ben herşey anlatılsın demek istemiyorum.tabiki insanların sırları olur anlatılmaz ayrı ama kızcağız zaten temizki :1no2: demek istediğin bu değil biliyorum.
arkadaşın çocuk için yazdığı benim çok sinirimi bozdu.mutasıpmış beyimiz hayatta kabul etmezmiş.son darbeye değil sinirim belirteyimde.
nedemek yaaaadam seviyor ve g..evinden çıkarıyor, bağırlarına basıyorlar şimdi onlar p...kmi oldular yanii? ben alnından öperim bunu yapanın.
nasıl kabul etmez?nasıl sevgi?oooffff yaaaa
biraz sinirlerim hopladı zıpladılaelaelaelaelaesizede değil tepkim anlamışsınızdır.a.s.
kadını ne hale getirmiş toplumun cahil zihniyeti beeyazıklar olsun
mağdur herhalukarda mağdur.ALLAHından bulsun hepsi.
ben zaten bu hayattan iğreniyorum..nasıl bir hayat bu yaa..1 dk yı bile bulmayan bedensel bir zevk için insanlar kandırılıyor,ormanlara götürülüyor, vahşet yaşattırılıyor ,hatta bunlar yetmezmiş gibi öldürülüyor...
vayyyyyyyyy be ..neymiş bu bedensel zevk adam bile öldürtüyor ,insanı insnalıktan çıkarıyor..bende artık öyle bir duruma geldim ki,tv de bir filmde bir kadını kaçırıp ,tutsak etseler ,tamam tecavüz edecekler şimdi diyorum...çünkü böyle durumlarda o erkek birde o bedensel zevki almadan gitmez nedenseklava:
iğreniyorum ya artık herşeyden...mülletin uçkuru ile uğraşıyor bu devlet..millet genetikte ilerliyor,aya gidiyor,uzay aracı yapıyor başka yerler arıyor,hastalıklara çare arıyor biz hala bilmem neredeki adamın bilmem kaç karısı ve 10-20 tane çocuğu ile uğraşıyoruz..milletin uçkuru ile uğraşıyoruz......ben verdiğim vergilerinde böyle insnalara gitmesini istemiyorum
tecavüz edenlerin hadım edilmesini yada idam edilmesini istiyorum...
merhaba arkadaşlarım öncelikle sizi bıktırdığım için özür dilerim ama bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum.lütfen dikkatlica okuyup bana yardımcı olurmusunuz?bende yeni duydum ve hala soktayım ve elimden bişey gelmiyor:1no2:arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor.hatırladığında uygunsuz halde buluyor kendini:a015::a015:tahmin ettiğniz gibi kıza tecavüz etmişler kız bunu hiç yedirememiş ken dine ve bir kaç kez intihara kalkışmıştı.en sonunda bana açıldı hala daha soktayım.aradan 3 yıl geçti......şimdi kzıın bir erkek arkadaşı var o da benim arkadaşımerkek arkadaşına söylerse anında bitirir asla kabul etmez böyle bişeyi...bize akıl verin...aslında benim aklıma vicdanını ne kadar rahatlatamasada tıppın ilerlediğini söyledim siz ne dersiniz :1no2:
cocuk seviyor ama mutasıp biri hayatta kabul etmez.:1no2:tıp ilerledi dedim biraz rahatladı amaCADIARZU
ayyyy canım büyük gecmiş olsun allah kimsenin basına vermesin arkadasınada yardımcı olsun rabbim o serefsız hala yasıyomu valla var böylelerini sınır oldum yaamerhaba arkadaşlarım öncelikle sizi bıktırdığım için özür dilerim ama bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum.lütfen dikkatlica okuyup bana yardımcı olurmusunuz?bende yeni duydum ve hala soktayım ve elimden bişey gelmiyor:1no2:arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor.hatırladığında uygunsuz halde buluyor kendini:a015::a015:tahmin ettiğniz gibi kıza tecavüz etmişler kız bunu hiç yedirememiş ken dine ve bir kaç kez intihara kalkışmıştı.en sonunda bana açıldı hala daha soktayım.aradan 3 yıl geçti......şimdi kzıın bir erkek arkadaşı var o da benim arkadaşımerkek arkadaşına söylerse anında bitirir asla kabul etmez böyle bişeyi...bize akıl verin...aslında benim aklıma vicdanını ne kadar rahatlatamasada tıppın ilerlediğini söyledim siz ne dersiniz :1no2:
bana hiç inandırıcı gelmedi .
sizin daha öncede bir konunuz vardı. iş görüşmesine gitmiştiniz de adam sizi taciz etmeye kalkmıştı ,gazetecimi ne ,size mikrofon takalım,. adamı suç üstü yakayalım diye.,,,,, film tadında bir olaydı. şimdide arkadaşınızın tecavüzü.. valla,hep böyle şeyler siz ve çevrenizdekileri buluyor. yıldızınız mı alçak nedir....merhaba arkadaşlarım öncelikle sizi bıktırdığım için özür dilerim ama bu sefer kendim için değil arkadaşım için yazıyorum.lütfen dikkatlica okuyup bana yardımcı olurmusunuz?bende yeni duydum ve hala soktayım ve elimden bişey gelmiyor:1no2:arkadaşımın bi sevgilisi vardı ve ayrıldılar.1 seneye yakın ilişkileri vardı.bu ondan ayrıldı.cocuk bunu gururuna yedirememiş olmalıki.kızdan her seferinde intikam almaya çalışmış.ama son yaptığı rezilliği ben duyunca sok oldum eminim sizde sok olacaksınız:bbo:kız arkadaşımı sevgilisi arıyor kaza geçirdim hastanadeyim diye.kız üzülüyor.ve çocuğun bi arkadaşı gelip hastaneye götürmek için kızı olduğu yerden alıyor bu olay akşam oluyor.akşam saati olunca ailesine yalan söyleyip cıkıyor evden.arabaya biniyor ve tanımadığı bi adamla karşılaşıyor arkada....ve sonrasını hatırlamıyor.hatırladığında uygunsuz halde buluyor kendini:a015::a015:tahmin ettiğniz gibi kıza tecavüz etmişler kız bunu hiç yedirememiş ken dine ve bir kaç kez intihara kalkışmıştı.en sonunda bana açıldı hala daha soktayım.aradan 3 yıl geçti......şimdi kzıın bir erkek arkadaşı var o da benim arkadaşımerkek arkadaşına söylerse anında bitirir asla kabul etmez böyle bişeyi...bize akıl verin...aslında benim aklıma vicdanını ne kadar rahatlatamasada tıppın ilerlediğini söyledim siz ne dersiniz :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?