aynı senin gibi düşünüyorum canım ama nasıl yapıcaz bunu..ayrıntılarını bilmiyorum.bilgin varsa paylaşırmısın belki bir iki cümlen bana arkadaşıma yardım için yetebilir.yerimseniben
olur mu çok hassas bu konular
nasıl kanıtlayamaz
arkadaşım pek bi bilgim yok bu konuda ama o kadar sağlıklı bir şey olmadığını duydum
yani garantisi yokmuş anlaşılabiliyomuş
namusu bu kavrama indirgememiz olayı bu zar mevzusuna getirmemiz çok acı ama
durumunu bilen onu anlayışla karşılayabilecek biriyle hayatını birleştirsin
daha çok üzülecek yoksa bunun bir önemi yok çünkü
ayrıca hiç bir gerçek sonsuza kadar saklı kalmaz gün olur öğrenilir bi şekilde çıkar ortaya
garantisi var mı
o tecavüz edenler pişkin pişkin etrafta dolaşıyor bu çok iğrenç yaa senağlama
merhaba arkadaşlarım öncelikle sizi bıktırdığım için özür dilerim ama bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum.lütfen dikkatlica okuyup bana yardımcı olurmusunuz?bende yeni duydum ve hala soktayım ve elimden bişey gelmiyor:1no2:arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor.hatırladığında uygunsuz halde buluyor kendini:a015::a015:tahmin ettiğniz gibi kıza tecavüz etmişler kız bunu hiç yedirememiş ken dine ve bir kaç kez intihara kalkışmıştı.en sonunda bana açıldı hala daha soktayım.aradan 3 yıl geçti......şimdi kzıın bir erkek arkadaşı var o da benim arkadaşımerkek arkadaşına söylerse anında bitirir asla kabul etmez böyle bişeyi...bize akıl verin...aslında benim aklıma vicdanını ne kadar rahatlatamasada tıppın ilerlediğini söyledim siz ne dersiniz :1no2:
işte onlar insan sıfatıyla gezmemeliler ortada
onlar cezasını bulmalı.....
Biliyor musunuz keşke arkadaşınız evlenip bir ömür geçireceği insanı bu şekilde yanıltmaya gösterdiği cesareti, o pisliklerin cezalandırılması için de gösterebilseydi.
Burada suçsuz olan bir şeylerin bedelini öderken suçlular ellerini kollarını sallayarak geziyorlar. Çok yazık.
Valla bence herŞeyİ anlatsın daha saĞlıklı olur ya o gece resımlerını falan cektılerse hatırlamıyo dıyosun daha kotu olmazmı tabı bu benım fıkrım...
elbette bulmalı
bulmalı diyorsunuz ama öylede bi sistem var ki
kızlık zarı diktirmeye kadar varan ve susan bir insan bunu söylediği ortaya çıktığında
şöyle bir ihtimal beliriyor
tecavüz eden kişi evlenirse eğer sorun kalmıyor
ne acı değil mi tecavüzcüyü ne güzelde ödüllendiriyoruz
ailesi çok mutassıp birileriyse ve bu düşünce yapısına sahipse nasıl söyleyecek
susmasın diyoruz elbette katlanılcak bir şey değil bu
üç yıl değil otuz yıl geçsede suçlular cezasını çekmeli
ya dış faktörler ne olacak dediğim gibi bir durum varsa onun için daha kötü bir durum ortaya çıkacak
:1shok: buna eminmisiniz, ben hukuk sistemimizde böyle bişey olduğuna inanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?