Arkadaşıma kazık attım

Nasil tanitirsa tanitsin onun yasami size dusmezdi. Yaptiginiz nerden tutsaniz elinizde kalir. Atip gercekten. Ben asla suratiniza bakmazdim. Ayibin buyugu sizde kimsenin cinsel hayati baska bir erkege anlatilmaz sevgiliniz zaten karaktersizmis ki bellide atmis kendini. Onu durdurmak gerekirken kenara cekilmissiniz. Sizin gibi arkadas dusman basina..
Kenara çekilmedim aylarca bununla uğraştım oğlanı zapt edemedim bu süreçte hep arkadaşımı savundum. Karşı tarafa laf anlatamıyordum. Benden ayrı ne konuştuklarını bilmiyorum ama oğlana da baskı yapıyormuş hep ayrıl diye.

Burda dedikodu yapmıyorum hanfendi konuya açıklık getiriyorum
Neyin acikligi birinin aile hayati karisik olunca hakkindakilerini baskalarina anlatmak normallesiyormu. Kendinizi kandirmayin kizin hayatini elinizle mahvetmissiniz otesi yok yani. Yaptiginizin savunulacak bir tarafi hic yok.

Kenara çekilmedim aylarca bununla uğraştım oğlanı zapt edemedim bu süreçte hep arkadaşımı savundum. Karşı tarafa laf anlatamıyordum. Benden ayrı ne konuştuklarını bilmiyorum ama oğlana da baskı yapıyormuş hep ayrıl diye.
Olabilir yalan derdiniz oyle birsey yok derdiniz yine toparlardiniz. Insan dostunada guvenmeyecekse kime guvenecek allah askina. Benimde arkadaslarimla konustugum ozel seyler var hic anlatmadim kimseye. Hadi kim diye sordu ataydiniz baska isim niye yapmadiniz. Kendini temizlemeye kalkmayin yani

Neyin acikligi birinin aile hayati karisik olunca hakkindakilerini baskalarina anlatmak normallesiyormu. Kendinizi kandirmayin kizin hayatini elinizle mahvetmissiniz otesi yok yani. Yaptiginizin savunulacak bir tarafi hic yok.

doğru bi de o karışık aile hayatı olan kızın babasına da anlatılmış mevzu eminim kıza çok iyi gelmiştir.

sevgilin resmen kızı öldürmeye çalışmış ama babası/sevgilisi ile ama intihar ederek. hayatımda gördüğüm en kötü kalpli en cinsiyetçi en iğrenç insan sanırım ve ben çok iğrenç insan gördüm.

Ban almamak için açık açık yazmıyorum. sen kötü bir insansın. Yılanın başı sensin . İnşallah daha beteri senin başına gelir de insan içine çıkamazsın.
Hayatınızda hiç söylememeniz gereken bir şeyi birine söylediğiniz olmadı mı acaba? Ben 22 yaşındayım üniversite ortamı çok cıvık ve herkes iç içe. Bu olay dışında pek çok olay oldu benim de başıma kat kat kötüleri geldi hiç kimse elini vicdanına koymadı. Ben bir halt yedim aptallığımdan ve kendi yaptığımın farkındayım arkadaşıma destek olup yediğim haltı temizleme gayretindeyim hala. Kötü bir insan olsam bundan zevk duyardım buraya neden konu açayım?

doğru bi de o karışık aile hayatı olan kızın babasına da anlatılmış mevzu eminim kıza çok iyi gelmiştir.

sevgilin resmen kızı öldürmeye çalışmış ama babası/sevgilisi ile ama intihar ederek. hayatımda gördüğüm en kötü kalpli en cinsiyetçi en iğrenç insan sanırım ve ben çok iğrenç insan gördüm.
Diyecek sozum yok gercekten. Dost nedir sorusunun karsiligi bu degil bence.

Bir gün karşılaştık eski sevgilimle dedim ki ben bir hata ettim boş bulundum sen neden herkese yaydın arkadaşım şuan psikolojik tedavi görüyor o da dedi ki demek ki deliymiş. Şuan eskilerden kimseyle görüşmüyorum bu arkadaşım dışında ve manipüle edildiğimi düşünüyorum

Hayatınızda hiç söylememeniz gereken bir şeyi birine söylediğiniz olmadı mı acaba? Ben 22 yaşındayım üniversite ortamı çok cıvık ve herkes iç içe. Bu olay dışında pek çok olay oldu benim de başıma kat kat kötüleri geldi hiç kimse elini vicdanına koymadı. Ben bir halt yedim aptallığımdan ve kendi yaptığımın farkındayım arkadaşıma destek olup yediğim haltı temizleme gayretindeyim hala. Kötü bir insan olsam bundan zevk duyardım buraya neden konu açayım?
Niye daha kotuleri geldi basiniza hic dusundunuz mu. Simdi destek olmaniz o kizin ailesine yasatilanlara o kiza yasatilanlara sünger cekmiyor maalesef uzgunum

Engelleyemedim çünkü iki ay boyunca psikolojik baskı gördüm resmen sürekli bu konu hakkında darlandım durdum. Konuyu başka insanlara da anlatmaya başladı. Böyle aşk sevgi olmaz deyip duruyordu. Sonradan öğrendim ki sevgilim eleştirdiği şeyin ta kendisiymiş benden sakladığı tonlarca şey varmış. Kendisi erkek olduğu için yaptıklarını yanlış bulmuyordur. Bana da pek çok kötü şey yaşattı ayrıldıktan sonra bile. Yaptığım şeyi savunmuyorum dilimi tutmalıydım fakat arkadaşımız ne hata yaparsa yapsın yanında olmalıyız diyenler olmuş buna katılmıyorum. Bir insan bize uygun ve iyi biri diye arkadaş oluruz avukatlığını yapmak için değil. Keşke bu konuya dahil olmasaydım ama aşırı boş ve saçma bir anıma denk geldi. Sonrası da çorap söküğü gibi benim elimde olmadan ilerledi. Krizi iyi yönetemedim
Ayrildıysan o iyi. O adamdan bi cacık olmaz.

Bir gün karşılaştık eski sevgilimle dedim ki ben bir hata ettim boş bulundum sen neden herkese yaydın arkadaşım şuan psikolojik tedavi görüyor o da dedi ki demek ki deliymiş. Şuan eskilerden kimseyle görüşmüyorum bu arkadaşım dışında ve manipüle edildiğimi düşünüyorum

:kızgın::confused:

daha fazla dayanamayacağım bu konuya ve bu adama cidden sinirim bozuldu.

Senin kız arkadaşının başkasıyla anal yolla birlikte olduğunu ağzından kaçırmayı nasıl başardığını gerçekten çok merak ettim!! Yok doğru bulmuyormuş da, yok uyarmış ama dinlememiş de... Siz ne kadar igrencsiniz oyle! Ulan erkekler birbirine anlatır diye kızarız. En yakın arkadasin erkek arkadaşa yetiştirmesi ne oluyor yahu? Nasıl bir zihniyetsiniz?

Senin kız arkadaşının başkasıyla anal yolla birlikte olduğunu ağzından kaçırmayı nasıl başardığını gerçekten çok merak ettim!! Yok doğru bulmuyormuş da, yok uyarmış ama dinlememiş de... Siz ne kadar igrencsiniz oyle! Ulan erkekler birbirine anlatır diye kızarız. En yakın arkadasin erkek arkadaşa yetiştirmesi ne oluyor yahu? Nasıl bir zihniyetsiniz?
Yaptığı kişi sevgilisi değil f.ck buddysiydi uyarmayalım mı ya saçmalamayın o kadar da değil söyleme kısmında külliyen hatalıyım zaten

Çok sevdiğim bi arkadaşım vardı.Bir-iki kez motosikletle götürdüm.O sıra bana erkek arkadaşıyla ilişki yaşadığını vs. anlatmıştı.Bi gün annesi çantasında tampon bulup hesabını sorunca motosiklette giderken yanlışlıkla bekaretinin bozulduğunu söyledi.Annesi ona inandı.Sonra başka biriyle evlendi.Evlendiği kişide motosiklete binerken oldu zannediyor.Gidipte ispiyon etmek hiç aklıma gelmedi.Dürüst olmak veya olmamak onun sorunu sonuçta.Hiçbir ahlaklı erkek elalemin kızının namusuyla özel hayatıyla uğraşmaz kendi ablasına kız kardeşine birisi aynını yapsa çeker vururdu ama.

Lostmeew, açtığın konuda şöyle yazmışsın;

psikolojik tedavi gördüm.

Sen psikolojik sorunlar yaşadığını, açtığın bir başka konuda daha yazmıştın.
Dikkat ediyorum, genellikle insanları şoke edecek ve ortalığı ayağa kaldırabilecek içerikte ve o kadar çok tepki (daha çok olumsuz tepkiler) alacak konular açıyorsun ki....Daha 22 yaşındaymışsın. Hangi ara, hangi yaşta bütün bunları yaşadın? Diğer konularını da düşündüğümde, ya 22 yaşında değilsin, ya inanılmaz fırtınalar yaşamışsın, ya da kurgulayıp kendin yaratıyorsun konularını?

Şimdi bu seferki konunda, aldığın haklı yanıtlar karşısında, kendini çok kötü hissetmiş olman gerekir. Öyle mi? Ne hissediyorsun şu anda?
İkinci sorum; sana gönderilen yanıtlardan kafanda bir takım fikirler oluşmuştur herhalde. Bundan sonra gerek kendin için, gerek arkadaşın için, gerekse sevgilim dediğin kişi için yapmayı planladığın, düşündüğün bir şeyler var mı?

Yani sonucun nedir?

Back
X