• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasima nasil davrancagimi bilmiyorum

essiloratte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
428
155
323
kizlar evli bir adamla görüşen birine nasil davranilir adam bosanamiyor diye imam nikahli gorusuyorlar ben iletişimi kestim bu tavrim yersiz mi olmuş bilemedim ama kac yasinda insanlar birsey diyemiyorsun ama bu zihniyetteki biriylede gorsumek istemedim.

Son düzenleme:
arkadaşınızın yaptığı bir hata olabilir ama onun özel hayatı, onu ilgilendirir. dostluk, hata gördüğünde arkanı dönmek değildir bence, aksine onu dinleyebilir, yol gösterebilirdiniz. siz her yerden engellemeyi tercih etmişsiniz. bence tepkiniz gereksiz ve aşırı olmuş.

yoo tepki koymanız iyi olmuş yani arkadaşlığınızı kesmeniz. sonuçta yapılan şeylerin bir de bedeli olmalı. evli bir erkekle birlikte olan bir kadın arkadaşları tarafından dışlanmayı da göze almış olmalı.

arkadaşınızın yaptığı bir hata olabilir ama onun özel hayatı, onu ilgilendirir. dostluk, hata gördüğünde arkanı dönmek değildir bence, aksine onu dinleyebilir, yol gösterebilirdiniz. siz her yerden engellemeyi tercih etmişsiniz. bence tepkiniz gereksiz ve aşırı olmuş.

defalarca anlattim desem defalarca konuştum empati bile kurdum ama o yetiski. ve bu yaptigini normal goruyor uzerine bu adamla birlikte bana sacma sapan espriler şakalar yaptilar

Tavrınızı koymakla çok iyi yapmışsınız bence.
Ahlaksız bir insanla dost olunmuyor.
Başıma geldi benimde böyle bir dost, oradan biliyorum.
Sizinde psikolojiniz bozulurdu zamanla..

Ben olsam ...

Çok yakın arkadaşımsa , aklını başına toplaması için her yol mübahtır diyerek onu vazgeçirmeye çalışırdım ..

Sadece arkadaşsa bir kez söyler , iki kez söyler ... Baktım devam ediyor gayette mutlu , uzak dururdum .

Ha o çok sevgili arkadaşım , durumun vehametini anlamayıp , bir de bana bu adamla , ilişkisi ile ilgili şakalar yapacak ???

O zaman ağır konuşurdum zaten biterdi arkadaşlığımız o konuşmadan sonra ...

ogretmen...cidden ogretmen...adamin cocugunu asagilayip duruyo bi de:( psikoljisi mi bozulmus anlamadim

Çocuklarımızı böyle öğretmenlere emanet etmek de ağlanacak halimiz..

Bence öğretmenlerin göreve başlamadan önce psikolojik teste tabii tutulmaları gerekiyor..

Böylelerine çok denk geldim aslında.. İşimden dolayı..

Allah ıslah etsin arkadaşını da..

defalarca anlattim desem defalarca konuştum empati bile kurdum ama o yetiski. ve bu yaptigini normal goruyor uzerine bu adamla birlikte bana sacma sapan espriler şakalar yaptilar

anladım canım, sen şansını denemişsin ama oralı olmamış demek ki. bir de üstüne adamı da işin içine katıp şakalar yapması hoş bir durum değil. ben de hiç konuşmadınız sanmıştım, ondan tepkiniz aşırı dedim. ama tepkinizde haklısınız o halde.

Son düzenleme:
Ben olsam ...

Çok yakın arkadaşımsa , aklını başına toplaması için her yol mübahtır diyerek onu vazgeçirmeye çalışırdım ..

Sadece arkadaşsa bir kez söyler , iki kez söyler ... Baktım devam ediyor gayette mutlu , uzak dururdum .

Ha o çok sevgili arkadaşım , durumun vehametini anlamayıp , bir de bana bu adamla , ilişkisi ile ilgili şakalar yapacak ???

O zaman ağır konuşurdum zaten biterdi arkadaşlığımız o konuşmadan sonra ...

canim şöyle bu kiz aradi birgun bildigin adam nefesini fln dinletti bama erkek arkadasim vardı yanimda ne munasebet ya dedi kim bu dedi sonra aradi kiz yaa cok güldük fln diye:(

anladım canım, sen şansını denemişsin ama oralı olmamış demek ki. bir de üstüne adamı da işin içine katıp şakalar yapması hoş bir durum değil. ben de hiç konuşmadınız sanmıştım, ondan tepkiniz aşırı dedim. ama tepkinizde haklısınız o halde.

canim erkek arkadasim artik rahatsuz oldu inam yapilan şakalardan kim olsa olurdu

En iyisini yapmissin.Kendi onurunu dusunmeyeni sen mi dusuneceksin? Etrafini zararli otlardan ne kadar cok temizlersen o kadar saglikli olursun

En iyisini yapmissin.Kendi onurunu dusunmeyeni sen mi dusuneceksin? Etrafini zararli otlardan ne kadar cok temizlersen o kadar saglikli olursun

sadece uzulememin sebebi bu kiz benim bildigim dert ortagim olmustu bemi dinler sakinlestirirdi nasil boyle olmus anlamadım ailesi bilmiyor hic diger kadin oyle bekliyor ama adam sevmiyor iste...

çok iyi yapmışsın canım.yaşı küçük olsa ne biliyim 16 17 belki anlarım.ama aklı başında yetişkin biri evli bi adamla kabul edilemez.toplum olarak böyle adamları ve kadınları dışlamalıyız.ben böyle düşünüyorum.benim de çok yakın bi arkadaşım evli bi adamla uzun süre beraberlik yaşamıştı.bugünlerde hiç aklımdan çıkmıyor.çok vicdan azabı çekiyorum.nasıl böyle bi kızla arkadaşlığımı sürdürdüm diye.şimdilerde görüşmüyoruz ama başka bi sebepten.kendimi affedemiyorum.kendimi böyle bi günaha ortak olmuş gibi hissediyorum.sen en doğrusunu yapmışsın.

çok iyi yapmışsın canım.yaşı küçük olsa ne biliyim 16 17 belki anlarım.ama aklı başında yetişkin biri evli bi adamla kabul edilemez.toplum olarak böyle adamları ve kadınları dışlamalıyız.ben böyle düşünüyorum.benim de çok yakın bi arkadaşım evli bi adamla uzun süre beraberlik yaşamıştı.bugünlerde hiç aklımdan çıkmıyor.çok vicdan azabı çekiyorum.nasıl böyle bi kızla arkadaşlığımı sürdürdüm diye.şimdilerde görüşmüyoruz ama başka bi sebepten.kendimi affedemiyorum.kendimi böyle bi günaha ortak olmuş gibi hissediyorum.sen en doğrusunu yapmışsın.

canim adam bosanmaya calisiyor ama davalari suruyor hala resmi bosanma yok ama uzun suredir birliktelermis ben yeni duydum hemde imam nkahi diye normallestirmesi durumu hani bosanma karari verilse neyse diyecegim ben cok severdim kizi ya:( cok saskinim

sadece uzulememin sebebi bu kiz benim bildigim dert ortagim olmustu bemi dinler sakinlestirirdi nasil boyle olmus anlamadım ailesi bilmiyor hic diger kadin oyle bekliyor ama adam sevmiyor iste...

Siz uyarinizi yapmissiniz.Gerisi onu baglar.Degismeyen tek sey degisimdir.O gun oyleydi,bugun size zarar veriyor.Baska dost bulunur yine onemli olan niteligi,kim oldugu degil.Siz ortada yasanmislik var diye uzuluyorsunuz ama o hak etmiyor.Bosverin

Son düzenleme:
Ayni seyi o zaman cok yakin arkadasim olan kuzenimle yasadim...
Konustum, kavga ettim, kustum, baristim, anlamaya calistim vs. vs.
Sonunda da sogudum ondan cunku artik bana yalan soylemeye baslamisti...
Yillarca konusmadik...
Sonra duzeldi ama, iste ne kadar olursa...
Demek istedigim her seyi deneyin, sonucta arkadasisiniz...
Ama yok olmuyorsa, ya saygi duyun, ki ben bunu yapamadim...
Ya da koparin iliskinizi...
Ustelik onu bunu gectim de, bir ogretmenin imam nikahiyla takilmasi, ben birsey demiyorum, diyemiyorum...

Back
X