e nikahina da gittiysen nikahta taksaydin keske "zaten takacagin" seyi.
bilmiyorum, maddi durumunun iyi olmasi balayına gittigi yerden sana pahali bir hediye getirmesini gerektirmez. ne guzel düşünmüş kiz seni, ben gezerken anam yegenim bile aklima gelmez almam kimseye birsey:)
ayrica allah askina yeni gelen kiz senin ev hediyene mi muhtac da guzel bir hediye al diye sana ayak yapacak. yapma lutfen. evlendigin donem (en azindan geleneksel ciftlerde) kadina herseyin yagdigi bir dönemdir. kendi kuafore 250 lira kaşa vermez , iple alir. ama esinden hem düğünde hem kinada nisanda makyaj talep eder. senjn alacagin maksimum hediyenin kac katini sirf kina elbisesine vermistir. ailesi ceyiz diye her ihtiyacını almistir, es ailesi mobilyalarini- heves ettigi her incigj cincigi zaten almistir..cidden yeni evlenen, durumu da iyi bir kiz senin ev hediyene mi kaldi?
benim arkadasim olsan "yalvaririm alma birsey" derdim
Bir de bu kadar ince hesaplar yapiyorsun ama sen geleceksin diye kiz sana belki etli kremali yemekler yapacak, belki pasta vs yapacak gün sofrasi kuracak. bunlarin hicbiri bedava degil. senjn aldigin kadarini zaten sana sofrada sunacak.
cidden cok üzücü hesaplar peşindesin.
kiz da senden niye esirgesin nikah sekerini? velev ki esirgesi sacma salak seyler yani ne yapacaksin ustunee arkadaisn ve esinin adi - düğün tarihi olan gereksiz süsü? şekerini mi yiyecektin? evde yer kaplamaktan baska neye yarar ki?