yapıp, iğrençliğin içinde olmaya devam edebiliyorsun.

Arkadaşının aile hayatının sorunlu olmasından tespit yapıp ilişkisini analiz etmişsin ya asıl senin cinselliğe bakış açın bu kelimeleri bile kullanamadığın için çok kolay analiz edilebilir.
Kelimeyi kullanmama sebebim burası internet ortamı herkes aynı hassasiyette olmayabilir. Cinsel bir şeyler yaşadık demekle seviştik demek arasında bir fark göremiyorum. Benim suçum saçma sapan bir şekilde ağzımı tutamamak oldu kaldı ki isim vermeden söylemiştim karşı taraf anlayıp üzerime geldi böyle sonuçlanacağını tahmin dahi etmedim çünkü rahat takılan insanlardı yani hepsinin her şeyi ortadaydı bir cümleme bu denli takılıp arkasını arayacağını tahmin dahi edemedim.

Ahı tuttu zaten çok kötü şeyler yaşadım başka bir şehirde otelde canıma kıymak istedim ve pek çok şey. Ama yanıldığınız bir şey var kendimi hanım hatun göstermek niyetinde olacak son kişiyim. Sadece cacık ağızlılık yapıp bedelini ödedim. Eski sevgilimi tanısaydınız dünyanın en masum insanı falan sanırdınız. Öyle davranırdı çünkü ve o anın rahatlığıyla laflarıma dikkat etmedim bedelini de ödedim.

Neyini masum sanacağım?
Adam sizin bekaretinizi soran adama leş ötesi bir cevap vermiş; arkadaşı arkadaşınızla yaşadıklarını, konuştuklarını sevgilinize anlatıyor; o gelip size anlatıyor...
Böyle bir adamı masum görmem mümkün değil.
"Bakire mi" sorusuna verdiği cevaptan sonra şutlardım ben. Sizin de yapmanız gereken buydu.
Ama böyle şeyleri konuşmak size de normal gelmiş ki devam etmişsiniz ilişkinize.
Hakkında "özlüyorum" diye konu açtığınız adam da buysa diyecek bir şey yok zaten.

Çevrendekiler de senin gibiyse çok normal. Arkadaşında da bir gram akıl yok belli ki hala konuşuyormuş seninle.

Nedir yani arkadaşının sevgilisi koşa koşa “abi anal yapmamış kız buldum” diye gelip yetiştirmiş, sonra siz güya patavatsızlık yapıp kızı ifşa etmişsin. Ve karar merci nasıl oluyorsa senin erkek arkadaşınız olarak kızın üzerine yürüyor...

Ayrıldık diyorsun hala sevgilim, erkek arkadaşım diyorsun. Diğer bir konunda hala sevişmek istediğini söylüyorsun nasıl bir miden var?
Cinsellik yaşadık, bir şeyler yaşadık diye üzeri örtülü konuşuyorsun seks yaptık demeyi geç seviştik bile diyemiyorsun.

Anal kelimesini kullanamayacak kadar iğreniyosun ama böyle dedikodu yapıp, iğrençliğin içinde olmaya devam edebiliyorsun.

Arkadaşının aile hayatının sorunlu olmasından tespit yapıp ilişkisini analiz etmişsin ya asıl senin cinselliğe bakış açın bu kelimeleri bile kullanamadığın için çok kolay analiz edilebilir.
Şimdi bu yaşadıklarını da o ağzına alamadığın ama yaptığın şeyleri de sevgilin kimlere anlatıyordur bir düşün. O ahlak abidesi inşallah kayıt falan almamıştır dua et.

Yorumlarınızı okudukça daha da sinir basıyor.
Ne berbat bir ortamınız var sizin?
Sevgilinize adamın biri sizin bekaretinizi soruyor, sizin sevgiliniz başkasının bakire olup olmadığıyla ilgileniyor. Bir de bu gerizekalılar kendilerini namuslu olarak nitelendiriyor.

Keşke arkadaşınızı da babasına kadar ifşa etmeseymişsiniz!

Babasına tabii ki ben ifşa etmedim ya.

Kelimeyi kullanmama sebebim burası internet ortamı herkes aynı hassasiyette olmayabilir. Cinsel bir şeyler yaşadık demekle seviştik demek arasında bir fark göremiyorum. Benim suçum saçma sapan bir şekilde ağzımı tutamamak oldu kaldı ki isim vermeden söylemiştim karşı taraf anlayıp üzerime geldi böyle sonuçlanacağını tahmin dahi etmedim çünkü rahat takılan insanlardı yani hepsinin her şeyi ortadaydı bir cümleme bu denli takılıp arkasını arayacağını tahmin dahi edemedim.
Anal kelimesi ilaç prospektüsünde bile yazar. Neyin çekincesi bu. İnsanların hassasiyetini düşünüyor olsanız bu konuyu açmazdınız baştan.
Fark göremiyorsanız da seviştik deseydiniz. İnsanların seçtiği kelimeler bilinçaltını yansıtır.

Dolaylı öğrenmedi mi bu adam?
Yapmayın "Tamam bir hata yapmışsınız geçer." diyilecek bir konu değil bu.
Hangi sebeple olursa olsun bir başkasının cinsel hayatının imasını bile yapamazsınız. Yazık kıza ya hu.
Kızın babası bunu kaldıramayabilirdi, aile faciası yaşanabilirdi.
Ki içlerinde kimbilir neler oldu ne fırtınalar koptu.

Sadece iki sevgili değil, kızın baba-kız hatta tüm ailesiyle ilişkilerini zedelemiştir olay.
Düşündükçe içim daralıyor ya ne kadar basite alıyorlar.

Dolaylı öğrenmedi mi bu adam?
Yapmayın "Tamam bir hata yapmışsınız geçer." diyilecek bir konu değil bu.
Hangi sebeple olursa olsun bir başkasının cinsel hayatının imasını bile yapamazsınız. Yazık kıza ya hu.
Sevgilim aramıştı babasını. Bakın ben ağzımı tutamayarak çok büyük bir yanlış yaptım ama daha sonrasında sevgilim ve yakın arkadaşı bu olayı fırsat bilip kızın yapmadığı şeyleri de söylemişler. Ben bunun yalan olduğunu öyle bir şey olmadığını da söyledim. Yaptığım hiçbir şey kötülük amaçlı değildi. Densizlik aptallık cahillik olabilir ama kötülük etmek istemedim

Kızın babası bunu kaldıramayabilirdi, aile faciası yaşanabilirdi.
Ki içlerinde kimbilir neler oldu ne fırtınalar koptu.

Sadece iki sevgili değil, kızın baba-kız hatta tüm ailesiyle ilişkilerini zedelemiştir olay.
Düşündükçe içim daralıyor ya ne kadar basite alıyorlar.
Aynen öyle.
Bir de çok güvendiği biri sebep oluyor buna.
Kızcağız travmalardan travma seçmek durumunda kalmış resmen.

kızın babasına senin kızın anal yapmış mı dedi sevgilin. ve sen de minnoş minnoş yanında durdun mu o an telefonu alıp beynine geçirmeden? adam iyi kalp krizi geçirmemiş.

hayır belki modern görüşlü bir babaydı ve bunu sorun etmeyecek biriydi ama tanımadığı bi adamın arayıp da senin kızın şöyle böyle demesi adam için benim kız elden gitmiş algısı oluşturur. amacı da buymuş.

o adam şu gece önümüzde olsa tükürüğümüzde boğardık herhalde. konu başında iğrenç demiştim ama bu kadarını hayal edememiştim valla nutkum tutuldu. iyi tekbir getirip kızı taşlamaya kalkmamış.

Sevgilim aramıştı babasını. Bakın ben ağzımı tutamayarak çok büyük bir yanlış yaptım ama daha sonrasında sevgilim ve yakın arkadaşı bu olayı fırsat bilip kızın yapmadığı şeyleri de söylemişler. Ben bunun yalan olduğunu öyle bir şey olmadığını da söyledim. Yaptığım hiçbir şey kötülük amaçlı değildi. Densizlik aptallık cahillik olabilir ama kötülük etmek istemedim
Senin o gerizekalı sevgilin ne diye bu kızla bu kadar uğraşıyor hiç düşündün mü bunu?
Babasına gidip söylemek nedir ya! O kız inşallah sana çok güzel birşey yapar. İnsan ol azıcık da çık kızın hayatından. İçinden hor görüp aşağılayıp millete malzeme edip bir de dost görünme! İkiyüzlü sinsisin.

kızın babasına senin kızın anal yapmış mı dedi sevgilin. ve sen de minnoş minnoş yanında durdun mu o an telefonu alıp beynine geçirmeden? adam iyi kalp krizi geçirmemiş.

hayır belki modern görüşlü bir babaydı ve bunu sorun etmeyecek biriydi ama tanımadığı bi adamın arayıp da senin kızın şöyle böyle demesi adam için benim kız elden gitmiş algısı oluşturur. amacı da buymuş.

o adam şu gece önümüzde olsa tükürüğümüzde boğardık herhalde. konu başında iğrenç demiştim ama bu kadarını hayal edememiştim valla nutkum tutuldu. iyi tekbir getirip kızı taşlamaya kalkmamış.
Hayır öyle demedi ararken yanında değildim zaten

Valla kızın ahı tutmuşsa iyi olmuş. Sizene ya?? İnsanların bacak arasıyla? Kız yalan söylemiş olabilir gidip kızın özelini erkek arkadaşınıza anlatacak kadar da alçalmışsınız tebrik ederim. 👏🏻 Bence arkadaşınızla bir daha konuşmayın iyiliği için.

Yok artık ya insanlarımız kafayı yemiş cidden kızın babasına bunu mu demişler. Yazıklar olsun. Konu sahibi çok güzel bir kafa yaşıyorsun.

Sevgiliniz babasına bu olayı ve fazlasını anlattı.
Çünkü ona siz anlattınız.
Sevgiliniz o kızın hayatını mahvetti.
Bu kozu sevgilinizin eline siz verdiniz.
Siz o sevgiliniz olacak adiyi mahkemelerde süründürmediyseniz, yaptıklarının bedelini ödetmek yerine arkadaşınızı hastanede bırakıp çıkabildiyseniz malesef iyi olmuyorsunuz.
Arkadaşınızı "kasıtsız" olarak mahvetmişsiniz.

Bekaret mevzusu değil aslında biraz iğrenç bir konu. Anlayan anlamıştır belki. Ama kız kendini çok farklı tanıtmış
Nasil tanitirsa tanitsin onun yasami size dusmezdi. Yaptiginiz nerden tutsaniz elinizde kalir. Atip gercekten. Ben asla suratiniza bakmazdim. Ayibin buyugu sizde kimsenin cinsel hayati baska bir erkege anlatilmaz sevgiliniz zaten karaktersizmis ki bellide atmis kendini. Onu durdurmak gerekirken kenara cekilmissiniz. Sizin gibi arkadas dusman basina..

Back
X