- 14 Ocak 2018
- 544
- 1.317
- 28
- Konu Sahibi Kardelenfzt13
Artık dünya böyle maalesef kime insanlık yapsan bi yeri kalkıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynende öyle ne yazık kiArtık dünya böyle maalesef kime insanlık yapsan bi yeri kalkıyor..
Çok soguk bir tepki verdi yani zorla gülümsedi sanki yani anlatılmaz yaşanır,hediyeyi bile öyle begenmemiş gibi yaptı ki nasıl üzüldüm o an,hatta hediyeyi unutuyordu odada ben verdim giderkenHic gülümseyip sıcak bi tepki vermedi mi? Ne garip bir insan.
Belki mahcubiyetten ne yapacagini sasirmistir.Bazi insanlar duygularini icinde yasar belli edemez.Acaba böyle birsey olabilir mi?
bir insanin bu kadar güzel bir jeste ilgisiz ve tepkisiz kalmasi normal degil. Hadi siz bir yana, kendinede mi deger vermiyor.insan dogum günüm diye sevinir neseli olur yani. Kaprisli memnuniyetsiz biri belli ki.mesafe koymanizin zamani gelmis.Çok soguk bir tepki verdi yani zorla gülümsedi sanki yani anlatılmaz yaşanır,hediyeyi bile öyle begenmemiş gibi yaptı ki nasıl üzüldüm o an,hatta hediyeyi unutuyordu odada ben verdim giderken
Gerçekten inanamıyorum böyle insanlara,herkes kalbinin renginde yaşar diye bir söz var ya aynen öyle,bu tarz insanlar mutlu olamazlar benceBen bilmeden yaptığını düşünmüyorum... lisede birinin doğum gününü kutladık, bir sürü hediye almıştık.. kız açık açık bize dedi ki, bunları beğenmedim gidin iade edin, bana şu mağazadan şunu alın... şimdi düşündükçe gülüyorum ama var böyle tipte insanlar... maalesef...
Çok haklısınız gerçekten öylebir insanin bu kadar güzel bir jeste ilgisiz ve tepkisiz kalmasi normal degil. Hadi siz bir yana, kendinede mi deger vermiyor.insan dogum günüm diye sevinir neseli olur yani. Kaprisli memnuniyetsiz biri belli ki.mesafe koymanizin zamani gelmis.