- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
evde çocuklarla uğraşmaktan sen gelmedin aklıma dedim. bir derdim sen değilsinki dedim. pis pis güldühaber vermek zorunda mıyım ki. ne dediniz peki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evde çocuklarla uğraşmaktan sen gelmedin aklıma dedim. bir derdim sen değilsinki dedim. pis pis güldühaber vermek zorunda mıyım ki. ne dediniz peki
zili söksen kapıyı yumruklar. burdaki arkadaşlar artık çirkefliği ele al kavga et demişler aslında çözümün bu olduğunu biliyorum ama ben insani yollardan halletmek istedim. olmayacak biliyorum.Ya burada @nisaa diye bir üye vardı ona da her hafta sonu eşinin arkadaşı ve ailesi geliyordu. Senin konunu ona benzettim çok. Akraba falan değilsiniz değil mi? Kimseleri kıramama haliniz değişik.
Sana zili sök diye tavsiyede bulundular kimseyi dinlememişsiniz. Bir şey yapmayacaksanız oturun çekin çilenizi. Burada arkadaşları öneri diye yormayın...
sabredemiyorum hergün sabah kapı çaldı çalıcak derken yüreğim ağzıma geliyor. kalp atışlarım hızlanıyor. onun yüzünden panik atak oldum.Ay yazın buraya numarasını gerçekten toplu taciz ediceğiz okadar uyuz olduk. :) eşim senle görüşmemi istemiyor. Tavır hal ve hareketlerinden hoşlanmıyor. Tek gidersin iş yerinde görüşürüz kusura bakma canım de kestir at başkasının üstüne. Bu nedir ya yolcaz kadını artık biz burada sabredemiyoruz. Sen nasıl sabrediyorsun.
bence kesin bi dille onu istemediğini artık gelmemesi gerektiğini belirtmemişsin .evde çocuklarla uğraşmaktan sen gelmedin aklıma dedim. bir derdim sen değilsinki dedim. pis pis güldü![]()
sabredemiyorum hergün sabah kapı çaldı çalıcak derken yüreğim ağzıma geliyor. kalp atışlarım hızlanıyor. onun yüzünden panik atak oldum.
sabredemiyorum hergün sabah kapı çaldı çalıcak derken yüreğim ağzıma geliyor. kalp atışlarım hızlanıyor. onun yüzünden panik atak oldum.[/
hadi bakalım bekliyoruz haberlerinikızlar bugün artık açık açık konuşucam konuyu değiştirmeye çalışsada konuşucam bir arkadaşım var işyerinde durumu oda biliyo konuyu benim yanımda aç bende sana destek olurum ağzıma geleni söylerim dedi iki taraftan sıkıştırırız dedi. öyle yapacaz bugün yine öğle yemeğinden sonra gelir yanıma. sizede haber veririm. bu arada derdimle dertlenen yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.![]()
kızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.
Bekliyoruz, hadi bitir şu işi!!!kızlar bugün artık açık açık konuşucam konuyu değiştirmeye çalışsada konuşucam bir arkadaşım var işyerinde durumu oda biliyo konuyu benim yanımda aç bende sana destek olurum ağzıma geleni söylerim dedi iki taraftan sıkıştırırız dedi. öyle yapacaz bugün yine öğle yemeğinden sonra gelir yanıma. sizede haber veririm. bu arada derdimle dertlenen yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.![]()
Yok artık bence sen adresini telefonunu herşeyi değiş bu pişkin yoksa kurtulamadı ne biçim insanlar var yaiznim bitince yine gelir kışın kombim arızalandı tamire gönderdik sabahları gelme annemlerde kalıcaz dedim hergün aradı eve geçtinizmi diye. eve geçince haber vermedim. arabayı kapının önünde görmüş çıktı geldi. birde bana neden haber vermedin diyo.