• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşıma onu sevmediğimi söylüyorum hala ısrar ediyor ne yapmalıyım?

ahsen_16

DurdurunDünyayıİnecekVar
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
212
1
16
Bursa
arkadaşlar eski konumu bilen bilir çocukluk arkadaşım sanırım benden hoşlanıyor demiştim ve beni sevdiğini itiraf etti bir kaç gün aramadı sonra aradığı her fırsatta beni sevdiğini söyledi durdu.onu sevmediğimi sevgilime deliler gibi aşık olduğumu söylüyorum ama anlamıyor daha çok rahatsız etmeye başladı. bende dün hattımı değiştirdim nerden bulmuşsa numaramı bugün yine aradı ne yapcam ben...Nasıl anlamadım ben bukadar şerefsiz olduğunu çok afedersiniz çok sinirliyim...

acaba direkt yüzyüze gelipte söylesem daha etkili olur mu yada başka bir öneriniz var mı? sevgilime söylersem onun da başı belaya girer diye korkuyorum başka bir çözüm yolu bulmam lazım. Nasıl bir karaktersiz insan bu ya nasıl midesiz ben başkasını seviyorum diyorum sülük gibi yapıştı ya offf

Son düzenleme:
Sevgilinden saklaman pek doğru olmaz bu asamada sonucta sen sevgilinden habersiz yapman gerekenleri yapmıssın ama anlamamıs o zaman is sevgiline düser canım

Sevgilinden saklaman pek doğru olmaz bu asamada sonucta sen sevgilinden habersiz yapman gerekenleri yapmıssın ama anlamamıs o zaman is sevgiline düser canım

ya benide yanlış anlarsa neden bana daha önce söylemedinde kendin halletmeye çalıştın diye yada başka birşey de olabilir...
bunları düşündükçe canım çok sıkılıyor salaklık bende adam sandım.

Evet ama riskse atamazsın bir de sen söylemeden öğrenirse o cocuk kafayı zaten takmıs sana birde gider sevgiline abuk sabuk konusursa daha kötü olacak canım o yüzden söyle güzel bir dille al karsına

Evet ama riskse atamazsın bir de sen söylemeden öğrenirse o cocuk kafayı zaten takmıs sana birde gider sevgiline abuk sabuk konusursa daha kötü olacak canım o yüzden söyle güzel bir dille al karsına

sende haklısın canım çok sağol yorumun için

ya benide yanlış anlarsa neden bana daha önce söylemedinde kendin halletmeye çalıştın diye yada başka birşey de olabilir...
bunları düşündükçe canım çok sıkılıyor salaklık bende adam sandım.

seni sevmesi sonuçta senin suçun değil. Bencede sevgiline söylemelisin çünkü sonradan olay daha büyüyebilir gider o cocuk söyler sevgiline allah korusun ozaman öğrenirse daha kötü olur tepkisi :/

Sevgilinin bunu öğrenmesinden korkma..
Sen yanlış birşey yapmamışsın,aksine onu sevmediğini ve birlikte olduğun bir adamın olduğu söylemişsin..

Ha ama arkadaşın bunu bildiği halde ısrarcı davranıyorsa ,bu işin cılkı çoktan çıkmış demek ki..

Erkek arkadaşına rahatsız ettiğini söylesen ve oda kendi çapında bu olayı çözmeye çalışırsa durum ne boyutlara gelir ? Tahmin etmişsindir az çok..

Yani arkadaşın sevgiline yapmadığın bir şeyi yapmış gibi söylese kime inanır ? Çocuğa mı inanır yoksa sana mı.. ?
( o bana mesaj attı o benimle konuşmak istedi gibilerinden )

Bunun cevabını bilirsin az çok , bu yüzden ona göre hareket et derim..

Sizin yerinizde olsaydım , çocukluk arkadaşım olursa olsun sevgilim varken asla bi erkekle bu kadar iletişim içerisinde olmazdım..:34:

anlamadığım konu . bu kadar kısa sürede hattınızı nasıl değiştirdiniz. çok kısa sürede açılmış hattınız. onu bunu geçtim sevgilinize ya da ailenize ne dediniz de değiştirdiniz.Sonuçta size sebebini sormuşlardır değil mi ?

Sevgilinin bunu öğrenmesinden korkma..
Sen yanlış birşey yapmamışsın,aksine onu sevmediğini ve birlikte olduğun bir adamın olduğu söylemişsin..

Ha ama arkadaşın bunu bildiği halde ısrarcı davranıyorsa ,bu işin cılkı çoktan çıkmış demek ki..

Erkek arkadaşına rahatsız ettiğini söylesen ve oda kendi çapında bu olayı çözmeye çalışırsa durum ne boyutlara gelir ? Tahmin etmişsindir az çok..

Yani arkadaşın sevgiline yapmadığın bir şeyi yapmış gibi söylese kime inanır ? Çocuğa mı inanır yoksa sana mı.. ?
( o bana mesaj attı o benimle konuşmak istedi gibilerinden )

Bunun cevabını bilirsin az çok , bu yüzden ona göre hareket et derim..

Sizin yerinizde olsaydım , çocukluk arkadaşım olursa olsun sevgilim varken asla bi erkekle bu kadar iletişim içerisinde olmazdım..:34:

bana inanır tabiki ama yinede dediğiniz gibi neden konuştun sonuçta bir erkek duygularının değişebileceği ihtimalini düşünmen gerekirdi diyebilir ve az da olsa güveni sarsılabilir. Bende bundan çekiniyorum zaten yoksa şimdiye kadar 100 kere söylemiştim
benim tek hatalı olduğum kısım arkadaş sanıp hala onunla iletişim içinde olmamdı ama sizi temin ederimki asla farklı düşüncesi olabileceği aklıma gelmedi. zaten bunu sezdiğim an çok soğuk davrandım yeri geldi tersledim hep sevgilimi çok sevdiğimi söyledim durdum ama bu davranışım bile ters tepti daha çok rahatsız eder oldu. Şimdi ciddi ciddi sevgilime söylesem olay halledilecek belki ama korkuyorum işte :(

çok teşekkür ederim yorumunuz için...

anlamadığım konu . bu kadar kısa sürede hattınızı nasıl değiştirdiniz. çok kısa sürede açılmış hattınız. onu bunu geçtim sevgilinize ya da ailenize ne dediniz de değiştirdiniz.Sonuçta size sebebini sormuşlardır değil mi ?

benim zaten daha önce kullandığım 2. bir hattım vardı avea olduğu için pek çekmiyor diye daha sonra vodafone almıştım o da öyle kenarda duruyodu kapanmasın diye arada knt felan yüklerdim.. ortak arkadaşlarıma arada o numarayla msj felan çekerdim ama onun bilgisi yoktu bu numaram hakkında heralde o arkadaşlardan öğrendi diye düşünüyorum..

Son düzenleme:
benim zaten daha önce kullandığım 2. bir hattım vardı avea olduğu için pek çekmiyor diye daha sonra vodafone almıştım o da öyle kenarda duruyodu kapanmasın diye arada knt felan yüklerdim.. ortak arkadaşlarıma arada o numarayla msj felan çekerdim ama onun bilgisi yoktu bu numaram hakkında heralde o arkadaşlardan öğrendi diye düşünüyorum..

anladım. dilerim kurtulursun biran önce :34:

seni sevmesi sonuçta senin suçun değil. Bencede sevgiline söylemelisin çünkü sonradan olay daha büyüyebilir gider o cocuk söyler sevgiline allah korusun ozaman öğrenirse daha kötü olur tepkisi :/

sağol canım yorumun için daha karar veremedim ama artık söylemem gerek sanırım..Çünkü işin cılkı çıktı :(

anladım. dilerim kurtulursun biran önce :34:

teşekkür ederim canım tek dileğim bu..

sağol canım yorumun için daha karar veremedim ama artık söylemem gerek sanırım..Çünkü işin cılkı çıktı :

Ben böyle şeylerden cok korkuyorum ya :/ böyle taciz etmeye devam ederse ben olsam polise bile giderdim.Kimsenin senin huzurunu bozmaya hakkı yok canım.En yakın zamanda kurtulursun inş.

Ben böyle şeylerden cok korkuyorum ya :/ böyle taciz etmeye devam ederse ben olsam polise bile giderdim.Kimsenin senin huzurunu bozmaya hakkı yok canım.En yakın zamanda kurtulursun inş.

inşallah...canım ya gerçekkten huzurum bozuldu yani öyle böyle değil.. :(

Bence yüz yüze buluşma ayarlama. Seven insan ne yapıp edip kendi anlamak istediği şekilde yorumluyor her hareketi. Bak beni önemsiyor diyecek, umutlanacak.

Bir mesaj at, Bunun oluru yok, peşimi bırak de. Senin için çok sevdiğim sevgilimi asla terketmem; üstelik onu sevdiğimi bile bile bana böyle bir teklif yapman, erkeklik şerefine, ahlakına him yakışmıyor. Böyle yaparsan seninle arkadaşlığımı da tamamen keserim de.

Bence yüz yüze buluşma ayarlama. Seven insan ne yapıp edip kendi anlamak istediği şekilde yorumluyor her hareketi. Bak beni önemsiyor diyecek, umutlanacak.

Bir mesaj at, Bunun oluru yok, peşimi bırak de. Senin için çok sevdiğim sevgilimi asla terketmem; üstelik onu sevdiğimi bile bile bana böyle bir teklif yapman, erkeklik şerefine, ahlakına him yakışmıyor. Böyle yaparsan seninle arkadaşlığımı da tamamen keserim de.

yok ya bende vazgeçtim zaten yüzüne söyleme işinden sonra gelir benim başıma dert olur yine bu olay...
acaba sevgilime söylemekle tehdit etsem onu işe yararmı hiç bu şekil söylememiştim ona?

Yok canım ya dengesiz bir tip bu belli...Şimdi gider o erkekse bende erkeğim, sana gösteriş yapacağım diye sevgilinle yüzleşmeyi göze alır, ya da daha beteri olmayacak yalanlar uydurur, sanki sen ona yüz vermişsin gibi sevgiline yansıtır. O yüzden, ciddi bir tehlike görmüyorsan sevgilini karıştırmamak daha iyi değil mi sanki?

İlk önce onun senin gözünde nasıl düştüğünü göstermen iyi olur sanki...Belki biraz gururu varsa en azından sevdiğim insanın gözünde değerimi tamamen yitirmeyeyim der, vaz geçer...Olmazsa tabii birilerini bu durumdan haberdar et artık.

Yok canım ya dengesiz bir tip bu belli...Şimdi gider o erkekse bende erkeğim, sana gösteriş yapacağım diye sevgilinle yüzleşmeyi göze alır, ya da daha beteri olmayacak yalanlar uydurur, sanki sen ona yüz vermişsin gibi sevgiline yansıtır. O yüzden, ciddi bir tehlike görmüyorsan sevgilini karıştırmamak daha iyi değil mi sanki?

İlk önce onun senin gözünde nasıl düştüğünü göstermen iyi olur sanki...Belki biraz gururu varsa en azından sevdiğim insanın gözünde değerimi tamamen yitirmeyeyim der, vaz geçer...Olmazsa tabii birilerini bu durumdan haberdar et artık.

sorma canım ya dengesizin önde gideni hemde...

çocuğun ailesine söyleyebilirsin oğlunuz beni sevdiğini söylüyor ama ben ona karşı birşey hissetmiyorum bu durumdan çok rahatsızım gibilerinden

Back
X