Arkadaşlar merhaba ben sizden yardım istiyorum En yakın arkadaşım cumartesi gunu nişanlandı ve nişanlısıda benım arkadasımdı kendısıyle konusurduk cunkı onu kardesten öte görmuyordum onunda beni öyle gördüğünü düşünuyordum arkadasımda bana guvendıgı ıcın konusmamızdan asla endişe duymaz ve genelde bana derdı ona msj atsana.. sana yazıyormuş cvp vermıyormuşsun bende arkadasımın hatrına ona yazardım dun baana msj atmışş işte musayit oldugunda yaz demiş senle bişe konuşucam ve yapcagımız şey aramızda kalıcak demiş bende acaba arkadasıma sürprizmi yapıck dedım tabi dedm aramızda kalır.. söle dedim işte uzun zamandır bişeyler yaşıyamıyormuşş ona yardımcı olucakmışm bende ne konuda dedım işte.. benım cinsel anlamda bişeyler yaşamak istiyormuş nekadar kötü oldum ben bukadar ucuz bırımıyım dedım kendıme okadar ıyı nıyetle konusuyorum selamına selam verıyorum dediği lafa bak nişanlanmasının üçüncü günunde bana cok aşşalık bir muamele yapıp neler söluyor ve ben bu durumdan arkadasıma dostuma bahsetmedım.. ama dogrumu yapıyorum bilmıyorum sizce ne yapmalıyım sölemelımıyım bu çirkin şeyi üstelık sonrada ben tepkı gösterınce benı denedıgını ve kardesı oldugumu söluyor bu nedemek yaaaa. cok sınırlıyım.. cok kızgın kırgın!:... napmalıyım..? yardımcı olursanız sevınırım