• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımdan bıktım

B
kızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.

Böyle insanları kırmaktan çekinmeyeceksin zor biliyorum ama maalesef başka dilden anlamazlar. Bahane uydursan her bahanene bir kılıf uyduracak nitelikte insanlar bunlar. Beleşçileri sevmiyorum ya. Basbaya 2-3 lira dolmuş parası vermemek için milletin huzurunu kaçırıyorlar. Hani en azından dese ki "Sen hazır olunca aşağı inerken haber ver ben de çıkıp geleyim size doğru yol üstünden alırsın beni size çıkıp rahatsız etmeyeyim." dese anlarım. Ki biraz utanması olan insan bunu da her gün her gün yapmaz ya.

Vallahi kusura bakmasınlar ben olsam lafımı esirgemem böylesine. Bence söyle çok istiyorsa aşağıda beklesin seni ya da yol üstünde beklesin oradan al sen de. Çocuğum uyanıyor eşim rahatsız oluyor eve gelme ben yol üstünden alırım de. Bunu dedikten sonra yüz bulup arabana da binmeye devam ederse pes.

Bence kadının tek çıkarı araba ile gitmek değil. Sabah erken kalkıyor. Evde yapacak bişey yok, kocası kızıyordur belki dolaşıp durma uyandırma beni diyordur. Sonra gelip konu sahibine musallat oluyordur. Hem makyaj yapıyor hem boş boş konuşuyor işte. Eve almayacak konu sahibi bu kadar basit. Zaten ipler kopmaya başlamış.
evet bide kocası gece uyumayan gündüz uyuyan tiplerdenmiş seside gürmüş malum evden kovuyo olabilir doğru. amaann ne yapışık yüzsüz insanlar var yaaa

Arabasi var, kocasi var her gun ben niye gotureyim ya ozaman benzin parasi versin.
Boyle somurucu tiplere acimayin. Insan az utanir. Ne demek yatak odama girmek, siz kanka degilsiniz is arkadasiniz. Ki o bile giremez de iste...

moreli bozuktur ondan gelemedi insanin kk yazacak mecalide kalmaz hayvandan beter
bir insan

kızlar merhaba bana bi akıl verin.
iş yerinde bi bayan arkadaş var evi bize yürüme mesafesi 20 dk ben işe hergün kendi aracımla geliyorum bu birgün beni aradı sabah çıkmadıysan sana geleyim beraber geçelim işe dedi tamam gel dedim neyse geldi benim aracımla işe geçtik benim evle iş yeride araba ile 10 dk.
bu hergün sabah 7:30 da gelmeye başladı bize mesai 8:30 da başlıyor. ben normalde sekize doğru kalkarım kahvaltımı ederim sabah haberlerini izlerim sakin sakin hazırlanır çıkarım evden. bu gelince rahat edemiyorum sabahın yorgunluğu oluyo. çok zaman kapıya vura vura erkenden o uyandırıyo evimin içinde gezip duruyo yatak odama giriyo dakka başı banyoya giriyo parfümlerimden sıkıyo. makyaj mazemelerimden kullanıyo çok rahatsız oluyorum. evin içinde bağıra bağıra konuşuyo. küçük kızım var 4 yaşında o uyuyo oluyo onu uyandıracak diye korkuyorum. mesele işe götürmek değil. ama hersabah onu çekmek artık çok geriyo beni çok rahatsız oluyorum. ben onu kırmak üzmek istemiyorum. kırmadan nasıl gelmemesini söyleyebilirim.
Kırılmadan zor ki anlattıklarınıza göre her ediğinize bir cevabı var uyarılarda bulun olmadı yapcak bişey yok asıl düşüncelerini söyle olmaz hergün sen bıkmışsın ben çıldırırdım

iznim bitince yine gelir kışın kombim arızalandı tamire gönderdik sabahları gelme annemlerde kalıcaz dedim hergün aradı eve geçtinizmi diye. eve geçince haber vermedim. arabayı kapının önünde görmüş çıktı geldi. birde bana neden haber vermedin diyo.
Tüm yazdiklarinizi okudum sinir krizi gecirdim:kızgın:
Yarın sabah ne yapmayı düşünüyorsunuz??

Eşinizin rahatsız olduğunu, işe tek başınıza gitmenizin doğru olacağını anlatın.

Kesinlikle assagida beklemesini falan soylemeyin bırak her gün eve almayi ise de onunla gitmeyin

Ayy ne densiz kadın ayol, çatliycam valla sinir ol dum. Insanda biraz çekince olur. Benim bir düzenim var, olmuyor böyle, ben de çocuğum da huzursuz oluyoruz de, yol ver gitsin. :işsiz:

Son durum nee:KK34:
Burada hayal gucumu zorluyorum konustular konusma kavgaya dondu birbirlerinimi yoldular:sinirli:
Kadin laftan anlamadi konu sahibine cinnetmi gecirtti yoksa:silah:
Kadinda buraya uyr idi seni oradaki kk uyeleri gaza getiriyor aranizi acmaya calisyorlar canim arkadasim uyma onlara daha gunaydin diyeceginiz cok sabahlarimiz olacakmi dedi:KK4:
Ayy noldu acaba:işsiz:

Sabah erken gelme lütfen o kadar erken kalkmak istemiyorum deyin. Anlamıyorsa bir daha söyleyin ve bunu sinirli mesafeli söyleyin. Anlamadı ertesi gün yinemi yaptı hemen o akşam sabah erken gelme lütfen ben seni yoldan alırım deyin. Anlamadikca ısrarla söyleyin. Hiç cekinmeyin suzsuze.

Back
X