Bende aynısını bir arkadaşımda yasıyorum. Psikolojiyle alakalı sayfalara girmiştim bir ara baya takıntı etmiştim orda yazanlarla atlatmıstım.
Aynı durumun daha beteri bende var ve ben yol verdim ona çoktan ama onun bu durumdan haberi Yok ararsa açarım mesaj yazarsa cvplarım ama ben özel çaba sarffetmiyorım sanada tavsiyem sen özel bir ilgiye girme ve o yazarsa yaz yazmazsa aramazsa arama bile en güzeli böyle çünkü
Yeri geldiğinde lafları sokarak Can'ım o fırsatın elbet olacak az bekle derimEvet bende öyle yapıyorum ama rüyamda bir güzel ona olan kırgınlığımı anlatıp,rahatlıyorum.sanırım benim derdim içimdekileri söyleyememek.çünkü benim biriyle bir derdim varsa en fazla 3 gün içimde tutarım.sonra arar konuşurum.şimdi konuşsam "oo baya takılmış" olacak diye aramıyorum.ama ben ona ona böyle davranmazdım diye de kendimi salak gibi hissediyorum.gerçekten bir ilişki,bir arkadaşlık bitince hakiki manada umursamamanın bir yolu olmalı ,ama nasıl
Yeri geldiğinde lafları sokarak Can'ım o fırsatın elbet olacak az bekle derim
Bu en basiti daha büyüklerinide verir Allah eline bence pusuda bekle şimdilikDoğru söylüyorsun.elbet bir telefon,bir mesaj..hiç konuşmanın ortasını bile beklemem diye düşünüyorum.hani şu açar açmaz telefonu "ooo sen hayatta mısın ya? Sen arar mıydın?" Diye pisleşenler var ya :)) bu kez de ben yapıcam.iyice aramasın isterse.yeter ki benim içim soğusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?