Arkadaşıma yaptığım doğum günü sürprizim ve tepkisi

Hic gülümseyip sıcak bi tepki vermedi mi? Ne garip bir insan.
Belki mahcubiyetten ne yapacagini sasirmistir.Bazi insanlar duygularini icinde yasar belli edemez.Acaba böyle birsey olabilir mi?

Hic gülümseyip sıcak bi tepki vermedi mi? Ne garip bir insan.
Belki mahcubiyetten ne yapacagini sasirmistir.Bazi insanlar duygularini icinde yasar belli edemez.Acaba böyle birsey olabilir mi?
Çok soguk bir tepki verdi yani zorla gülümsedi sanki yani anlatılmaz yaşanır,hediyeyi bile öyle begenmemiş gibi yaptı ki nasıl üzüldüm o an,hatta hediyeyi unutuyordu odada ben verdim giderken

Ben bilmeden yaptığını düşünmüyorum... lisede birinin doğum gününü kutladık, bir sürü hediye almıştık.. kız açık açık bize dedi ki, bunları beğenmedim gidin iade edin, bana şu mağazadan şunu alın... şimdi düşündükçe gülüyorum ama var böyle tipte insanlar... maalesef...

Nankörlük etmiş. Belki bir sıkıntısı var dicem ama sonuçta düşünmüş neler yapmışsınız mutlu olması gerekirdi. Sen de tepkini koy o zaman samimiyetini azalt.

Çok soguk bir tepki verdi yani zorla gülümsedi sanki yani anlatılmaz yaşanır,hediyeyi bile öyle begenmemiş gibi yaptı ki nasıl üzüldüm o an,hatta hediyeyi unutuyordu odada ben verdim giderken
bir insanin bu kadar güzel bir jeste ilgisiz ve tepkisiz kalmasi normal degil. Hadi siz bir yana, kendinede mi deger vermiyor.insan dogum günüm diye sevinir neseli olur yani. Kaprisli memnuniyetsiz biri belli ki.mesafe koymanizin zamani gelmis.

Ben bilmeden yaptığını düşünmüyorum... lisede birinin doğum gününü kutladık, bir sürü hediye almıştık.. kız açık açık bize dedi ki, bunları beğenmedim gidin iade edin, bana şu mağazadan şunu alın... şimdi düşündükçe gülüyorum ama var böyle tipte insanlar... maalesef...
Gerçekten inanamıyorum böyle insanlara,herkes kalbinin renginde yaşar diye bir söz var ya aynen öyle,bu tarz insanlar mutlu olamazlar bence

bir insanin bu kadar güzel bir jeste ilgisiz ve tepkisiz kalmasi normal degil. Hadi siz bir yana, kendinede mi deger vermiyor.insan dogum günüm diye sevinir neseli olur yani. Kaprisli memnuniyetsiz biri belli ki.mesafe koymanizin zamani gelmis.
Çok haklısınız gerçekten öyle

ne ince düşünmüşsünüz ama işte herkes değerini bilenin yanında kıymetli derler ya anlamayana yapılınca bilemedi kıymetini.Yanlış kişiye değer vermişsiniz.Üzülmeyin.Bence hayatınızda olup olmayacağına olacaksa da bulunacağı konuma iyi karar verin.

Yani doğum günüyle ilgili kötü bir hatırası varsa ya da kutlanmasından hoşlanmıyorsa uygun bir dille bunu ifade etmeliydi bence. Sonuçta evinize gelip gidiyormuş ve yakınmışsınız birbirinize.
Demek ki senin arkadaşlığını hakedecek birisi değil. Etrafında seni mutsuz eden insanları barındırma canım. Böyleleri insanın hayat neşesini bile elinden alır. Bak yok yere canın sıkılmış. Kıyamam.

çok iyi niyetli , güleç birisiniz anlaşılan fakat değer verdiğiniz kişilik malesef size layık değilmiş...

Keşke benim de sizin gibi arkadaşım olsa...Ne kadar tatlısınız ya:) anneciğiniz emek vermiş sizinle birlikte..Ama eşek hoş laftan ne anlar değil mi? Bence görüşmeyin o sizi arayana kadar...

Arkadaşınız ayıp etmiş ama belki duygularını fazla belli eden biridir :)
Doğum günü kutlamam, bir arkadaşım annesini de ayaklandırıp böyle bir süpriz yapsa çok tercih etmem. Bir kere böyle bir zahmetin altında ezilirim.
Hem kadına zahmet olmasın, hem böyle arkadaş ailesi ile iç içe durumlardan hoşlanmam, hem ev ortamında kutlamadan.
Bir kahve bir pasta yeter diyenlerdenim.
Ama bozuntuya vermem o ayrı.
Üstüne hediye unutmak, ikramları geri çevirmek vs büyük kabalık.
Benc bir sorun nedenini.
Hoşlanmıyorum derse de en azından nezaketi elden bırakmayabilirdin der, uzak durursunuz.

Esek ne anlar hosaftan olmus biraz arkadasinizin yaptigi.. Bana yapilmis gibi kotu hissettim kendimi ve sanirim bir daha da karsi tarafa sevgi beslemezdim tekrardan samimi de olamazdim

• Ne kadar ayıp bişey o kadar emek vermişsiniz. İnsan emeğe biraz saygı gösterip sıcak davranır.
  • İnsanları anlamak mümkün deil aynısını bana yapılsa mutluluktan havalara uçarım sanırım biri benim için emek vermiş düşünmüş yorulmuş zahmete girmiş diye.
  • Kesinlikle mesafenin koyun öyle bir insan sizin dostluğunuzu asla haketmiyorum.

Back
X