- Konu Sahibi EU3
-
sizin daha öncede bir konunuz vardı. iş görüşmesine gitmiştiniz de adam sizi taciz etmeye kalkmıştı ,gazetecimi ne ,size mikrofon takalım,. adamı suç üstü yakayalım diye. film tadında bir olaydı. şimdide arkadaşınızın tecavüzü.. valla,hep böyle şeyler siz ve çevrenizdekileri buluyor. yıldızınız mı alçak nedir....
son darbe canım ya senin konuları okurken ne hissediyorum biliyomusun:
eski model arabeskçilere bisürü film çektiriyorlar ya.ha işte o filmlerdeki kadın karakterlerin hikayelerini okur gibiyim..
eski model arabeskçilere bisürü film çektiriyorlar ya.ha işte o filmlerdeki kadın karakterlerin hikayelerini okur gibiyim..
aynen ya.. abi türkiyenin sayılı zenginlerinden biriyle çıkar. kız yaşgününde bmw hediye eder. parayla aileyi satın alır,iş görüşmesine gittiği patron kapıyı kilitler son darbe o ara ceple nişanlıyı ,arar 5 dakikaya kadar gelmezsem polisi ara der,biri polisiye filmlerdeki gibi,adamı bastıralım tak şu mikrofonu diye bir teklif yapar,..vs vs vs....
hayatın roman senin son darbe.. çekiyor musun bu kötü olayları ne......
Vicdan yapmaya gerek yok mu? :1shok:Şimdi gecmişi irdelemenin bir anlamı yok.!
Ne yapılabilir bazılarımız herşeyi anlatsın demiş
Hayır bunu anlatmak o kızcağızı nasıl yaralar tahmin edebiliyormusunuz
Delikanlılık yapmanın zamanı değil:1no2:
Çocuk belki kızı üzecek yorumlar yapacak.... incitecek
Yada inanmayacak, hepimiz insanız beşer şaşar
O yüzden hiç anlatma gibi bir gaflette bulunmasın
Herşeyide bilmesi gerekmez
Arkadaşın bir talihsilik yaşamış, orda kalsına.s
Bundan sonraki hayatında nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın
Belki çocuğu kandırmış gibi olacak ama bunu yapması lazım
Herkes için en sağlıklısı bu
Düğüne yakın gitsin operasyonunu yaptırsın bence bunu yapmalı
Vicdan yapmaya gerek yok... doğrusu bu
seviyorum bu kadını kaydirigubbakcemile5aynen ya.. abi türkiyenin sayılı zenginlerinden biriyle çıkar. kız yaşgününde bmw hediye eder. parayla aileyi satın alır,iş görüşmesine gittiği patron kapıyı kilitler son darbe o ara ceple nişanlıyı ,arar 5 dakikaya kadar gelmezsem polisi ara der,biri polisiye filmlerdeki gibi,adamı bastıralım tak şu mikrofonu diye bir teklif yapar,..vs vs vs....
hayatın roman senin son darbe.. çekiyor musun bu kötü olayları ne......
aynı şeyleri düşünmüşüz, biraz eğri oturup doğru konuşmak lazım değil mi?çok kötü bir durum doğrusu.. ama böyle kızlık zarı diktirmek belki şimdilik bi çözüm gibi görünebilir ama ilerde bu sevdiği çocukla evlendiğinde bu tecavüz eden şerefsiz benim elimde karınla uygunsuz resimlerim videolarım var derse kime neyi nasıl açıklayacaksınız.. bide işin içine kendinide katıyorsun yok sorumluluk şu bu diyee bi kere sen ailene karşı sorumlusun o kadar arkadaşını çok seviyorsun falan ama ilerde sevgilisi seninde bu işin içinde olduğunu öğrenince belki senin ailende öğrencek o zaman sana demem mi o çocuk neden beni kandırdınız die ne cevap vereceksin..
ya ayrıca ben bişeye takıldım bu kız niye tecavüz edilince geldi evde uslu uslu oturdu sineye çekti niye olanları ailesine anlatıp bu şerefsizin cezasını vermedi neden sakladı..niye şimdi ben bu çocuktan ayrılırsam bu şerefsizi öldürürüm kendimide öldürürüm diyo yeni mi aklı başına geldi ?
bence sen bu işin sonuna hiç karışma git akıl ver ona gitsin konuşsun ailesi ilede sevgilisi ilede adam akıllı anlatsın madem suçsuz olduğunu düşünüyoo ( ki çok hatası var gece yarısı yalan söyleyip ailesine tanımadığı adamın arabasına binmek gibi ) herşeyi söylesin ona.. destek olursa olur olmazsada bırak gitsin dünyada erkek kıtlığımı var kimse bulunmaz hink kumaşı değil !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?