Arkadaşıma yardım

lovelygirl_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.486
605
Merhaba kızlar Nasılsıniz bakalım ?yakın bir arkadaşım var onun için yaziyorum Ben bakanlıkta uzman olarak çalışıyorum benim is gezilerim veya işle alakali sorunlarimi dile getirince fark ediyorum canını sıkıyor neden kazanamadm diyor bide evlendim 2 ay oluyor ilgilenemiyorumda ve resmen bunalimda kız . Kpss falan çalış diyorum yıldim diyor çalış diyorum çalışacak bişey bulamıyor. Sizin tavsiye edebileceginiz geleceğe yönelik kurs veya başka bişeyler var mı ya da Kpss mi çalışsın?

Son düzenleme:
İş gezilerin falan kimin canını sıkıyor? Konu nasıl başladı nasıl devam etti arkadaşa geldi ben cidden anlamadım.

Eğer canı sıkılan arkadaşınsa senin mutluluğun onun canını sıkıyorsa neden arkadaşın anacım.

İş gezilerin falan kimin canını sıkıyor? Konu nasıl başladı nasıl devam etti arkadaşa geldi ben cidden anlamadım.

Eğer canı sıkılan arkadaşınsa senin mutluluğun onun canını sıkıyorsa neden arkadaşın anacım.
Ben is gezilerine giderken canı sıkılıyor ben neden kazanamadim ya da napayım diye

Ayrıca buraya yazarken Ayy yazım kurallarina dikkat edeyim diye kendimi kasmiyorum telden girdim yazdım.

Telden yazdığım için yazılar birbirine girmiş ve düzelttim . Öyle bilmiş bilmiş tavırlar sergileyerek neyi amaçlıyor bazıları anlamış değilim. Sen ne mezunusun? ? Realde kendini ispatlayamayip sanalda bi dünya kafayla dolasmayin iyi aksmlr

X