Arkadaşıma yardım edebilmem için sizin yardımız gerekiyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız cok saf biri ve onun yanında olmak istiyorum bende onun yanında olurken sizin desteğinizi bekliyorum...nereye götürebilirim onu kim yapar bunu ayrıntyıları neler bunları bilmiyorum lalecim:1no2:

Özel jinekoloğa götürün arkadaşınızı..gamyoncuiremsu
Bursa'da yaşamadığım için hangi doktor iyidir ben bilemem..
Siz daha iyi bilirsiniz kendi yaşadığınız şehiri..

arkadaşlar bunu ona anlatması demek erkek arkadaşının onu terketmesi demewk erkekler bizler gibi bakmıyor malesef olaya....erkek arkadasının onu terketmesi demek onun hayatının zindana dönemsi demek yine kendine bişey yapabilir.ki bunu söylüyor onunla ilişkim biterrse gider o hayvanıda öldürürüm kendimide diyoır:Saruboceq::Saruboceq:

Özel jinekoloğa götürün arkadaşınızı..gamyoncuiremsu
Bursa'da yaşamadığım için hangi doktor iyidir ben bilemem..
Siz daha iyi bilirsiniz kendi yaşadığınız şehiri..

canım ücretleri hakkında bir bilginiz varmı hiç duydunuzmu bana yardım edin lütfen...arada şimdi arkadaş beni ağlıyor dayanamıyorum ya

canım ücretleri hakkında bir bilginiz varmı hiç duydunuzmu bana yardım edin lütfen...arada şimdi arkadaş beni ağlıyor dayanamıyorum ya

Arkadaşım burada vakit öldüreceğinize,arasanıza bir jinekoloğu..
Telefonda fiyatını söyler..
Ben nereden bileyim ki..

neden bu pisliği yapan değil de, mağdur durumda olan eziliyo, bunu kabul etmemi kimse beklemesin, nolursa olsun ben olsaydım bu yaptığını o insanın yanına bırakmazdım ve başıma gelen bu trajediyi anlamayacak insanla da işim olmazdı

kızlar bu konu ile ilgili bildiklerinizi ayrıntıları paylaşırmısınız lütfen ağır sorumluluk var üstümde dayanamıyorum:Saruboceq:

canım benim erkekler bizim gibi düşünmezki..şimdi kabul etse bile evlendikten sonra ya başına kalkarsa ki erkek milleti sağı solu belli olmaz canım benim:1no2:

çok kötü bir durum öncelikle arkadaşınızın durumuna çok üzüldüğümü belirtmek isterim
her kimin başına gelse kaldırılabilecek bir durum değil
ama susması bunu yapanın yanına kalması demek nitekimde öyle olmuş
yapanın yanına kalmış bu olay
namuslularda namussuzlar kadar cesur olmadıkça bu yaptıkları hep yanlarına kalacak demektir
sevgilisinin intikam almaya çalıştığını söylemişsiniz ya evleneceğini duyduğu zaman
açıklarsa yaptıklarını tehdit ederse daha kötü olmaz mı
bence er yada geç cezasını çekmeli

Arkadaşım burada vakit öldüreceğinize,arasanıza bir jinekoloğu..
Telefonda fiyatını söyler..
Ben nereden bileyim ki..

canım suan evdeyim ve telle konuşursam bizimkiler duyar diye korkuyorum telefon ortada bi yerde çünkü..cepten arasam bile evde duyulur..:1no2:

benimde aklıma tehdit olayı geldi arkadaşım ama kızlık zarını diktirirse bunu asla kanıtlayamaz diye düşünüyorum.ve o hayavan ikinci bir intikamı alamamıs olur...:1no2:

canım suan evdeyim ve telle konuşursam bizimkiler duyar diye korkuyorum telefon ortada bi yerde çünkü..cepten arasam bile evde duyulur..:1no2:

İyi ya..
Arkadaşınız arasın..
Önünüzde internet var..
Bursadaki jinekologlar diye arattırsın herhangi bir tanesine fiyat sorsun..:sm_confused:
Hee arkadaşınızın da ailesi evdeyse,artık evde yalnız olduğunuz bir zamanı beklersiniz..
Hiç biri olmazsa,buradan biri çıkıp da ben diktirdim şu kadar para diyene kadar bekleyin.

Hadi diyelim operasyon geçirdi arkadaşınız...Erkek arkadaşı ile evlendi mutlu mesut yaşamaya başladılar....
Öteki zihniyetsiz kişi gelip herşeyi eşine anlatırsa...
Eşinin başka kişilerin ağzından duyması ne kadar doğru olur...
Açık açık konuşmak en mantıklısı bence....

canım benim erkekler bizim gibi düşünmezki..şimdi kabul etse bile evlendikten sonra ya başına kalkarsa ki erkek milleti sağı solu belli olmaz canım benim:1no2:

canım biz pıstıkça, hep bi köşede ezildikçe ezen çok olur.
susup sineye çekip o pisliğin ekmeğine yağ sürmesini asla kabul edemem, gidip bide kendi yaratmadığı pisliği temizlemesine hiç, o adam cezasını görmeli, er geç hiç farketmez...

işte tam anlamıyla katıldığım düşünce bu...

bilgini paylaşırsan sevinirim arkadaşım....gerçekten tek dileğim onun hayatının düzene girmesi.:Saruboceq:

açıkçası benimde aklıma diktirmek gelmişti. arkadaşlar söylemişler zaten gerekeni.
çocuğa söylemesinden yana değilim. çünkü çocuk bunu umursamasa bile bir süre sonra ilk tartışmada ilk sorunda kafasına vurabilir.
ve kız bunun altında sürekli bir eziklik yaşayabilir. en mantıklısı gizlice diktirip bu konuyu unutmak .

canım eşi olunca zaten ilk geceden belli olur.yani eğer diktirirse öyle bişey duyduğunda eşi onlara inanmazyerimseniben

aynı senin gibi düşünüyorum canım ama nasıl yapıcaz bunu..ayrıntılarını bilmiyorum.bilgin varsa paylaşırmısın belki bir iki cümlen bana arkadaşıma yardım için yetebilir.yerimseniben

gerçekten sinirim bozuluyo kadınlar olarak ne kadar herşeyin üstünü örtücü,
bütün yanlışları sineye çekici,
ne kadar kolay pes edici olduğumuzu görünce...

yuh yaa sok oldumm :S gecmısolsun

benimde aklıma tehdit olayı geldi arkadaşım ama kızlık zarını diktirirse bunu asla kanıtlayamaz diye düşünüyorum.ve o hayavan ikinci bir intikamı alamamıs olur...:1no2:

olur mu çok hassas bu konular
nasıl kanıtlayamaz
arkadaşım pek bi bilgim yok bu konuda ama o kadar sağlıklı bir şey olmadığını duydum
yani garantisi yokmuş anlaşılabiliyomuş
namusu bu kavrama indirgememiz olayı bu zar mevzusuna getirmemiz çok acı ama
durumunu bilen onu anlayışla karşılayabilecek biriyle hayatını birleştirsin
daha çok üzülecek yoksa bunun bir önemi yok çünkü
ayrıca hiç bir gerçek sonsuza kadar saklı kalmaz gün olur öğrenilir bi şekilde çıkar ortaya
garantisi var mı

...........................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…