arkadaşimi arasam mi

vallahoyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
416
58
38
34
ben beş yillik dostumla üçgun önce baglarimi kopardim.sizce arasam mi kizlar bana cesaret verin

Konuyu açmassan kimse sana ara yada arama diyemez ki

Ben kusum sende kus ne demek ya bunun için tartışmaya girmesi çok yanlış valla bence çok üzülme bitti diye

iki sebep var ben birini söyleyim onun küs oldugukisilerle konusmami istemedi ve atistik
İlki önemsiz bir konuymuş ama onun konuşmadığı kişilerle siz de konuşmayacaksınız diye bir mecburiyetiniz yok, onu da belirteyim.
İkinci sebep de çok saçma.
Yine de tavsiyem aramamanız, çünkü eskisi gibi olmuyor.
Aksine, olgun biri değilse siz aradığınız için daha çok kapris yapacaktır.

es
İlki önemsiz bir konuymuş ama onun konuşmadığı kişilerle siz de konuşmayacaksınız diye bir mecburiyetiniz yok, onu da belirteyim.
eskisi gibi olmazmi cidden

es
Bunlar biraz ergence sebepler değil mi?
Bunlar biraz ergence sebepler değil mi?
zaten arkadasliklar hep kucuk sebeple bitiyor

es

Arkadaşınızın, benim konuşmadığım kişiyle sen de konuşmayacaksın tribinden dolayı pek olgun olduğunu düşünmüyorum.
Bu yüzden tahminimce kapris yapabilir, siz aradığınız için.
Ama çok üzülüyorsanız, bir sefer adım atmak şu hayatta hiçbir şey kaybettirmez size.
Denersiniz ve görürsünüz.
Eğer hak ediyorsa sizin bu yüce gönüllü tavrınızı uzatmayacaktır, hak etmiyorsa boş verirsiniz.

çok
Arkadaşınızın, benim konuşmadığım kişiyle sen de konuşmayacaksın tribinden dolayı pek olgun olduğunu düşünmüyorum.
Bu yüzden tahminimce kapris yapabilir, siz aradığınız için.
Ama çok üzülüyorsanız, bir sefer adım atmak şu hayatta hiçbir şey kaybettirmez size.
Denersiniz ve görürsünüz.
Eğer hak ediyorsa sizin bu yüce gönüllü tavrınızı uzatmayacaktır, hak etmiyorsa boş verirsiniz.
cok sagol canim ariycam sanirim

ara ara,belkı bulursun..

aramazsan arama yar,aramazsan arama

arama başkasında,aradığın aşk bendeee

sır vermedıgın konuna yorumum bu kadar..

Bu kusluk sebepleri bence sacma... hadi arada onunla ilgili kucuk tartisma veya ufak tefek sozlu sorunlar olabilir ama sonucunun küslük olmasi tekrar dediiğim gibi saçmalik...
Tabi ben bunlari konunun detayini cok bilmeden soyluyorum yine de en iyisini siz bilirsiniz...:)

vallahoyle .!.:
ikincisi siyasi fikir çatismasi
Arkadasini ara. Ben de zamaninda kusmustum ama ondan baskasi yok benim için baristik ve eskisi gibiyiz. Siyasi görüşümüz tamamen ayni değil bizim ve konuşma dedigmz kişilerle zaten konuşmayiz ama konuşursak da kuseriz barisiriz geçer.. Ara arkadasini

Arkadasini ara. Ben de zamaninda kusmustum ama ondan baskasi yok benim için baristik ve eskisi gibiyiz. Siyasi görüşümüz tamamen ayni değil bizim ve konuşma dedigmz kişilerle zaten konuşmayiz ama konuşursak da kuseriz barisiriz geçer.. Ara arkadasini
aslinda barişirsak eskisi gibi oluruz biliyorum ama ilk adimi atsammi

sir vermemismiyim iyi oku bence
ıyı okuyorum..

5 yıllık arkadasınla 3 gündür kussun..

nıye kussun?? Ben tüm yorumları okuyup,sana öyle mı cevap yazmak zorundayım..konunu yazarken açıklayıcı ol,iğneyle kuyu kazdırma.

Back
X