tabıkıde 3 kere soledımSiz de bırakmayın bundan sonra..
Baştan ne dediniz..
Saat verdiniz mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabıkıde 3 kere soledımSiz de bırakmayın bundan sonra..
Baştan ne dediniz..
Saat verdiniz mi?
tabıkıde 3 kere soledım
Soru eki "miyim" i bitişik yazdığın için suçlu sensinarkadaslar 2 arkadasım ve yenı tanıstıgımız bı cocuk cafeye gıttık saat baya gec oldu eve gıtmem gerekti arkadaslarıma kalkalım artık dedıgım halde kalkmadılar bır bırlerın anca gözüne bakdılar tamam tamam dıyıp gecıstırdıler 2 kere uyarmama ragmen kalkmadılar bu arada telefonum sureklı evden dolayı calıyordu sınırlendım ve kalkdım gıttım evıme daha sonra pesımden gelmenız gerekıyordu hala oturmanız gerekmıyordu masada dıyerekten sıtem ettim ama cevap aynen soyleydı masadan kalkıp gıttıgın ıcın suclu olan sensın sen hep kendını dusun zatendi sizce suclu benmıyım ? yoksa 10 yıllık arkadaslarım mı ?
Kimse suçlu degil burda....seni evden arıyorlarsa mecbur girmelisin...onlarda oturuyorlarsa senden donra bırak otursunlar....sen niye sitem ediyorsunki arkandan kalkmadılar diye...arkadaslar 2 arkadasım ve yenı tanıstıgımız bı cocuk cafeye gıttık saat baya gec oldu eve gıtmem gerekti arkadaslarıma kalkalım artık dedıgım halde kalkmadılar bır bırlerın anca gözüne bakdılar tamam tamam dıyıp gecıstırdıler 2 kere uyarmama ragmen kalkmadılar bu arada telefonum sureklı evden dolayı calıyordu sınırlendım ve kalkdım gıttım evıme daha sonra pesımden gelmenız gerekıyordu hala oturmanız gerekmıyordu masada dıyerekten sıtem ettim ama cevap aynen soyleydı masadan kalkıp gıttıgın ıcın suclu olan sensın sen hep kendını dusun zatendi sizce suclu benmıyım ? yoksa 10 yıllık arkadaslarım mı ?
masada oturdukları hoslandıgım ve benden hoslanan cocuktu onlarda ılk defa ogun tanıstı ben kalkıyorsam onların durmalarının anlamı yoktuben anlamadım isteyen istediği saatte kalksın neden birbirinizi suçladınız ki boşuna![]()
masada oturdukları hoslandıgım ve benden hoslanan cocuktu onlarda ılk defa ogun tanıstı ben kalkıyorsam onların durmalarının anlamı yoktubirlikte kalkmak zorunda mıydınız?
masada oturdukları hoslandıgım ve benden hoslanan cocuktu onlarda ılk defa ogun tanıstı ben kalkıyorsam onların durmalarının anlamı yoktuKimse suçlu degil burda....seni evden arıyorlarsa mecbur girmelisin...onlarda oturuyorlarsa senden donra bırak otursunlar....sen niye sitem ediyorsunki arkandan kalkmadılar diye...
masada oturdukları hoslandıgım ve benden hoslanan cocuktu onlarda ılk defa ogun tanıstı ben kalkıyorsam onların durmalarının anlamı yoktuİyi de siz kalkıyorsunuz diye onlar niye kalkmak zorunda? Onlar kalkalım dediğinde ben kalkıyorum demişsiniz ama tek başınıza mı oturacaksınız kalkmayıp? Yok otururum diyorsanız bir dahakine de siz kalkmazsınız bir arkadaşımla buluşacağız burada diye onları gönderirsiniz.
Peşimden gelmeleri gerekiyordu falan çok çocukça şeyler bunlar. Onların hep bana tavrı da yakışıksız, sizinki de.
e şimdi bıraktığın izlenim iyi mi oldu?masada oturdukları hoslandıgım ve benden hoslanan cocuktu onlarda ılk defa ogun tanıstı ben kalkıyorsam onların durmalarının anlamı yoktu
masada oturdukları hoslandıgım ve benden hoslanan cocuktu onlarda ılk defa ogun tanıstı ben kalkıyorsam onların durmalarının anlamı yoktu
ne oldugunun ne önemı varkı önemlı olan sızın arkadaslarınızın sızı o saatte merak edip aramamasıe şimdi bıraktığın izlenim iyi mi oldu?
Kadınlar tuvalete bile birlikte gidiyor diye boşuna dalga geçmiyorlar.
her oturfgumuz ortamda mutlaka beraber hareket ederdık kımse kımseden habersız gıtmezdı yada bırakmazdı