arkadaşima üzülüyorum abartiyor muyum?

Alan memnun veren memnun ikisi de reşit.Söz nişan diyorsunuz ailelerde sorun çıkarmıyor sanırım.
Kim bilir çok mutlu olurlar. Boşuna üzülüyorsunuz bence.

Kimse onun gibi sevmedi beni diyor. Bu bekaret olayını söylediğinde evlenecek kadar seviyo musun mecbur mu hissediyorsun dedim hem seviyorum hem seviliyorum yaptığı yanlışlar gözüme batmiyor ilişkiyi de biraz ben istedim dedi. Şu an dediğiniz gibi aşk sarhoşu
Belki 3 5 yıl sonra ben ne yaptım diyecek ama o zaman çocuk büyütüyor olacak belki kan yutup kızılcık şerbeti içtim diyecek. İnşallah mutlu olurlar yanılmak istiyorum boşuna kaygilaniyorumdur inşallah

Bence ikisinin de hatta ailelerin de akillarini başlarına almaları lazımmış olmamış..

Ne yapayim inanmaniz için belge felan mi sunmaliyim?? Ya da adreslerini yazmami mi bekliyorsunuz? Daha önce de dedim senaryo yazacak olsam kendimle alakalı fantastik bir şeyler uydururdum. Fantezi peşinde değilim bi yorumunuz fikriniz varsa başım gözüm ustune ama bana yalancılıkla gelmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…