• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımdan bıktım

16 sayfayı okuyamadım da eve neden alıyorsunuz

Birini bekleyeceksem kapı önünde beklerim hatta şimdi telefon var apartman kapısının önüne gelince geldim diye çaldırsa yeter

Açıkça söyleyin çocuk uyanacak gelme bu kadar erken sekiz çeyrekte gel yeter deyim

Gece gece sinir yaptım yaa:KK43:
Tum yorumlara ve onerilere katiliyorum, ancak benzine ortak ol vb seyler hos olmaz , senin huzurunun bir bedeli olmamali .istemiyorum sabah sabah yanimda yoremde beni bekleyen birini , lutfen artik buna bir son ver de.sakin ama kararli ol, gerekirse amirinle konus birkac gun ise gec git veya izin al.o ne kadar kararliysa seni sömürmeye sen de o kadar kararlı ol buna izin vermemeye..Bir kere "hayır, çünkü ben böyle istiyorum ve kimseyi ikna etmem gerekmiyor bunun için"demeyi başarsan bunun seni ne kadar iyi hissettirecegime inanamassın.

Birkaç hafta evde olamiyacam misal annemlerde kalicaz yada kv delerde diyip araya bir iki hafta mesafe koyup sonra eve gelme kapıda bekle kizim uyanacak diyebilirsiniz yada esim rahatsız oluyo görüşmemizi istemiyo da diyebilirsiniz ne bilim bi yalan bulun artık gerçekten düşüncesiz insanlara ayri bi ayar olurum..

kızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.
mesaj atın bence, bugün kaynımdayız işe ordan geçicem, ertesi gün bugün de eltimdeyiz evde bulamazsın, öbür gün teyzemin oğlunun kankasının kayınvalidesini house party düzenlemiş ona katılıcaz heralde orda kalırım vs vs. istenmediğini anlayınca zaten vazgeçecektr

Direkt olarak işe beraber gitme olayını kesmelisiniz. Çünkü erkenden yanınıza gelip, söylemenize rağmen sizi anlamamış şakaya vurmuş. Sizde kırmamak adına kararlılığınızı belli edememiş olabilirsiniz anlıyorum. Ama ''hayır'' demeyi öğrenmeliyiz. Bütün sorun bunu diyememekten kaynaklanıyor. Bir gün daha sabredin, sabah giderken bundan sonra beraber çıkamayacağız. Benim bu konuda bazı rahatsızlıklarım oldu sizinle paylaştım, anlamadınız. Bende kırmak istemedim sizi. Ama benim düzenim bu şekilde. Bu cümle önemli. ''Benim düzenim bu şekilde.'' Ciddi tavrınızla tabi. Eğer yine şakaya vurursa ''Yok, hayır. Bu konuda ciddiyim.''

Ayrıca bunu çekmek zorunda değilsiniz. Siz saatlerce çalışıp yorulacağınız bir tempoya girmeden önce neden yarım saat fazla uyumayasınız? Neden iyi bir kahvaltı etmeyesiniz? Neden kızınız uykusunu bölüp dursun? Neden sizin özel eşyalarınız parfümleriniz kullanılsın. Hiç hoş değil. Anneniz mi, kayınvalideniz mi, ablanız mı, samimi arkadaşınız mı? Hayır. Ne yaptı da bu kadın size, siz onun için rahatsızlığı göze alıyorsunuz. Hayır demelisiniz

Son düzenleme:
Bence böyle düşüncesiz bir insanın hayatınızda çok yeri olmamalı açık açık konuşum küserse küssün sizin hayatınız sizin keyfiniz bi 3. şahıs için bozmayın zaten çocuğunuz4 yaşındaysa yeni huzura kavuşmuşsunuzdur bide onla bozmayın

kızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.
Bir iki kere rahatsizim vs bahaneler uydurdugunuzda anlar.

Siz her normal insanin anlayacağı şekilde defalarca konuşmuşsunuz zaten. Nasilsa işe gidecek ne var yani beni de alsa demesi sizi insanlara kötü göstermeye çalışması. Durumun sabahin köründe kapınıza dikilmek olduğunu anlamazliktan geliyor. Eminim siz ona gitseniz bir haftada artik gelme derdi. Bence onu hiç bir şekilde götürmemeniz lazım artik. Sorunu da kavga çıkarmadan çözemeyeceksiniz söyleyeyim. İş yerindeki diğer insanlara sizi kötülemesini göze alıp kapıyı açmayın. İş yerindekiler ikinizi de taniyordur zaten onu da fazla düşünmeyin. En kötü ihtimalle siz de bir süre arabayla gitmeyin çeşitli bahanelerle. Kocaniz kendi işine kaç kere gec gidebilir ki. Hani kapiyi o açsa bile kadin ertesi gun yine gelecek çünkü umursamadan.

Senin hatan evine gelmesine musade etmek olmus. Bu arsiz tiplerin nazik nazik ayagini kesemezsin. Yuzsuz cunku. Ciddi ciddi istemiyorum sabahlari evime gelmeni ozel alanim kalmadi yeter ya bunaldim artik gelme diyeceksin gececeksin

Belki hayatınız boyunca sakin bi insandınız ama artık gerekli kişilere karşı değişim vaktiniz gelmişte geçiyor...
buna daha ne kadar tahammül edebileceğinizi düşünün.
1 sene daha? 3 sene daha?
Bunu düşünmek çirkefleşmenizi kolaylaştırır :-)

Bu kadın sizin yol masrafınıza katkıda bulunuyor mu merak ettim. Ya da evinize gelirken bir simit poğaça alıyor mu?
hayır katkıda bulunmuyor. zaten istememde bulunmasın öyle olursa hiç kurtulamam. gelirken poğaça falanda almaz ben kahvaltı yapamıyorum der ama ben kahvaltı yaparken gelirse güzelde karnını doyurur benim evde.

Senin hatan evine gelmesine musade etmek olmus. Bu arsiz tiplerin nazik nazik ayagini kesemezsin. Yuzsuz cunku. Ciddi ciddi istemiyorum sabahlari evime gelmeni ozel alanim kalmadi yeter ya bunaldim artik gelme diyeceksin gececeksin
haklısınız. bi kere geleyim evdeysen diye aradı tamam dedim ben birtek o günlük zannettim ama bir daha arkası hiç kesilmedi.

Belki hayatınız boyunca sakin bi insandınız ama artık gerekli kişilere karşı değişim vaktiniz gelmişte geçiyor...
buna daha ne kadar tahammül edebileceğinizi düşünün.
1 sene daha? 3 sene daha?
Bunu düşünmek çirkefleşmenizi kolaylaştırır :-)
bu duruma çare bulamazsam sanırım emekli olana kadar yada o evden taşınana kadar çekiçem bu çileyi.

Konu sahibi takipteyim yarın sabah gelecek mi meraktayım. Gelirse sen ne yapmayı düşünüyorsun?
geldi canım bugünde gelmezmi 7:45 te geldi 8 gibi de annem geldi annem bile rahat hazırlanayım diye geç geliyor çocuğuma baktığı halde. yine sabah bağıra bağıra konuşmaya başladı evin içinde annemde tersledi biraz sus dedi çocuğu uyandıracan dedi her sabah her sabah yeter dedi. ben içimden tamam dedim benim yapamadığımı annem yaptı dedim ama oda tamam anneme tamam teyze kusura bakma dedi. sonra çıktık evden yol boyu hiç konuşmadım bir iki laf etti sessiz kaldım.

@suzi0713 Bu sabah da geldi mi tekrar ? konuşmadınız mı henüz ?
geldi canım bugünde gelmezmi 7:45 te geldi 8 gibi de annem geldi annem bile rahat hazırlanayım diye geç geliyor çocuğuma baktığı halde. yine sabah bağıra bağıra konuşmaya başladı evin içinde annemde tersledi biraz sus dedi çocuğu uyandıracan dedi her sabah her sabah yeter dedi. ben içimden tamam dedim benim yapamadığımı annem yaptı dedim ama oda tamam anneme tamam teyze kusura bakma dedi. sonra çıktık evden yol boyu hiç konuşmadım bir iki laf etti sessiz kaldım.

bence yarin götürmeyin ise. bi iki defa o gelmeden ciksaniz cok mu erken birdaha gelemez sizinle diye düsünüyorum.
yada daha gec

off ya ne kadar düşüncesiz insanlar var anlamıyorum ya,insan da azıcık saygı olur,sabahın köründe daha karga kahvaltısını etmeden insanların evine gidiyosun bağıra bağıra konuşuyosun bu ne pişkinlik yahu ? sen bunun ayağını kesmediğin taktirde sinir hastası olursun canım,inan ben bile okurken sinir oldum. hem samimiyet dereceniz nedir ki yakın arkadaşın değil sonuçta dimi ? sen uyarını yap biran önce sonra konuşmazsa konuşmasın da.

eşim 7 de çıkıyo evden birazda onun rahatlığı var galiba nasıl olsa kocası evde değil diye geliyor. eşimde bana kızıyor neden böyle insanlarla arkadaşlık kuruyorsun diyor. ama inanın bunun bu derece ne zaman samimi olduk bende anlayamadım.
Yarın işe gitmicrm deyin sallayın, ertesi günde mesaj atın direk yüzüne söyleyemiyorsanız. Kusura bakma ama benim kndime göre düzenin var hergün sabah evime gelmeni istemiyorum çoçuğum var benim. Rahatsızlığımı dile getirdim tavırlarımla anlamadın. Bundan sonra mesafeli olmak istiyorum.

Back
X