Arkadaşıma yaptığım doğum günü sürprizim ve tepkisi

yaptıklarınızın karşılığında verdiği tepki ilginç ve üzücü gerçekten :KK57: acaba canı mı sıkkındı başka bir derdi mi vardı diye düşündüm ama ne olursa olsun iyi niyetinize ve uğraşlarınıza verdiği karşılık bu olmamalıydı

Bende cok uzuldum ya bana yapilsa ne kadar sevinirim emek vermissin dusunmussun ki ben kim benim dogum gunumu kutlarsa o kadar duygulanan bir insanim nasil bu kadar kayitsiz kalmis? Bence 1.ihtimal anneniz ve sizin yakinliginiz birlikte olmaniz onu uzmus olabilir belki o an annesi bile kutlamamistir vs.. 2.ihtimal ise umursamadi begenmedi ben olsam hemen yazardim gerekirse gorusmeyi keserdim.

Terbiyesizlik kalitesizlik ailesi zahmet edip bi saatlik yere gidip kutlamiyor yanlis anlama siz elsiniz yani zahmet edip dogum gunu hazirliyorsunuz kizin tepkisine bak "nolu kufurmu ettik?" Diyeydin cok tuhaf kotude dusunmek istemiyorum ama iste

Acaba dogum gununde kotu bisey yasayip o mu aklina grldi diyecem ama her dogum gununde gelir o varsa ki burda bi surpriz var nezaketende olsa katilir tesekkur eder sanada dogum gunumu kutlamaktan hoslanmiyorum bir daha yapmasan bu beni daha cok mutlu eder der annenin elini oper gider yani bu nedir anlamadim

Gerçekten terbiyesizlik etmiş. Belki sizin ona süpriz doğumgünü hazırladığınızı anladıysa, bütün arkadşlarını toplamışsınız diye düşünmüştür, sizden başka kimse olmayınca gelmediler diye bozulmuştur ama ayıp yine de.

Merhaba Kızlar
Hemen konuma geçiyorum.Benim 2 senelik yeni yeni samimi oldugum arkadaşım var.Ben ailemle yaşıyorum,o tek başına yaşıyor.Dogum günü için ona sürpriz yapmak istedim bizim evde,balonlar aldım şişirdim ki balon patlamasından aşırı korkarım fobi gibi bişey,çocuklugumdan gelen.Neyse evi süsledim,annemle pastalar börekler yaptık,hediyede aldım.Ama arkadaşım bu sürprizime öyle soguk tepki verdi ki hatta hediyeyi begenmedi bence tepkisi öyleydi.Annem bile böyle şeyleri takmayan kadın üzüldü çok o kadar ugraştık yaptıgına bak diye.

Hatta dedim ki yanına pasta börek koyayım evde ugraşma bugün yemek yapmaya dedim,azarlar gibi nereye koyucam onları burdan evime gitmiyorum dedi.Bende öyle sinir olup üzüldüm ki anlatamam.

Neden böyle yaptı bilmiyorum,hediyesini kullanmadı bile,böyle şeylerin lafı olmaz ama bütçemi biraz zorlayıp almıştım.Çok üzüldüm kırıldım.

Biri bana böyle süpriz yapsa oturur ağlardım galiba ... Allahım biri beni düşünmüş neler yapmış çok şükür derdim. İÇim ısınırdı .. Allah razı Olsun derdim.

Merhaba Kızlar
Hemen konuma geçiyorum.Benim 2 senelik yeni yeni samimi oldugum arkadaşım var.Ben ailemle yaşıyorum,o tek başına yaşıyor.Dogum günü için ona sürpriz yapmak istedim bizim evde,balonlar aldım şişirdim ki balon patlamasından aşırı korkarım fobi gibi bişey,çocuklugumdan gelen.Neyse evi süsledim,annemle pastalar börekler yaptık,hediyede aldım.Ama arkadaşım bu sürprizime öyle soguk tepki verdi ki hatta hediyeyi begenmedi bence tepkisi öyleydi.Annem bile böyle şeyleri takmayan kadın üzüldü çok o kadar ugraştık yaptıgına bak diye.

Hatta dedim ki yanına pasta börek koyayım evde ugraşma bugün yemek yapmaya dedim,azarlar gibi nereye koyucam onları burdan evime gitmiyorum dedi.Bende öyle sinir olup üzüldüm ki anlatamam.

Neden böyle yaptı bilmiyorum,hediyesini kullanmadı bile,böyle şeylerin lafı olmaz ama bütçemi biraz zorlayıp almıştım.Çok üzüldüm kırıldım.
Öncelikle siz de kendimi gördüm ben de değer verince kendimi kaybederim çok fazla emek veririm. Ama şu kötü insanlar bana kimseye çok değer vermemeyi öğretti. İncelikten anlayan çok az insan var malesef. Arkadaşın bu jestin karşısında mutlu olabilirdi annen ve sen saatlerce emek vermişsiniz. Hediye yi bile alma tenezzülünde bulunmamış ki çok sinir bozucu. Hak etmeyene yapmicaksın. Güzel iyi niyetinizi hak edene verin hak etmeyen meymenetsize değil :işsiz:

Merhaba Kızlar

Boyle insanlari hayatinizdan cikarin derdiniz yoksa elleri izle dert yapmissiniz.by insana atkadasim drmeniz bile ayip.Allah iyilerle karsilastrsin yaa.had I arkadasligi birak okadar ugrasmislar diye istemyosan bile vicdanin yokmu mutlu olsaydi keske
:sinirli::kızgın:

Belkide psikolojik olarak bir sorunu vardır.

Ailesi arayarak bile kutlamamıştır veya sevdiği birisi, senin böyle birşey yaptığını görünce de elalem benim için uğraşıyor ailem bi aramadı bile diye düşünmüş kendi kendini şişirmiştir belki.

İlk aklıma bu geldi .

Ama ne olursa olsun değmeyecek biriymiş .

Merhaba Kızlar

Yani gereksiz bulmuş olabilir
Bende hoşlanmam ev süslenmeli pasta börekli işleri çevremde bilir bana böyle şeyler yapmazlar
Tarz meselesi birazda pasta alıp kapısına süpriz gitseniz daha mutlu olurdu belki cocuk doğum günü gibi olmuş sizinki.
Arkadaşınız sonuçta neleri sever sevmez bilmeniz gerekirdi
Hediyedir kutlama şeklidir. Belki oda ona bozulmuştur ya da hepsi bi yana odundur oda bi seçenek 😅

Bana birisi birakin surpriz yapmayi dogum gunumu kutlayinca bile cok mutlu oluyorum, nasil tesekkur edecegimi sasiriyorum.. Ne tuhaf insanlar var ya, anlamak cok zor

Yani gereksiz bulmuş olabilir
Bende hoşlanmam ev süslenmeli pasta börekli işleri çevremde bilir bana böyle şeyler yapmazlar
Tarz meselesi birazda pasta alıp kapısına süpriz gitseniz daha mutlu olurdu belki cocuk doğum günü gibi olmuş sizinki.
Arkadaşınız sonuçta neleri sever sevmez bilmeniz gerekirdi
Hediyedir kutlama şeklidir. Belki oda ona bozulmuştur ya da hepsi bi yana odundur oda bi seçenek 😅
Gereksiz bulmus olsa bile nezaketen gulumsemesi gerekmez miydi? Insan gereksiz bulsa da nezaket geregi bunu asla belli etmemeli bence. Sonucta karsidaki kisi seni dusunup senin icin emek vermis

Back
X