Arkadaşıma ne hedıye alsam

HaNDe__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
263
26
118
35
kızlar bı arkadasım evlendı ve ben gıdemedım yeğenım hastaydı hastanede yatıyordu yengemde eskısehırı bılmedıgınden benmde eskısehırde kalmam gerekıyordu bu sırada bı arkadasım evlendı gıdemedım evıne gıtmeyı dusundum ama yenı evlendıgı ıcın ve evıne ılkkez gıdecegm ıcın neyı eksık bılmıyorum sımdı bana bı akıl verın ne alsam acaba sıtelere baktım ama bulamadım bır turlu zaman ayırıp okdugunuz ıcın tskler konuyu yanlıs yere acmamısımdır umarım

valla canım benim annem genelde borcam alırdı yeni eve giderken..akmaz kokmaz her zaman da lazım olan bişey..ben yeni evli olsam hoşuma gider yani güzel bir borcam alınıp gelinmesi yada kapaklı 2li 3lü set gibi borcamlardan alabilirsin..yani ben süs eşyasından çok işe yarar bir şey almayı düşünürdüm...ama süs eşyası gibi olsun istiyosan güzel cicili bicili bir duvar saati alabilirsin..

Eğer ki arkadaşınla yakınsan kardeş gibiyseniz neye ihtiyacı olduğunu
ya da ne istediğini sorabilirsin bence, biz kardeşim dediğim insanla
doğumgünlerimizde veya birbirimize hediye almamız gerektiği zamanlar
istediğimiz şeyi söylüyoruz ayıp diye düşünebilirsiniz eğer çok yakın değilseniz
evet ayıp kaçabilir ama bizim aramızda hiçte ayıp kaçmıyor :1:

valla canım benim annem genelde borcam alırdı yeni eve giderken..akmaz kokmaz her zaman da lazım olan bişey..ben yeni evli olsam hoşuma gider yani güzel bir borcam alınıp gelinmesi yada kapaklı 2li 3lü set gibi borcamlardan alabilirsin..yani ben süs eşyasından çok işe yarar bir şey almayı düşünürdüm...ama süs eşyası gibi olsun istiyosan güzel cicili bicili bir duvar saati alabilirsin..

evet canm borcam guzel bı hedıye genelde benımde tercıhım oldur ama bu sefer degısık olsun ıstıyorum ama bı turlu bulamıyorum sevıcegı daıma bakıp hatırlıyacagı bısey yanı

Eğer ki arkadaşınla yakınsan kardeş gibiyseniz neye ihtiyacı olduğunu
ya da ne istediğini sorabilirsin bence, biz kardeşim dediğim insanla
doğumgünlerimizde veya birbirimize hediye almamız gerektiği zamanlar
istediğimiz şeyi söylüyoruz ayıp diye düşünebilirsiniz eğer çok yakın değilseniz
evet ayıp kaçabilir ama bizim aramızda hiçte ayıp kaçmıyor :1:

sormayı dusunuyorum ama cekınıyorum canım bısey bulamazsam son çagre olarak sorcam yanı baska yolu yok

sormayı dusunuyorum ama cekınıyorum canım bısey bulamazsam son çagre olarak sorcam yanı baska yolu yok

Dediğim gibi canım eğer gerçekten yakın olduğunuzu düşünüyorsan çekinmene gerek yok sor
ama yok çok yakın değilseniz sorma ayıp olur kafana göre bişey al bence ama yine de sen bilirsin tabi

Yeni evli ve muhtemelen hemen hemen herşeyleri vardır diye düşünüyorum.
Evinde olmayan birşeyi biliyorsan onu alabilirsin.
Yada ortak arkadaşlarınız varsa para toplayıp işlerine yarayacak birşeyler alabilirsiniz?

Benden sana almaman gerekn bi tavsiye, bence borcam alma. Çünkü genelde yeni evlilere borcam hediye gelir. Sen daha farklı bir hediye al, bir çok mağaza var değişik, ilginç ürünler satan. Ev için aksesuar düşünebilirsin. :)

Benden sana almaman gerekn bi tavsiye, bence borcam alma. Çünkü genelde yeni evlilere borcam hediye gelir. Sen daha farklı bir hediye al, bir çok mağaza var değişik, ilginç ürünler satan. Ev için aksesuar düşünebilirsin. :)

Kesinlikle alma..
Benim borcam setlerim olmuştu böyle boy boy uzak olan yakınların hepsi borcam getirdi,ne yalan söyleyeyim hepsini hediye verdim bende :)

Back
X