arkadaşlar eski konumu bilen bilir çocukluk arkadaşım sanırım benden hoşlanıyor demiştim ve beni sevdiğini itiraf etti bir kaç gün aramadı sonra aradığı her fırsatta beni sevdiğini söyledi durdu.onu sevmediğimi sevgilime deliler gibi aşık olduğumu söylüyorum ama anlamıyor daha çok rahatsız etmeye başladı. bende dün hattımı değiştirdim nerden bulmuşsa numaramı bugün yine aradı ne yapcam ben...Nasıl anlamadım ben bukadar şerefsiz olduğunu çok afedersiniz çok sinirliyim...
acaba direkt yüzyüze gelipte söylesem daha etkili olur mu yada başka bir öneriniz var mı? sevgilime söylersem onun da başı belaya girer diye korkuyorum başka bir çözüm yolu bulmam lazım. Nasıl bir karaktersiz insan bu ya nasıl midesiz ben başkasını seviyorum diyorum sülük gibi yapıştı ya offf
acaba direkt yüzyüze gelipte söylesem daha etkili olur mu yada başka bir öneriniz var mı? sevgilime söylersem onun da başı belaya girer diye korkuyorum başka bir çözüm yolu bulmam lazım. Nasıl bir karaktersiz insan bu ya nasıl midesiz ben başkasını seviyorum diyorum sülük gibi yapıştı ya offf
Son düzenleme: