kız cok saf biri ve onun yanında olmak istiyorum bende onun yanında olurken sizin desteğinizi bekliyorum...nereye götürebilirim onu kim yapar bunu ayrıntyıları neler bunları bilmiyorum lalecim:1no2:
Özel jinekoloğa götürün arkadaşınızı..gamyoncuiremsu
Bursa'da yaşamadığım için hangi doktor iyidir ben bilemem..
Siz daha iyi bilirsiniz kendi yaşadığınız şehiri..
canım ücretleri hakkında bir bilginiz varmı hiç duydunuzmu bana yardım edin lütfen...arada şimdi arkadaş beni ağlıyor dayanamıyorum ya
arkadaşlar bunu ona anlatması demek erkek arkadaşının onu terketmesi demewk erkekler bizler gibi bakmıyor malesef olaya....erkek arkadasının onu terketmesi demek onun hayatının zindana dönemsi demek yine kendine bişey yapabilir.ki bunu söylüyor onunla ilişkim biterrse gider o hayvanıda öldürürüm kendimide diyoır:Saruboceq::Saruboceq:
neden bu pisliği yapan değil de, mağdur durumda olan eziliyo, bunu kabul etmemi kimse beklemesin, nolursa olsun ben olsaydım bu yaptığını o insanın yanına bırakmazdım ve başıma gelen bu trajediyi anlamayacak insanla da işim olmazdı
Arkadaşım burada vakit öldüreceğinize,arasanıza bir jinekoloğu..
Telefonda fiyatını söyler..
Ben nereden bileyim ki..
çok kötü bir durum öncelikle arkadaşınızın durumuna çok üzüldüğümü belirtmek isterim
her kimin başına gelse kaldırılabilecek bir durum değil
ama susması bunu yapanın yanına kalması demek nitekimde öyle olmuş
yapanın yanına kalmış bu olay
namuslularda namussuzlar kadar cesur olmadıkça bu yaptıkları hep yanlarına kalacak demektir
sevgilisinin intikam almaya çalıştığını söylemişsiniz ya evleneceğini duyduğu zaman
açıklarsa yaptıklarını tehdit ederse daha kötü olmaz mı
bence er yada geç cezasını çekmeli
canım suan evdeyim ve telle konuşursam bizimkiler duyar diye korkuyorum telefon ortada bi yerde çünkü..cepten arasam bile evde duyulur..:1no2:
canım benim erkekler bizim gibi düşünmezki..şimdi kabul etse bile evlendikten sonra ya başına kalkarsa ki erkek milleti sağı solu belli olmaz canım benim:1no2:
çok kötü bir durum öncelikle arkadaşınızın durumuna çok üzüldüğümü belirtmek isterim
her kimin başına gelse kaldırılabilecek bir durum değil
ama susması bunu yapanın yanına kalması demek nitekimde öyle olmuş
yapanın yanına kalmış bu olay
namuslularda namussuzlar kadar cesur olmadıkça bu yaptıkları hep yanlarına kalacak demektir
sevgilisinin intikam almaya çalıştığını söylemişsiniz ya evleneceğini duyduğu zaman
açıklarsa yaptıklarını tehdit ederse daha kötü olmaz mı
bence er yada geç cezasını çekmeli
bilgini paylaşırsan sevinirim arkadaşım....gerçekten tek dileğim onun hayatının düzene girmesi.:Saruboceq:
Hadi diyelim operasyon geçirdi arkadaşınız...Erkek arkadaşı ile evlendi mutlu mesut yaşamaya başladılar....
Öteki zihniyetsiz kişi gelip herşeyi eşine anlatırsa...
Eşinin başka kişilerin ağzından duyması ne kadar doğru olur...
Açık açık konuşmak en mantıklısı bence....
açıkçası benimde aklıma diktirmek gelmişti. arkadaşlar söylemişler zaten gerekeni.
çocuğa söylemesinden yana değilim. çünkü çocuk bunu umursamasa bile bir süre sonra ilk tartışmada ilk sorunda kafasına vurabilir.
ve kız bunun altında sürekli bir eziklik yaşayabilir. en mantıklısı gizlice diktirip bu konuyu unutmak .
benimde aklıma tehdit olayı geldi arkadaşım ama kızlık zarını diktirirse bunu asla kanıtlayamaz diye düşünüyorum.ve o hayavan ikinci bir intikamı alamamıs olur...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?