Arkadaşıma söylemeli miyim ?

Arkadaşınızın yerine koyun kendinizi. Siz olsanız onun yerinde ve arkanızdan böyle birşey dönse bilmek istemez misiniz? En doğrusu anlatmak. Belki arkadaşınız size inanmak istemez ama siz vicdanen vazifenizi yerine getirmiş olursunuz.

hem zaten sizin ılıskıniz varmıs arkadasınız sizin onların arasını bozcagınızı dusunmez bıle bence de söleyın. arkadasınız sıze ınanmasa bıle en azından sız vıcdanen rahatlamıs olursunuz. ınanmazsada kendısı bılır. ama keske mesajları hıc sılmeseydınız telefonunuza kaydetseydınız mesajları arkadasınızın görmesı de daha ıyı olurdu. ve de bence nısanlısıyla da telde de olsa görusmeyın. bellıkı sızı kardeşı gıbı görmuyo. hem erkek mılletı zaten öz kız kardeslerınden baska hıcbır bayanı kardes gıbı görmezlerkı zaten. :47:

pis heriffffffffffffff.... bence gidip söyle ama inanmassa yapmaz öyle sey kiskandigindan bizi ayirmaya calisiyorsun derse :53: of of cok zor bir durum.. ama o pis herifle ne msjlas artik ne otur konus nede bulundugu ortamlarda bulun uzak dur.. pislik yaa cinsel anlamdaymis hay senin........ :47::19: töbeee yarabbim töbeeeeee.... birde nisanlaniyor valla dicek laf bulamiyorum böyle ********lere....

can ı m bence gerçekten çok yakın ve sevdiğin bi arkadaşınsasöylemelisin..çok sevdiğin bi insanın ilerde böyle pislik bi insa nlaevlenmesini göze alabiliyomusun..yanlız bunu söylediği nde krşı tarafıda çok sevdiği için se nde n şüphe duyabilir yani elinde bi kanıt filan olması gerekiyor bence ilerde senin başınada iş açılmaması için..ama sanırım sen m esajlarını filan silmişsin o yüzden bence sesini filan kaydetmeye ya da başka bişiyler yapmaya çalış ama mutlaka söyle canım

3 seçenek geliyor aklıma;

1. Senin arkadaşının nişanlısının yanında sergilediğin tavırlar..
2. Arkadaşınla aranı bozmak için bir komplo...
3. Kişiliksiz, karaktersiz hatta bundan ötesi ruh hastası-sapık bir adam...

Ama seçenek olursa olsun şayet mesaj yoluyla bunu sana belirttiyse tek yapacağın şey arkadaşına bunu göstermek.. Çünkü kız arada kaynayıp gidiyor yazık..

yaptığı çok iğrenç bişey yapılmaması gerekirdi deneme bile olsa.. bence hiç karışma madem deneme amaçlıymış .. arkadaşın sana inanmayabilir aşk farklı bişey çünkü mantıga bakmaz..adın çıkabilir sevdiginle aran bozulabilir.boşver görüşme sende...

Söylemelisin. Mesajlari silmis olsanda ispat edecek bir seyin olmasada söylemelisin. Eger ki arkadasin sana inanmiyorsa bundan sonra senin yapabilecegin bir sey yok. Gereken mesafeyi koyarsin. En azindan onu uyarmak zorundasin. Bence bunu yapmalisin gercekten! Ne pislik insanlar var hayatta...

bide aklıma gelen bişey daha var..bunu kız yapmış olabilirmi kıskandıgı için???
arkadasşına konusmanı istemiyorum çok samimi senle dediyse cocukta kızın sana güvenmesi için (senin kabul etmicegini bilio ya) birliktede yapmış olabilirler..sonradan denedim demeside kızın pişman olmasıdır belki sen tersleyince?????????

Son düzenleme:
bence söylemelisin ,eğer arkadaşını seviyorsan böyle bir insanla olmasına izin verme,bi düşünsene nişanlıyken neler yapıo kimbilir evlendiğinde neler yapıcak.

Arkadaşıma anlattım arkadaşlar oo tamamen bir şokk geçirdi aslında ilk önce şöyle yaptım o adama msj attım şimdi hemn gercekleri anlatıyorsun sen anlatmazsan ben anlatacagım oda hayır sakın dedi bende o sırada arkadasıma msj attım senle birşey konuşucam görüşelim yazdım arkadasımda o sırada nişanlısıylaymışş ona sormuşş baya bır ısrarla bu anlatmamamış bu baya bır zorlayın durumu cok çirkin bişeklde izah etmiş. sora arkadasımla buluştukkkk ona anlattım detaylıca cok ama cok üzüldü ama elınden bişey gelmıyor daha bir hafta bile olmadan yuzuklerı cıkarıpda ailesine mahcup olmaz ve özel meselelerde var ama tavrını koydu o yuzsuz hala bana msj atıyor kardesımsın bacımsın ayagına ama iş işten geçti arkadasım bana güvenıyor ona kızıyor... benı kaybetmekden korkuyor aslında.. arkadasımda ama o insanlık dışı varlıkla muhattap olmuycagımı kendısıne söledim ve onun telınden numaramı falan sil dedım anlayışla karşıladı yani kesınlkle o yapmışşşş olamaz cnkı bu adam bana sabahın 5'de yazdı arkadasımın o sırada onunla bırlkde olması mumkun deil hem yapsada bu seklde yapmaz cok gurur yıkıcı sözlerdi onlar.. işte böle arkadaslar yardımlarınız ve benı cesaretlendrdgınız için teşekkr ediyorum hepınıze..

nerden buldu bu cesareti yaa kolay bişey değil sonucta birde nişanlı acaba çok mu yüz verdin..yanlış anlama içinde kötü niyet yoktur senin biliyorum ama onun kötü niyetli olacağınıda kestirememişsin kardeşin gibi konuşup yakınlıkmı gösterdin acaba o herif te yüz bulmuş olabilir.......arkadaşına çok üzüldüm keşke nişandan önce olsaydı da bu olay hemen ayrılırlardı şimdi ailelerde girdi araya bayağa zor olucak onun için sanırım söylersen..ama söylememende olmaz vallahi ben çöüzm yolu bulamadım allah kolaylık versin hepinize

Arkadaşıma anlattım arkadaşlar oo tamamen bir şokk geçirdi aslında ilk önce şöyle yaptım o adama msj attım şimdi hemn gercekleri anlatıyorsun sen anlatmazsan ben anlatacagım oda hayır sakın dedi bende o sırada arkadasıma msj attım senle birşey konuşucam görüşelim yazdım arkadasımda o sırada nişanlısıylaymışş ona sormuşş baya bır ısrarla bu anlatmamamış bu baya bır zorlayın durumu cok çirkin bişeklde izah etmiş. sora arkadasımla buluştukkkk ona anlattım detaylıca cok ama cok üzüldü ama elınden bişey gelmıyor daha bir hafta bile olmadan yuzuklerı cıkarıpda ailesine mahcup olmaz ve özel meselelerde var ama tavrını koydu o yuzsuz hala bana msj atıyor kardesımsın bacımsın ayagına ama iş işten geçti arkadasım bana güvenıyor ona kızıyor... benı kaybetmekden korkuyor aslında.. arkadasımda ama o insanlık dışı varlıkla muhattap olmuycagımı kendısıne söledim ve onun telınden numaramı falan sil dedım anlayışla karşıladı yani kesınlkle o yapmışşşş olamaz cnkı bu adam bana sabahın 5'de yazdı arkadasımın o sırada onunla bırlkde olması mumkun deil hem yapsada bu seklde yapmaz cok gurur yıkıcı sözlerdi onlar.. işte böle arkadaslar yardımlarınız ve benı cesaretlendrdgınız için teşekkr ediyorum hepınıze..

ayrıldımı arkadaşın.............

Hayır ayrılmadı ayrılamaz işte özel mevzuları var :( ya benım ona karşı asla böle yakınlık durumum olmadı napıon cnm yazardı ıyım hakan sen napıosn derdm hanı asla ona yanlıs bi msj atmadım.. ama sanırım karsındaki yanlıssa senın yaptgın doruları takmadan.. yanlış yapabilio.. insanlar böle ya nedıyım anlattım ama ayrıllllamıyo ayrılamaz işte :((( Başını yaktı ne diyimmm

Hayır ayrılmadı ayrılamaz işte özel mevzuları var :( ya benım ona karşı asla böle yakınlık durumum olmadı napıon cnm yazardı ıyım hakan sen napıosn derdm hanı asla ona yanlıs bi msj atmadım.. ama sanırım karsındaki yanlıssa senın yaptgın doruları takmadan.. yanlış yapabilio.. insanlar böle ya nedıyım anlattım ama ayrıllllamıyo ayrılamaz işte :((( Başını yaktı ne diyimmm

anladım neden ayrılamadığını heralde bişey yaşadılar of of yaşamasaydı ayrılırmıydı acaba çok üzüldümü kızcağaz

inanmiyorum ya daha neler duyacaz! arkadasina anlatmakla en iyisini yapmissin hiç pisman olma, vicdanda yapma..iyiki arkadasin sana inanmis. ama artik bu saatten sonra arkadasini bir baskasiyla aldatirsa o pislik (sana mesaj atmaya cesaret edebiliyorsa o adam neler yapar, ki sana attigi mesajla bile aldatmis sayilir!) ozaman arkadasina 'kendi düsen aglamaz' diyebilirim anca..bikere affettiyse artik ben ne yaparsam yapayim o benden ayrilamaz düsüncesi var simdi o adamda (oda biliyordur kizin ondan ayrilamadigini baska sebeblerdende dolayi) :50:

Back
X