duzelttik rahatladin mi?Ben ona senden hoşlanmıyorum dedik sonra kavga ettik, sonra barıştık eskisi gibiyiz, şimdi ben hoşlanıyorum ama online olmadı.
Çocuğa da bu Türkçeyle yazdıysanız kuvvetle muhtemel anlamayacak ve reddedecek..Kaderinize razı olun.
iki işi aynı anda yapabildigimiz için bize kız deniyo erkeklerden farkimiz da bu zatenÖnce okuluna, derslerine odaklan.. bunlarla kafanı meşgul etme..
2 çocuk var şuan hoslandigi cocukla eski sevdigi cocuk hakkinda kavga etmisleranlamadım kaç çocuk var ortada birden fazla olduğu kesinde
duzelttik rahatladin mi?
Ben daha tek isi becerip oraya konusunu dahi derli toplu yazabilen birini goremedim...iki işi aynı anda yapabildigimiz için bize kız deniyo erkeklerden farkimiz da bu zaten
yok canım gayet düzgün yazdıInsallah cocugada burdaki gibi yazmamissindir ..
Bu türkceyle hic birsey anlamamistir.
2 çocuk var şuan hoslandigi cocukla eski sevdigi cocuk hakkinda kavga etmisler
liseyok bence 3 çocuk var ilkokul mu ortaokul mu
iki işi aynı anda yapabildigimiz için bize kız deniyo erkeklerden farkimiz da bu zaten
Buyuk harfle yazmak bagirmak anlamina gelirbi kız arkadaşım uyeligim var diye rica etti lütfen yardımcı oluun
ŞİMDİ BEN YAĞIZ DIYE BI COCUKLA FLORT EDIYODUM AMA ASLINDA EMRE DIYE BI COCUGU SEVIYODUM, YAĞIZ BANA BENDEN HOSLANDIGINI SOYLEDI, BENDE ONA EMREYI SEVDIGIMI SOYLEDIM BU KONU UZERINE 5 6 SAAT KAVGA ETTIK VE KÜSTÜK. 2 GÜN GECTIKTEN SONRA BARISTIK ILK BAŞTA SOGUKTUK AMA SIMDI YINE ESKISI GIBIYIZ FAKAT SORUN SU BEN EMREYI UNUTTUM VE SU AN YAĞIZA BISEYLER HISSEDIYORUM VE BUNU YAĞIZA WHATSAPPDAN MESAJ YOLUYLA DILE GETIRDIM AMA HENÜZ ONLINE OLMADI...
SIZCE BENI RED EDERSE NAPMALIYIM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?