arkadaşıma yardım

napmali

• beklemeli mi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
Bence yağız kabul etmezse emreyle flört et yağızı da sonradan sevdin hiç merak etme onu da seversin 5-10 dk ya hiç olmadı bakkalın çırağı komşunun yeğeni filan birini sevmeyi dene zaman su gibi akıyo aman diyim boşa geçirme

Ne karışık bir ilişki yumağı olmuş öyle :) Bilemedim ki ne yapsan

ben anlamadım arkadaşın içinmi soruyorsun yoksa bu emreyle yağız seninkilermi

:) Emreden hoslansin gene

Sen sen ol hiç bir herife şunu seviyorum bunu seviyorum deme hayatın boyunca
Bu işten bir şey olmaz
İkisinden de vazgeç
Bir de buraya üye ol, arkadaşında banlanmasın senin yüzünden :)

o online olana kadar sen Ahmete tutulursun boşver kendi kaybeder oda hızlı olaymış

Brezilya dizileri halt etmiş

Basta yazmissin yagizla flort ediyorm diye.sonundada yagizdan hoslaniyorum duygularimi soyledim demissin.anlamadimmi acaba deyip.iki kere okudum allama...simdi iki yagiz mi var emre neyin kafasinda

Öfff... Kumdan Kaleler yapın.. Tuttuşuklar Erkek Fetişistleri...

nasıl bir aşk ücgenidir nasıl bir karmaşadır bu
sen boşver emreyi yağızı, aşağıdaki problemi çözersen.. sınıfın en zeki çocuğu senindir merak etme :)

A,C,B doğrusal A dan ve B den birbirlerine doğru aynı anda hareket eden hareketlilerden A dan hareket edenin saatteki hızı 5V B den hareket edenin saatteki hızı 3V km dir . Hareketliler A , B yolunda durmadan hareket etmektedirler . Hareketlilerin ikinci karşılaşmaları AB yolu arasın da B den 280 km uzaktaki C noktası ise AB yolu kaç km dir

Butun sinifla cik en temizi

mesaj gelmeden vazgeçmeli.. okuyorsa kendini okula vermeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…