suclu benmıyım sızce ?

Benim 15 senelik cocukluk arkadaslarim var. Gec oldugunda aralarindan biri beni eve birakir geri doner takilmaya Devam eder. Kendim kalkiyorum diye milletin eglencesini bolmeyi dusunedim hic bence sen gittikten sonra takilmalari normal
normal tabı ama ınsan aramızmı vardın mı sorun varmı dıye

15 senelik arkadaşlarım var hiç birimiz eve vardın mı diye sormuyoruz ya da beraber hareket etmiyoruz ki ben evliyim arkadaşlarım bekar kimi zaman benim onlardan çok vaktim oluyor onlar gidiyor ben takılmaya devam ediyorum kimi zaman ben gidiyorum onlar kalıyor

Niye bu sorun oldu ki bu konu anlamadım. Sizin işiniz varsa vedalaşıp giderdiniz siz, illa ki birlikte mi kalkmanız gerekiyor?

arkadaslar 2 arkadasım ve yenı tanıstıgımız bı cocuk cafeye gıttık saat baya gec oldu eve gıtmem gerekti arkadaslarıma kalkalım artık dedıgım halde kalkmadılar bır bırlerın anca gözüne bakdılar tamam tamam dıyıp gecıstırdıler 2 kere uyarmama ragmen kalkmadılar bu arada telefonum sureklı evden dolayı calıyordu sınırlendım ve kalkdım gıttım evıme daha sonra pesımden gelmenız gerekıyordu hala oturmanız gerekmıyordu masada dıyerekten sıtem ettim ama cevap aynen soyleydı masadan kalkıp gıttıgın ıcın suclu olan sensın sen hep kendını dusun zatendi sizce suclu benmıyım ? yoksa 10 yıllık arkadaslarım mı ?
Birlikte kalkmk gibi bi mecburiyetiniz mi vrdı ben orasını anlmadım?? Demekki onların kalkması gerekmiyomuş..

Bi de o çocuk sizden hoşlanaydı siz kalkmam gerek dediğinizde o da ben seni bırakıyım (metroya otobüse arabaya herneyse işte) demesi lazımdı.. Demekki kızları görünce çocuk kendinden geçti hoşlanmasını falan unuttu .

masada oturdukları hoslandıgım ve benden hoslanan cocuktu onlarda ılk defa ogun tanıstı ben kalkıyorsam onların durmalarının anlamı yoktu
Belki oturup sohbet etmek istediler, yani arkadaşımı ailesi eve çağırıyor diye niye ben kalkıyorum? Başkasının ailesi bana karışmış oluyor neticede. O gün tanıştılar diye oturup sohbet etmeyecek değiller.

sizin gösterdiğiniz hassasiyeti onlarında size göstereceğini zannetmişsiniz ama onlar sizin kadar ince düşünceli olamamış malesef aranıza mesafe koymalısınız bir müddet. sizi düşünmeyeni sizde düşünmeyin bundan sonra.

arkadaslar 2 arkadasım ve yenı tanıstıgımız bı cocuk cafeye gıttık saat baya gec oldu eve gıtmem gerekti arkadaslarıma kalkalım artık dedıgım halde kalkmadılar bır bırlerın anca gözüne bakdılar tamam tamam dıyıp gecıstırdıler 2 kere uyarmama ragmen kalkmadılar bu arada telefonum sureklı evden dolayı calıyordu sınırlendım ve kalkdım gıttım evıme daha sonra pesımden gelmenız gerekıyordu hala oturmanız gerekmıyordu masada dıyerekten sıtem ettim ama cevap aynen soyleydı masadan kalkıp gıttıgın ıcın suclu olan sensın sen hep kendını dusun zatendi sizce suclu benmıyım ? yoksa 10 yıllık arkadaslarım mı ?

hesabı ödediniz mi çıkarken
belki ona bozulmuşlardır:p

Back
X