Arkadaşıma yardım edebilmem için sizin yardımız gerekiyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet hatırladım konuyu. bayağı maceralı bir olaydı.
demek ki bu tür olaylara karşı garip bir çekim alanı var..

böyle şeylerde hep seni buluyor
senden fazla derdim ver topiğine konu acan da yok
kusura bakma lütfen söylemek istedim sadece

Şimdi gecmişi irdelemenin bir anlamı yok.!
Ne yapılabilir bazılarımız herşeyi anlatsın demiş
Hayır bunu anlatmak o kızcağızı nasıl yaralar tahmin edebiliyormusunuz
Delikanlılık yapmanın zamanı değil:1no2:
Çocuk belki kızı üzecek yorumlar yapacak.... incitecek
Yada inanmayacak, hepimiz insanız beşer şaşar
O yüzden hiç anlatma gibi bir gaflette bulunmasın
Herşeyide bilmesi gerekmez
Arkadaşın bir talihsilik yaşamış, orda kalsına.s
Bundan sonraki hayatında nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın
Belki çocuğu kandırmış gibi olacak ama bunu yapması lazım
Herkes için en sağlıklısı bu
Düğüne yakın gitsin operasyonunu yaptırsın bence bunu yapmalı
Vicdan yapmaya gerek yok... doğrusu bu

son darbe canım ya senin konuları okurken ne hissediyorum biliyomusun:
eski model arabeskçilere bisürü film çektiriyorlar ya.ha işte o filmlerdeki kadın karakterlerin hikayelerini okur gibiyim..

eski model arabeskçilere bisürü film çektiriyorlar ya.ha işte o filmlerdeki kadın karakterlerin hikayelerini okur gibiyim..

ya aslında ben dün bu konuyu okurken doğal olarak coştum, sinirlendim, saydırdım...
ama sonra düşününce bazı şeyler tuhaf geldi.
mesela ailesine yalan söyleyerek kızın hiç tanımadığı birinin arabasına binmesi
ben bu noktaya takıldım, kendimi yerine koyuyorum, tamam bende koşa koşa hastaneye koşarım belki, ama taksi tutarım bişey yaparım, hiç tanımadığım birinin arabasına binmem... CADIARZU

aynen ya.. abi türkiyenin sayılı zenginlerinden biriyle çıkar. kız yaşgününde bmw hediye eder. parayla aileyi satın alır,iş görüşmesine gittiği patron kapıyı kilitler son darbe o ara ceple nişanlıyı ,arar 5 dakikaya kadar gelmezsem polisi ara der,biri polisiye filmlerdeki gibi,adamı bastıralım tak şu mikrofonu diye bir teklif yapar,..vs vs vs....
hayatın roman senin son darbe.. çekiyor musun bu kötü olayları ne......

ben arkadaşın daha önceki konularını bilmiyorum ama sanırım macera çeken paratoner var anlattığınızdan anladığım :)))

Seven bir erkek kız arkadaşına nasıl zarar verebilmek anlamak mümkün değil
Ayrılsada seviyor olmalı ki hiçkimse bunu(tecavüz edilmeyi)hak etmez
Şimdiki erkek arkadaşı kabul etmiyorsa vicdanı rahat edecekse tıp çözümdür
ama vicdanı rahat olmayacaksa istediğiniz kadar diktirin fayda etmez :1no2:
bence başına gelenleri güzelce anlatmalı
erkek arkadaşı kabul etmezse zaten anlayışlı bi insan değil çünkü ortada istenilerek yaşanan bir şey yok kötükedihüso

polise gidecek. bunu onun yanına mı bırakacak. tamam sevgi aşk meşk iyi de. bu öyle küçük bir olay değil. mutlaka polise gitmesi lazım. tabi üzerinden uzun zaman geçtiyse bilemem. ama bu ve bu tür insancıkların toplum arasında dolaşmasına izin vermemeliyiz.

tıp ilerledi diye vicdanını rahatlatamazsınız
polise gider bu işin peşini bırakmazdım
neticede isteyerek olmamış adı üstünde tecavüz :1closedeyes:

hafızanıza hayranım yaa..
süpersiniz a.s

çok kötü bir durum doğrusu.. ama böyle kızlık zarı diktirmek belki şimdilik bi çözüm gibi görünebilir ama ilerde bu sevdiği çocukla evlendiğinde bu tecavüz eden şerefsiz benim elimde karınla uygunsuz resimlerim videolarım var derse kime neyi nasıl açıklayacaksınız.. bide işin içine kendinide katıyorsun yok sorumluluk şu bu diyee bi kere sen ailene karşı sorumlusun o kadar arkadaşını çok seviyorsun falan ama ilerde sevgilisi seninde bu işin içinde olduğunu öğrenince belki senin ailende öğrencek o zaman sana demem mi o çocuk neden beni kandırdınız die ne cevap vereceksin..
ya ayrıca ben bişeye takıldım bu kız niye tecavüz edilince geldi evde uslu uslu oturdu sineye çekti niye olanları ailesine anlatıp bu şerefsizin cezasını vermedi neden sakladı..niye şimdi ben bu çocuktan ayrılırsam bu şerefsizi öldürürüm kendimide öldürürüm diyo yeni mi aklı başına geldi ?
bence sen bu işin sonuna hiç karışma git akıl ver ona gitsin konuşsun ailesi ilede sevgilisi ilede adam akıllı anlatsın madem suçsuz olduğunu düşünüyoo ( ki çok hatası var gece yarısı yalan söyleyip ailesine tanımadığı adamın arabasına binmek gibi ) herşeyi söylesin ona.. destek olursa olur olmazsada bırak gitsin dünyada erkek kıtlığımı var kimse bulunmaz hink kumaşı değil !!!!

Ama öyle geceyarısı yabancı adamların arabasına binerse,herşey olur.
Hiç düşünmemiş kız yaa.s

Şimdiki erkek arkadaşına başından böyle birşey geçtiğini söylese ne kadar inandırıcı olur sizce?
çünki kızımız bunu tam 3 yıldır ailesi dahil herkesten saklamış..
Zamanında suç duyurusunda bulunmuş yada ailesiyle paylaşmış olsaydı şimdi hiç olmazsa arkasında ailesi olurdu.
Çocuk demez mi madem böyle bir durum oldu neden ailene anlatmadın diye?
Belki isteyerek birisiyle birlikte oldu ayrıldılar, şimdi bana bu yalanı söyleyerek kendisini masum göstermeye çalışıyor diye düşünebilir.
Aynı zamanda tecavüz gibi aşağılık bir eylemi gerçeklerştiren şerefsizler bunu video ya kaydetmiş yada fotosunu çekmiş olabilir.
Belki felaket tellalığı yapma diyeceksiniz ama hata ve hatta bu görüntüleri internette bile yayınlamış olabilir.
Zira geçtiğimiz yıllarda böyle bir olay olmuştu. İnternet yayınlamış aynı zamanda piyasaya cd sini bile sürmüştü.
Ve mağdur kızın abisi internette bu görüntüyü teasadüfen görmüş, gidip o şerefsizi öldürmüştü.
Bence her ne kadar geç kalınmış olursa olsun mağdur arkadaş bu durumu hiç olmazsa annesi ile paylaşmalı.
Yalanla bir ömür geçmez. Varsayalım ki ditirdiniz ve o gençle evlendi mutlu mesut yaşarlarken eşi bir şekilde bunu öğrendi
o zaman ne yapıcak nasıl bir çare bulucak. Asla yalanın arkasına sığınmamanız taraftarıyım.
Arkadaşınız bunu ıspat edebilirmi bilmiyorum ama mutlaka o kansızdan şikayetçi olmalı.
Bİrde kafama takılan şey kız gece yarısı bir yalanla evden çıkıp gidiyor ve o gece gelmiyor
Ailesi hiçmi bu kız neden gelmedi diye düşünmüyor?
Nasıl o halde kendini toparlayıp hiç birşey olmamış gibi eve gelmiş ve 3 sene sağlam bir psikolojiyle ayakta durup yeni bir sayfa açmış?
Yanlış anlamayın lütfen tabiki hayatına devam etmeli ama böyle büyük bir yükün altındayken insan nasıl birley olamamış gibi davranabilir ki?
hala tek tavsiyem yalandan uzak durması küçücük bir yalan bile yeri geliyorda hayatımızı alt üst edebiliyor.
Allah kolaylık versin ve kimseye böyle bir acı yaşatmasın inşallah...

ne kadarpislikler var bu dünyada feminist olmak geliyor içimden
hiç bir konuyu açmasın doktara gitsin icabına baksın...
umarım piskolojik tedavide görmüştür
erkeklere dürüst olunmaz özellikle bu konda malesef türk erkeklerintabuları varken ....

Vicdan yapmaya gerek yok mu? :1shok:
peki kandırılan kişinin suçu nedir?
Tamam bayanda suçlu değil ama yalan söyleyerek haklıyken haksız duruma düşürecek kendsini.
Biraz empati yapın lütfen..

seviyorum bu kadını kaydirigubbakcemile5

aynı şeyleri düşünmüşüz, biraz eğri oturup doğru konuşmak lazım değil mi?

keşke ilk başta bir doktora gidip rapor alsaymış raporu ilerde onu gösterip kendini savunabilirdi evleneceği zaman karşısındaki kişiye

Allahin cezasi pislik inanamiyorum yazik kiza bastan bunu sikayet etmemesi cok buyuk hata olmus o adi elini kolunu sallayip geziyor yaptigi yanina kar kalmis canim benim tip gelismis derken kizlik zari diktirmekten bahsediyorsunuz sanirim ama simdi bunu yapti simdiki sevgilisiyle evlendi ya ilerde olmadik bir zamanda olmadik bir yerde bu pislik yada arkadaslari cikip adice seyler soylerlerse yalan dahada buyur dogruyu soylese cocuk mutasip diyorsun benim kendi fikrim ask bir insani herseye ragmen kendi dogrularini bile hice sayip sevmektir bu kiz bircok erkekle dusup kalkmamis ki basina kotu otesi bir olay gelmis sucu yok eger gercekten simdiki sevgilisi bu kizi gonulden seviyorsa onu bagrina basar yarasini dindirir sarar sarmalar ama zaten kabul etmiyorsa ortada buyuk bir ask yok demektir zaten bir yalanin uzerine kuruldumu kizcagiz hep yuregi agzinda olucak yalan bir gun gunisigina cikar diye hep stres yapicak deger mi boyle diken uzerinde yasamaya cok uzuldum kizim var boylelerini ellerimle gebertebilirim

allah allah ya
bir dakika
kız hayatının en büyük acısını yaşamış
yarabbim
İNSAN OLAN BUNU DUYUNCA
BİR SEVECEĞİ VARSA BİNKEZ SARILIR
YANINDA OLMAYA ÇALIŞIR
BU KIZIN

bu nasıl bir terbiyesizlik ya
sanki bu orta malı değilki,namusu lekelensin

yahu günah
çoooooooooooook sinirlendim
o kıza söyle
bacak arasındaki bir et parçası için onunla evlenmeyecek adamdan
ne koca olur
ne sevgili diye sırt yaslanır

aynı hataya yine düşmesin!

delirdim ya
çüşşşş artık vallahi çüş

ayrıca o kız sonuna kadar hakkını arasın
ne malum
bu eski arakadası olan psikopatın
resimler çekmediği
başka işler yapmadığı
hem belki yarın öbürgün başka kızında canını bu denli yakacak
derhal emniyet güçlerine başvursun
dağ başımı be burası!
böyleleri siz sustuğunuz için adam sıfatında gezmesin ortalıkta!
sosyal bilinç denen şeyi edinin artık
namusunda akılda olduğunun farkına varın!

çok üzüldüm ve şoktayım belki geç kalındı ama bencede ailesiyle vs konusmalı sevgılısınede yalan soylememeli sonucta o cocugunda gunahı yok nıye kandırılsınkı hem ayrıca ben ne olursa olsun soylenen yalanın bırgun ortaya cıktıgı kanaatındeyım hersey dort dortluk gıderken bır sekılde bu kızın yasadıklarını ve sevgılısını kandırdıgını ogrenınce ne olucak o zaman kız daha buyuk darbeler almıycak mı hem esım ogrenırse dusuncesıyle bır omur gecmez anlatsın sevgılısıne ama kızın cok hataları var 3 yıl gecmıs ustunden nasıl ınandırır mılletı bılemem ALLAH yardımcısı olsun .ve kız magdur durumda sonucta RABBIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…