arkadaşıma olan kinim

b l a s t

👼🏼
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
1.349
1.686
333
Çanakkale
Selamlar herkese, buraya derdimi uzun uzun anlatmak isterdim ama anlaşılması için uzun yazmam lazım,paragraf paragraf sürer kimsenin o kadar okuyabileceğini sanmıyorum. Bir de ifşa olurmuşum gibi geliyor. Özet geçeyim:

Diğer arkadaşlarımın arkamdan çevirdikleri işlerden dolayı onlarla ilişkimi minimuma indirdim diyebilirim. Benim için zor bir süreçti ve o süreçte sevgilimden de darbe yedim. En yakın arkadaşımsa görüntüde yanımda görünse de sivri diliyle psikolojimi daha da altüst etti. Artık öyle şeyler söylemese de o zaman söylediği ve yaptığı şeyler aklıma geldikçe hala sinirleniyorum. Ben mi abartıyorum, cidden kötü niyetli mi ondan da emin değilim. Tek bildiğim yıllardır arkadaşlığımızda ona tek bir kez ihtiyacım oldu onda da beni daha da dibe çekti, sözleriyle ve imalarıyla daha da yaraladı.

Bir yandan da okul başlıyor ve küstüğüm arkadaş grubuyla ve onunla 70 kişilik bir sınıfta olacağım. Onla ilişkimi keseyim desem yemeklerde yalnız kalacağım ve herkes sanki sorunlu olanın ben olduğumu düşünecekmiş gibi geliyor. Mezuniyette bile fotoğraf çekilecek arkadaşım kalmayacakmış gibi geliyor.Son senem ona katlanayım mı? Yoksa içimden geldiği gibi onu yok mu sayayım?

Son senense sabret ama okul dışında çok vakit geçirme,özelini pek paylaşma gül eğlen sadece
Sirf arkadassiz kalmamak icin katlanmak yerine yalniz kalmaniz daha dik bir durus olmaz mi?
Bu iki görüşün arasındayım içimde. Bi yanım öyle bi yanım öyle.

Bir yandan diyorum neden bu kadar kindarım? Biri bana zarar verince asla affedemiyorum. Tamamen görüşmeyi kesmek istiyorum.

dost değil arkadaş gözüyle bak ona bundan sonra son senende onla takıl ama yeni arkadaşlıklar edinmeye çalış bi yandan kafana uyan birileri olur belki ömürlük arkadaşların olurlar.

ben tek kalırdım ama tek olmak zor her psikoloji kaldırmaz sizinki de hassasmış. yoksa yalnızlıkta huzur var açıkçası.

dost değil arkadaş gözüyle bak ona bundan sonra son senende onla takıl ama yeni arkadaşlıklar edinmeye çalış bi yandan kafana uyan birileri olur belki ömürlük arkadaşların olurlar.

ben tek kalırdım ama tek olmak zor her psikoloji kaldırmaz sizinki de hassasmış. yoksa yalnızlıkta huzur var açıkçası.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapayım çünkü çok hassas bir yapım var

70 kişilik bir sınıfta hiç arkadaşınız yoksa ben de sizin sorunlu olduğunuzu düşünürüm kusura bakmayın. 69 kişi de kötü bi siz mi iyisiniz

Ben olsam yalniz kalmayi tercih ederdim. Bir hafta belki moraliniz bozulur ama kafanız rahatlayınca bi oh cekersiniz. Ama bi sene yalniz kalmamak için tahammul etmek manasız

Akılcı olun son sene arkadaşa ihtiyaç olur işiniz muhakkak düşer mezuniyet senesinde. Aranızı bozmanın manası yok. Araç olarak görün madem canınız ciğeriniz olmasına gerek yok yani. Dik duruş muhabbeti de yersiz. Çıkarınızın pesinde olun. Dünya böyle bi dünya

Benzer şeyler yaşadım tüm arkadaş grubumla iliski mi kestim ve üzüldüm tabi yalnız kalmak kötü bi duyguydu. Ama sınıf onlardan ibaret değildi ve diğer kişilerle konuşmaya başlayıp samimi olmuştum. Yalnız kalmamak için o tip insanlara katlanma bence hayatından çıkar gitsin dünya ondan ibaret değil

Kaliteli yalnızlık, kalitesiz kalabalıktan her zaman iyidir. Benim iç huzurum her şeyden önce gelir. Keşke okul zamanında yalnız otursaydim da bazi insanlarla hic muhatap olmasaydim zamanında

Valla okul yillarmda bi arkadasim beni o kadar kirdi ki postami koydum. Her seyi tek yaptim yemege tek ciktim. Yanliz bile kaldin ama yine yanima gelmedin bu kadar kirdim seni dedi gonlumu alana kadar cok ugrasti ve anca öyle baristim onunla. Kaliteli bi yalnizlik sahte insanlarla olmaktan daha iyidir.

Son seneler lazim oluyor sinif arkadasi dayanismasi.
Bence yine okulla alakali al gulum ver gulum yap. Ama okul konulari disinda asla ve asla ozel hayatin hakkinda ona bahsetme.
Zaten bunu en basta yapmaliydin.
Benim bi arkadasim vardi ve " senin en iyi arkadasin bendim saniyodum, hic sirrini anlatmiyosun bana" derdi.
Cunku evet, arkadaslarima sir anlatmam.
Hz.Alinin bi sozu var, laf agzimdayken o benim kolemdir, laf agzimdan ciktiktan sonra ben lafimin kolesi olurum. Pisman olursum soylediklerine aynende zamaninda hayatina cok dahil ettigin gibi.

Back
X