Arkadaşıma nasıl yardım edebilirim.. Yardım edin..

DURUYAPRAK

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
137
16
318
Ankara
Arkadasım evliydi ve bosanmak üzere mahkemedeler yani severek evlendiği eşinden onun ve ailesinin iftiraları mahkemeye sundukları arkadasımı çok üzdü.. Yarın görüşeceğiz ama onu mutlu edebileceğim birşeyler yapmak istiyorum.. ıkı gun bende kalmaya geliyor bana fikir verebilirseniz çok sevinirim. Psıkolojık açıdan onu nasıl rahatlata bılırım. Sinema diye dusundum ama sıkar galiba.. Bıde arabamız yok ona görede fıkırlerınızı sunarsanız sevınırım.. Ve bı avukat tanıtdıgı varsa yada önerebılecek bırı arkadasıma yardım etmek ıstıyorum maddı durumu ıyı değil ama işini herseye ragmen ıyı yapabılecek bı avukat olursa ıyı olur.

ankara da yasıyomussunuz sanırım dısarda gezemezsınız hava cok saguk sınema bencede sıkabılır guzel bı yerde yemek yıyebılırsınız o da sıze ıcını doker

bencede bir yemege gidebilirsiniz
ve kesinlikle o konusmadikca konu hakkinda konusmamaya özen gösterinki eminim
bunu biliyorsunuzdur zatn
ayrica barodan iyi avkatlar eminim vardir ve ücretsiz size yardimci olacaklardir
hakkinda hayirlisi arkadasinizin

bence sen hiçbirşey önerme bırak o istesin belki de evde oturup içini dökmek isteyecektir.bu gibi durumlarda tercih hakkını karşı tarafa bırakmak en doğrusudur bence...

Sinemayı önermem,aşk sahnelerinde hüzünlenip daha kötü olabilir.
Alışveriş merkezine gidebilirsiniz mesela.Kozmetik reyonlarından birinde ücretsiz makyaj yaptırın,havanız değişsin.Dükkanlara bakmak güzel kafa dağıtır.Onun canı istemese bile sen bir şey bakıp çıkacağım diye kandırabilirsin.Biraz zaman geçirirsiniz,yemek veya kahve-pasta yiyip sohbet edersiniz.

Son düzenleme:
yapılacağa birçey diyemem de avukat için doğrudan Ankara Barosu Adli Yardım Bürosuna başvurun ücretsiz avukat sağlarlar size avukat parasını barodan alacağı ve ayrıca yapacağı hata olursa veya ilgilenmezse adli yardım bürosuyla başı belaya gireceği için (ücret ödenmez, baroya şikayet edilier baro ceza verir vs. ) gayet güzel de ilgilenilir öbür türlü az para vereyim ya da vermeyeyim derseniz işiniz şansa kalır

istersen yarın doğrudan onu alıp adliyeye götür ikinci katta adli yardım bürosu var

Back
X