• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasima nasil davranmaliyim bilemiyorum :/

Biz arkadasiz evet ama akraba eslerimiz bayramda dugunde karsi karsiyayiz. Sizce bu durumda da ayni sekilde mi davranmaliyim ? :/
evet kesinlikle bu şekilde davranmalısınız eğer ki eminseniz kocanıza da söyleyin eşini uyarsınlar karının eli uzun dikkat et diye.

Giden 100 liraysa lafını etme olan olmuş ama bir daha evine alma belli ki alan o

Geçmiş olsun... Maalesef psikolojik olarak böyle bi hastalık var.. yanlış hatırlamıyorsam kleptomani olmalı ismi... Arkadasinizin bu ilk vakası olmayabilir... Ve bu hastalık tedavi gerektirir... Cunk gayet açıktan yapmış yapacağını... Bu hastaligin esiri olmuş insan maalesef almak istediği şeyi ne yapıp edip alır... Bana normal bir hırsızlık gibi gelmedi...

bence dırek soracagına ona ıtıraf ettır polıse sıkayet eetım seri numarasından buldular de kım oldugunu soyledıklerınde şok oldum hiç yakıstıramadıgım bır ınsan de ısım vermeden ıma et ama dırek sen yaptın deme bak bakalım ne yapaccak

arkadaşınızı deneseniz mi acaba.. tekrar bi yere para koyup..ay bilemedim şimdi..oda çok hoş bi hareket olmaz ama :S

Geçmiş olsun... Maalesef psikolojik olarak böyle bi hastalık var.. yanlış hatırlamıyorsam kleptomani olmalı ismi... Arkadasinizin bu ilk vakası olmayabilir... Ve bu hastalık tedavi gerektirir... Cunk gayet açıktan yapmış yapacağını... Bu hastaligin esiri olmuş insan maalesef almak istediği şeyi ne yapıp edip alır... Bana normal bir hırsızlık gibi gelmedi...
Ya bu tarz biseyi hic olmadi ama farkli bi kac tavri oldu. Dediginiz gibi bende bu yuzden daha cok danismak istedim. Bu bi hastalik olsa bile tavrim nasil olmali secemiyorum. Aptal oldum. Ondan bunu beklesem anahtari vermeyi birakin onunla parayi gizler miydim hic :(

100 liraya nasıl bir insan olduğunu anlamışsınız işte. Çok karlı bir iş olmuş sizin için.
Kesinlikle bir daha görüşmeyin.

Yakın biri var tanıdığım eşi hukukçu ve çok zengin
hırsızlık yapmış yani insan hiç ummuyor böyle birinden
ve eşi ceza almaması için hastalık demiş ve bu şekilde halletmişler
artık alışkanlık mı hastalık mı bilmem ama bence uzak dur

bence dırek soracagına ona ıtıraf ettır polıse sıkayet eetım seri numarasından buldular de kım oldugunu soyledıklerınde şok oldum hiç yakıstıramadıgım bır ınsan de ısım vermeden ıma et ama dırek sen yaptın deme bak bakalım ne yapaccak
Bu serinumara olayini ertesi gun sorunca almadim dedim. Ama bu tarz bisey yapip tavrini incelemek.. olabilir aslinda

Yakın biri var tanıdığım eşi hukukçu ve çok zengin
hırsızlık yapmış yani insan hiç ummuyor böyle birinden
ve eşi ceza almaması için hastalık demiş ve bu şekilde halletmişler
artık alışkanlık mı hastalık mı bilmem ama bence uzak dur
Nelere mecbur birakti beni neye uzulsem bilemiyorum

Bu hos bi hareket degil dediniz ama esimde ayni seyi yapalim diyo

yani o yapmasıysa arkadaşınızı denemeniz çok ayıp olur o yüzden dedim.. ama yaparsanızda en azından kesin emin olursunuz.. arkadaşınızı tanımış olursunuz.. dikkatli olmak lazım anlayabilirde denendiğini..

Bu serinumara olayini ertesi gun sorunca almadim dedim. Ama bu tarz bisey yapip tavrini incelemek.. olabilir aslinda
o zaman seri numarasını gecın ama bı şekilde ona ıtıraf ettırırsenız yada bosverın tarafınıza yanastırmayın benım bı akrabam da evıne bırını çaırmıs o da akrabamız gıtmış kızın kocasının alyansını çalmıs satmıs yemısler her turlu ınsan var bence uzak tutun kendınızden bu konudan dolayı nasıl derım dıorsanız başka bı bahane bulun

benimde evlendiğim gün kına gecesi kayınvalidemin avucuma kına yakılırken koyduğu çeyreği arkadaşım çalmıştı bizde saklamıştık çantaları elimin kınasını yıkamaya giderken arkadaş verdim çeyreği çantama koy diye 1 saat sonra çantaya bi baktım çeyrek yok kıza sordum bilmiyorumki ben çantaya koymuştum dedi sonrada o kızla ilişkimi kestim bir daha ne aradım ne sordum .. Bu dğnyada kazandıklarını sansınlar ne güzel ahiretime eşya taşıyorlar :D:D Ama senin sürekli görüşmen gerekecek biri bence konuş direk kızla..

100 liraya nasıl bir insan olduğunu anlamışsınız işte. Çok karlı bir iş olmuş sizin için.
Kesinlikle bir daha görüşmeyin.
Oyle yapmaktan baska carem kalmadi. Baksaniza herkes ayni seyi soyluyo. Disardan birine sormakla cok dogru yaptim

B
Ya bu tarz biseyi hic olmadi ama farkli bi kac tavri oldu. Dediginiz gibi bende bu yuzden daha cok danismak istedim. Bu bi hastalik olsa bile tavrim nasil olmali secemiyorum. Aptal oldum. Ondan bunu beklesem anahtari vermeyi birakin onunla parayi gizler miydim hic :KK43:
Ya bu tarz biseyi hic olmadi ama farkli bi kac tavri oldu. Dediginiz gibi bende bu yuzden daha cok danismak istedim. Bu bi hastalik olsa bile tavrim nasil olmali secemiyorum. Aptal oldum. Ondan bunu beklesem anahtari vermeyi birakin onunla parayi gizler miydim hic :KK43:
Bana sorarsanız bir psikologdan yardım alın derim..yani danışın olayı ve o dediğiniz bir kaç farklı tavrıni... En iyi teşhisi o koyacaktır... Cunki bu bir hastaliksa arkadaşınizla konuşmaya kalktığınizda hiç bir ise yaramayacaktir..belki de daha kötü olacaktir bilemedim...

Back
X