Arkadaşıma yardım edebilmem için sizin yardımız gerekiyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanamıyorum yaaa :1shok: :1shok: :1shok:

Allah yardım etsin valla, doktorları araştırıp sormaktan başka çareniz yok..

aynı senin gibi düşünüyorum canım ama nasıl yapıcaz bunu..ayrıntılarını bilmiyorum.bilgin varsa paylaşırmısın belki bir iki cümlen bana arkadaşıma yardım için yetebilir.yerimseniben

yani kızlar demişler canım nasıl yapacağınızı bi doktor bulup konuşacaksınız. internetten araştır. telefon aç konuş. fiyatını sor. fiyat uygunsa randevu al. fiyat uygun değilse para biriktirsin. sonra gidin halledin.

buda bi gerçekkkk göz önünde bulundurun

Valla bence herŞeyı anlatsın daha saĞlıklı olur ya o gece resımlerını falan cektılerse hatırlamıyo dıyosun daha kotu olmazmı tabı bu benım fıkrım...

arkadaşım bir haberde okumuştum bir jinekolog anlatıyor
bu operasyon düğünden bir hafta kadar falan önce yapılması gerekiyormuş
öncelikle bu olayı kan davası yada özel sebepler yüzünden yapıldığını şimdiyse arttığını söylüyor
ayrıca dediğim gibi okuduğum kadarıyla garantisi yokmuş
yani bu operasyon arttıkça nasıl anlaşılabilir gibi mevzularda ortaya çıkmış
dediğim gibi kendisinin elinde olan bir şey değil
utanmasına gerek yok
bu durumu kabul etmeyecek biri zaten hayatında olmasın daha iyi
biz nasıl karşı çıkıyorsak bu düşünceye ne kadar kızıyorsak bunu yapan şerefsize
hayatına alacağı kişide aynı görüşte olsun
mağdur olana değil mağdur edene kızsın lütfen

o tecavüz edenler pişkin pişkin etrafta dolaşıyor bu çok iğrenç yaa senağlama

ıyi de şu anda neden hemen telaşe ettiniz anlamadım.
Hemen evleniyorlar mı ki?
Çünkü bildiğim kadarıyla bu operasyon zaten nikahtan 1-2 gün önce yapılıyor.

Eğer evlenmeyi düşünüyorlarsa böyle diktirme olaylarına sakın girmeyin. Çünkü hiçbir şey gizli kalmaz. Böyle yalanla başlayan evlilikte mutluluk da asla olmaz. Kendi kendini yer bitirir ömür boyu. Doğrusunu anlatsın. Erkek anlayışlı ise onu anlar. Anlayışsızsa yapacak birşey yok. Anlayan insanlar çıkar karşısına mutlaka. Zaten ilk günden şikayetçi olmamakla yanlış yapılmış. Hata üstüne hata yapmayın lütfen.

:1shok:

öncelikle ALLAH onu bildiği gibi yapsın.arkadaşınızada mevlam sabır versin.

eğer kızın başına gelen bu olayı erkek arkadaşı güvenilirse anlatın.güvenilir farzedelim eğer öğrendiğinde kızı bırakacaksa zaten ondan hayır gelmez.

keşke ozmanlar ailesine ve size anlatsaydı ve çaresini arasaydınız.kolay söylenmiyor tabi anlıyorum ama en doğrusu gizlememek

ve hukuki yollara başvurmak.yaptığı yanına kar kalmaz mutlaka cezasını çekecektir.

isteyerek birşey yapmadığı için belki tıbbi işlem yapılabilir ama ne kadar doğru olur vicdanen bilemem.

eğer çok fazla problem yaşayacaksa yaptırmalı derim.hayatı kendine zindan etmesin onun suçu değil.

mevlam yar ve yardımcısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyor musunuz keşke arkadaşınız evlenip bir ömür geçireceği insanı bu şekilde yanıltmaya gösterdiği cesareti, o pisliklerin cezalandırılması için de gösterebilseydi.

Burada suçsuz olan bir şeylerin bedelini öderken suçlular ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Çok yazık.

Diyelimki arkadasin kizlik zarini diktirdi ve sevdigle evlendi.
Ya ilkerde cocuk bunu baskalarindan duyarsa, daha kötü olmazmi?
Bence gercegi söylesin

işte onlar insan sıfatıyla gezmemeliler ortada
onlar cezasını bulmalı.....

elbette bulmalı
bulmalı diyorsunuz ama öylede bi sistem var ki
kızlık zarı diktirmeye kadar varan ve susan bir insan bunu söylediği ortaya çıktığında
şöyle bir ihtimal beliriyor
tecavüz eden kişi evlenirse eğer sorun kalmıyor
ne acı değil mi tecavüzcüyü ne güzelde ödüllendiriyoruz
ailesi çok mutassıp birileriyse ve bu düşünce yapısına sahipse nasıl söyleyecek
susmasın diyoruz elbette katlanılcak bir şey değil bu
üç yıl değil otuz yıl geçsede suçlular cezasını çekmeli
ya dış faktörler ne olacak dediğim gibi bir durum varsa onun için daha kötü bir durum ortaya çıkacak

söylemek istediğim bu işte bu, lütfen adalet versin bunların cezasını...

bence arkadaşın önce psikolojik tedavi görsün. yaşadığı kolay bir şey değil. daha sonrasında kendisi daha mantıklı çözümler bulur. diyelim ki diktirdi sorunu halletti ama içine bastırdığı dram bir gün karşına çıkmaz mı? o zaman eşine nasıl izah edecek durumunu. bu kadar basit değil. diktirmekle sadece karşısındakini kandırır ama kendisini hiç bir zaman kandıramaz. bu şekilde evliliği ne kadar sağlıklı olabilir.

bu arada yapanın yanında kar kalıyor. keşke zamanında şikayet etseydi. şuan eski sevgilisi ve arkadaşları hapisde olurdu. belki bu insanlar başkalarına da bu çirkinliği yapmaya devam ediyorlardır .

Valla bence herŞeyİ anlatsın daha saĞlıklı olur ya o gece resımlerını falan cektılerse hatırlamıyo dıyosun daha kotu olmazmı tabı bu benım fıkrım...

ooffff evet bide bu var yaaaa:1no2:

hatalar zinciri birbirini izlemiş en acısıda o pislik sapıkların şikayet edilmemesi olmuş bence zarı diktirerek zincire yeni bi halka eklenmiş olur evlenmeyi düşündüğü kişiye ya herşeyi anlatsın zaten seviliyosa bişey kaybetmez yada hep sussun

:1shok: buna eminmisiniz, ben hukuk sistemimizde böyle bişey olduğuna inanmak istemiyorum

:1shok: buna eminmisiniz, ben hukuk sistemimizde böyle bişey olduğuna inanmak istemiyorum

bende inanmak istemiyorum ama
böylede bir gerçek var
aslında hukuk sistemi içinde yer alıp almadığını bilmiyorum ama
kızlarının bu durumdan kurtarmak ve olayı örtbas etmek için
muttassıp ve bir o kadarda geri kafalı insanlar bu çözümü buluyorlar
yaptın bir pislik temizleyeceksin gibi
evlenince yasal eşi olduğuna göre ortada şikayet denen şeyde kalmıyor
bu düşünce biraz yobazca ama türkiye gerçekleri malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…