Arkadaşıma yardım edebilmem için sizin yardımız gerekiyor:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben zaten bu hayattan iğreniyorum..nasıl bir hayat bu yaa..1 dk yı bile bulmayan bedensel bir zevk için insanlar kandırılıyor,ormanlara götürülüyor, vahşet yaşattırılıyor ,hatta bunlar yetmezmiş gibi öldürülüyor...
vayyyyyyyyy be ..neymiş bu bedensel zevk adam bile öldürtüyor ,insanı insnalıktan çıkarıyor..bende artık öyle bir duruma geldim ki,tv de bir filmde bir kadını kaçırıp ,tutsak etseler ,tamam tecavüz edecekler şimdi diyorum...çünkü böyle durumlarda o erkek birde o bedensel zevki almadan gitmez nedenseklava:
iğreniyorum ya artık herşeyden...mülletin uçkuru ile uğraşıyor bu devlet..millet genetikte ilerliyor,aya gidiyor,uzay aracı yapıyor başka yerler arıyor,hastalıklara çare arıyor biz hala bilmem neredeki adamın bilmem kaç karısı ve 10-20 tane çocuğu ile uğraşıyoruz..milletin uçkuru ile uğraşıyoruz......ben verdiğim vergilerinde böyle insnalara gitmesini istemiyorum
tecavüz edenlerin hadım edilmesini yada idam edilmesini istiyorum...

hepsine canı gönülden katılıyorum ama son sözüne ayrı kat kat katılıyorum.birşeyden bassederdim ama aşırı dinci olur adım ve beni topa tutarlar burda.

haklısın canım benim hemde çok haklısın.o 3-5 karı alan doyumsuz görgüsüz yobazlarıda dine malederler ama bilmezlerki içeriğinin ne olduğunu.

günaha girdim birsürü yaaabenneyaptımki

ALLAH selamete erdirsin bu kızı.en doğru kararı almaya yönlendirsin.mevlam yar ve yardımcısı olsun.senide öptüma.s.

bence iş işten geçmeden hemen toparlanıp karakola sonra hopp adli tıpa sonra savcılığa bu tür durumlarda maruz kalıp intihar etmek ne saçma arkşın kaç yaşındaki şimdi bu çocuğun yanına kar mi kalsın vala ben olsam öle yapardım sürüm sürüm süründürürüm ne deyimki sonuçta tıp ilerlemiş herşey ortaya çıkar yani bence arkşın şikayetçi olsun bölede kusura bakmayında intikam olmaz bilmiyorum ama hangi vicdana sığar umarım yarın arkşınız ellerinde videom var diye gelmez hemen gidip şikayetçi olsun ve çekinmesin utanılcak birşeyi onlar yapmış biz susarsak bu tür sapıklar çok olur

hala atlatamamışsa oldu da yeni sevgilisiyle evlendiğinde atlatmış mı olacak?
hem eski sevgilisi o kadar takmışsa buna bir şekilde kızın yeni sevgilisine de ulaştırır olanları.
en mantıklısı herşeyi göze alıp doğruları söylemek

tamamda kizlik zarini simdi diktirmenin bir manasi yok
dügünden an fazla üc gün önce ypilmasi gereken bir opersyonmus

ister diktirsin ister diktirmesin, duyması bile buna neden olabilir, sonuçta insanlar meyillidir kulaktan dolma bilgilerle her seyi yok etmeye...

Bence bu olayın saklanması yanlış olur, çünkü manyak adam bu pisliği yaptığına göre daha ne pislikler yapar aklım almıyor. Kızcağız evlense bile yakalarından düşmez.
Zamanında bu olay olduğunda şikayetçi olunsaydı durum daha farklı olurdu.
Açıkcası zor bir durum,

aradan 3 yıl geçmşi. arkadasınız bu yükü nasıl taşımış.. neden anlatamamış kimselere çok üzüldüm.

tecavüze uğradı yani bu çok büyük bir şokk..

tıp bu konuda kızlık zarını diker ama ruhunu tamir edemez. ve teknolojiden de yararlanıp kameraya aldılarsa tacavüzü evlendiği gün kocasına verirse ne yapıcak?

bence dürüst olsun anlatsın herşeyi..

filmlere konu olcak türden bişi bu
şaşırdım gerçekten para biriktirip çaresine baksın madem öle
mirmirmirmir

cocuk seviyor ama mutasıp biri hayatta kabul etmez.:1no2:tıp ilerledi dedim biraz rahatladı amaCADIARZU

tıp ilerlemesine ilerledi ama ya arkadaşınızın duyacağı vicdan azabı...:uhm:

bence bu dünya gizli saklı kalmaz hiçbişiy.en başında açık açık anlatması bence en güzeli...sonra daha kötü olur bence...

ayyyy canım büyük gecmiş olsun allah kimsenin basına vermesin arkadasınada yardımcı olsun rabbim o serefsız hala yasıyomu valla var böylelerini sınır oldum yaabence söylesin en basta giderse gider söylemezse kendi için için yanar üzülür ve yarın bigün evlenir söyleydim diye hep suclar kendini zor fakt gelmiş basa allah sabur versın slm söyle arkadasına duamız onla

tüm yorumları okuyamadım canım ama arkadaşın keşke gitmek için başka bir araçla gitseydi.sıradan bir adamla neden gidiyor ki.allah yardımcısı olsun.güvenebileceği bir yakını varsa onunla paylaşın.çok zor bir durum ya ne denir ki... (

bence dogrular sölemek.. vijdan azabi cekmektense..hem seviliyorsa bu kisi dogruyu ögrendinde ilk tepkisi belki aci olabilir ama seviyorsa kabul eder diye düsünüyorum..
ALLAHA havale ediyorum böle insanlari.. baska seyler diyecem ama buraya uygun düsmez benneyaptımki

Ben gercekleri söylemezi taraftariyim
Yalan üzerine kurulan bir evlilik nekadar saglam olurki?
Bence evlilik saglam temeller üzerine kurulmali.
Tecavüz edenler ellerini kollarnini sallaya sallaya dolasiyorlar daha ortada yazik cok yazik.

arkadaşınız baştan şikayet edecekti.
o panikle edemedi ama 3 senedir niye hala susup oturuyor benim aklım almadı açıkçası..
sesini niye çıkarmıyor??

gelelim diktirme mevzusunu..
allah aşkına ne diktirmesi yaa, pantolon paçası mı çekiliyor burda?
sevgilisi böyle elim bir olay konusunda yok kardeş ben evlenemem diyorsa zaten senin namus gitmiş diyorsa; o adama adam demem ben..
çok iyiymiş de bilmem neymiş de..
bu mu iyilik..
ben tecavüze uğradım diye sevgiliye yok ben illa kan gömek isterim demek mi??
bu mu mutaasıplık??

yok ben artık gerçekten anlayamıyorum bu kafaları..

sizin daha öncede bir konunuz vardı. iş görüşmesine gitmiştiniz de adam sizi taciz etmeye kalkmıştı ,gazetecimi ne ,size mikrofon takalım,. adamı suç üstü yakayalım diye.,,,,, film tadında bir olaydı. şimdide arkadaşınızın tecavüzü.. valla,hep böyle şeyler siz ve çevrenizdekileri buluyor. yıldızınız mı alçak nedir....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…