- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
Ne kadar ayip etmis. Mutlu olacagi yerde.
Bence arkadasliginizi kesin.
Bence arkadasliginizi kesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence başkalarını mutlu etmeyi sev ama abartmadan. Yoksa bu konuda olduğu gibi maalesef kıymetin bilinmez.Ailesi bir saat uzaklıkta canım bile bile onlardan ayrı yaşıyor.Yaa çok isterdim yapmak size,severim insanları mutlu etmeyi :)))
Merhaba Kızlar
Hemen konuma geçiyorum.Benim 2 senelik yeni yeni samimi oldugum arkadaşım var.Ben ailemle yaşıyorum,o tek başına yaşıyor.Dogum günü için ona sürpriz yapmak istedim bizim evde,balonlar aldım şişirdim ki balon patlamasından aşırı korkarım fobi gibi bişey,çocuklugumdan gelen.Neyse evi süsledim,annemle pastalar börekler yaptık,hediyede aldım.Ama arkadaşım bu sürprizime öyle soguk tepki verdi ki hatta hediyeyi begenmedi bence tepkisi öyleydi.Annem bile böyle şeyleri takmayan kadın üzüldü çok o kadar ugraştık yaptıgına bak diye.
Hatta dedim ki yanına pasta börek koyayım evde ugraşma bugün yemek yapmaya dedim,azarlar gibi nereye koyucam onları burdan evime gitmiyorum dedi.Bende öyle sinir olup üzüldüm ki anlatamam.
Neden böyle yaptı bilmiyorum,hediyesini kullanmadı bile,böyle şeylerin lafı olmaz ama bütçemi biraz zorlayıp almıştım.Çok üzüldüm kırıldım.
Öncelikle siz de kendimi gördüm ben de değer verince kendimi kaybederim çok fazla emek veririm. Ama şu kötü insanlar bana kimseye çok değer vermemeyi öğretti. İncelikten anlayan çok az insan var malesef. Arkadaşın bu jestin karşısında mutlu olabilirdi annen ve sen saatlerce emek vermişsiniz. Hediye yi bile alma tenezzülünde bulunmamış ki çok sinir bozucu. Hak etmeyene yapmicaksın. Güzel iyi niyetinizi hak edene verin hak etmeyen meymenetsize değilMerhaba Kızlar
Hemen konuma geçiyorum.Benim 2 senelik yeni yeni samimi oldugum arkadaşım var.Ben ailemle yaşıyorum,o tek başına yaşıyor.Dogum günü için ona sürpriz yapmak istedim bizim evde,balonlar aldım şişirdim ki balon patlamasından aşırı korkarım fobi gibi bişey,çocuklugumdan gelen.Neyse evi süsledim,annemle pastalar börekler yaptık,hediyede aldım.Ama arkadaşım bu sürprizime öyle soguk tepki verdi ki hatta hediyeyi begenmedi bence tepkisi öyleydi.Annem bile böyle şeyleri takmayan kadın üzüldü çok o kadar ugraştık yaptıgına bak diye.
Hatta dedim ki yanına pasta börek koyayım evde ugraşma bugün yemek yapmaya dedim,azarlar gibi nereye koyucam onları burdan evime gitmiyorum dedi.Bende öyle sinir olup üzüldüm ki anlatamam.
Neden böyle yaptı bilmiyorum,hediyesini kullanmadı bile,böyle şeylerin lafı olmaz ama bütçemi biraz zorlayıp almıştım.Çok üzüldüm kırıldım.
Boyle insanlari hayatinizdan cikarin derdiniz yoksa elleri izle dert yapmissiniz.by insana atkadasim drmeniz bile ayip.Allah iyilerle karsilastrsin yaa.had I arkadasligi birak okadar ugrasmislar diye istemyosan bile vicdanin yokmu mutlu olsaydi keskeMerhaba Kızlar
2018 in konusu ama merak ettim Allah aşkına ne oldu o arkadaşınıza. İnşallah arkadaşlık devam etmiyordur
Yani gereksiz bulmuş olabilirMerhaba Kızlar
Gereksiz bulmus olsa bile nezaketen gulumsemesi gerekmez miydi? Insan gereksiz bulsa da nezaket geregi bunu asla belli etmemeli bence. Sonucta karsidaki kisi seni dusunup senin icin emek vermisYani gereksiz bulmuş olabilir
Bende hoşlanmam ev süslenmeli pasta börekli işleri çevremde bilir bana böyle şeyler yapmazlar
Tarz meselesi birazda pasta alıp kapısına süpriz gitseniz daha mutlu olurdu belki cocuk doğum günü gibi olmuş sizinki.
Arkadaşınız sonuçta neleri sever sevmez bilmeniz gerekirdi
Hediyedir kutlama şeklidir. Belki oda ona bozulmuştur ya da hepsi bi yana odundur oda bi seçenek![]()
Nasıl buluyorlar eski konuyu hep merak etmişimdir
![]()
Dur bi denicem sonra oh oh yazayım yıldım yaRastgele bir sayfa seçip hortlatıyolar ve kaçıyolar bence![]()
Aynen tam mesajı yazıyorum yazıyorum sonra bi bakıyorum 2017 tarihli… HaydaaaDur bi denicem sonra oh oh yazayım yıldım ya![]()